- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
LSL1337 #46853 üzenetére
nem, a netezés senkinek sem a speedtest-ből áll, hanem a tartalomfogyasztásból (otthoni neten legalábbis).
ha veszel 1000-es netet garantált 300-al, akkor egy átlag családban simán előfordulhat szombat este, hogy 5-en 5 különböző FHD vagy akár 4K streamet néznek, youtube, online tv, netflix, stb. vagy mondjuk valakik játszanak, ahol meg a ping számít.
itt csúcsidőben ezt már nem tudja a hálózat, ehhez nem kell sem speedtest, sem torrentezés. a torrentezést, hidd el, mindenki mereven lesz.rja, én heti max 1-2 filmet szedek le, és nem seedelek egyfolytában, mert felesleges, és mert jusson másnak is lehetőség.
csak hogy értsd: nekem a telekom 50/5-ös netjével sem volt semmi gondom, a diginél az az előny, hogy nem kell sokáig seedelni, és hogy feleannyiba kerül (most már mondjuk nem). és havi 6000 igenis számít, főleg, ha éppen lejárt a hűségem a Telekomnál az ősszel. akkor pl. jeleztem nekik, hogy szívesen aláírnék 3000-ért a netre csak backupnak, akkor nem volt ilyen lehetőség, most már odaadnák annyiért is.
viszont a digi eladott nekem egy szolgáltatást: 1000/200 mbps. erről szól a reklám, ez van a csomag nevénél, és nem 300/50, mert 1 liter tejet adtak el nekem, és nem 3 decit. de még ha az utóbbi is lenne, ez a hálózat csúcsidőben még azt sem tudja. a külföldje mérföldekkel szarabb, mint a telekomé, és ez csak azért nem bosszant, mert napközben dolgozom, amihez kell, és akkor nincs terhelve a hálózat.
és nem azért "sír" senki, mert nincs meg az 1000, hanem azért, mert a digi hálózatával gondok vannak. amit vagy megoldanak, vagy ez így marad. egyébként kimehetsz az utcára is, megnézni a beletörődés eredményét.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD