Hirdetés
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Tegnap találtam egy RTL Klub Teszt nevű csatornát. Ezen már rendes a 16:9-es képméret, nincs alatta-felette még egy fekete csík mint a sima RTL Klub-os adásban. Ellenben csúszik a hang kb 0.2 másodpercet. Mióta van ez a teszt adó? Másnál is késik a hang?
Laca
ui: Jozsi nalam jo az AXN
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Kedves véreim, barátaim és Yotzo
Ha már emlegettetek. 2 éve vettem egy Samsung 19 colos kis tévét. DVB-C-n már az első percektől pár adó képe öt másodpercenként szétesett. Gondoltam is viszem vissza, de a bolt már zárva volt. Ez szombat délután történt F1 időmérőn Neten rákerestem, másnak volt hasonló, FW csere megoldotta. 5 perc alatt a Samu oldaláról lekaptam egy újabb firmware-t, feltoltam, és lőn, megjavult a probléma. Nekem annyival egyértelműbb volt a hibám, hogy minden 500 Mhz feletti csatorna hibázott, az 500 alattiak nem. Az FW leírásában benne is volt, hogy ezt a pár másodpercenként jelentkező problémát orvosolták. Innentől nekem nem kérdés, hogy FW is tud csodákat tenni. Nyílván a digi is, ha akar.
A másik, csak hogy trollkodjak.
Vettem egy ATI 4870-es videókártyát. Betettem a gépembe. Bekapcsolásnál kb 7-8 másodpercig nincs kép a monitoron, csak a kártya ventije pörög fel, önellenőriz, öröm boldogság. Amint megjön a monitoron a kép, AZONNAL szana szét esik a Duna HD képe a másik Samsung TV-n (UE40C6000)!! Nézhetetlen lesz. A gép kikapcsolásáig ez így is marad. Ez a jelenség csak azóta van, hogy bekerült a 4870, előtte több más videókártyával is ment a gépem, semmilyen hasonló gond nem volt.
A gép a TV-vel csak annyival közös, hogy mindkettő 230-ba van dugva,semmilyen egyéb kábellel nincsennek összekötve. Tehát nálam a 230-as hálózati kábelen megy ki a gépemből a csodatápomon (coolemaster 650W-os) kereszül valami agyzavar a Samu tv-be, nem a Digi a hunyó. Vagy elektromágneses vihar generálódik a szombában, a fene tudja, mikro fekete lyukak, ilyesmi.Azt nem tudom, hogy ez a zavar a szomszédokhoz is átterjed-e (panel ház...).. De lehet, hogy páran elkezdenek digit hívogatni meg FW-t frissíteni
Pedig a zavargás ura én vagyok. HA HA HA.
Ezt csak mint érdekesség és trolletetés gyanánt írtam le Lám, nem feltétlen a digi kezd el tekergetni valamit, amikor elromlik az adás.
A rend kedvéért: Duna HD, 121500 KHz, jelerősség 76,
Bithiba kikapcsolt PC-vel 0
Bekapcsolt PC-vel: 46-58 között ugrál.
Laca
ui: Jozsi Zetorról jossz, hogy már írni se tudsz?
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Kedves Troll öööö.. ismerősöm. Te Garalai betyár Jószef Te!
Először is. ÉN MINDENRE EMLÉKSZEM! Mondjak egy példát? Jó. ööö most semmi érdekes nem jut az eszembe. ÉS?
Másodszor. Elfelejtettem.
Harmadszor meg ne telefonról (telefon.. pff... fórumozzál, mert az nem telefon, hanem hajítókő! Vacak kínai ef o es. Vedd meg az én galaxisomat! Az nem kínai! Rá is van írva, made in rpc. Szóval RePulic of Cseh. Tudod? Na. Gyere és vedd meg.
Off vége.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Kwisatzh #10451 üzenetére
Hali
Ezt a BER ingadozás kontra zajos képet nem igazán értem, hogy hogy függ össze.
Úgy érted, hogy az optikai jel gyenge, és emiatt csak bizonyos frekvenciákon van baj? Alatta felette jó? Vagy mit tud tekerni rajta egy digis szerelő, amitől megjavul az adás?
El nem tudom képzelni, hogy hogyan lehet az, hogy jön az optikán - gondolom én naivan - valamilyen digitális jel, aminek valami baja van, de ez csak 1-1 frekvenciát érint, semmi mást nem, és javítható egy digis ember álltal.. tényleg érdekel, elég nagy a kütyü faktora ennek a témának, csak nem nagyon találok róla semmi irodalmat...
Köszi
laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Kwisatzh #10514 üzenetére
Jajj nem akarok én ezen rugózni.
Akkor Neked ez volt, másnak meg lehet ettől más, a fene se érti, tudomány ez, ma egy optika tisztítás, holnap egy firmware csere.. szép világ ez..
Én minap vettem egy Ati 4870-et az bezavar a Dunába, ha megy a gépem. Így lehet a szomszéd Dunájába is. Meg a Yotzoéba is. Ezt aztán meg nem oldja egy optikás se jelen esetben az is biztos Hmm.. lehet vámot kéne szednem, aki többet fizet annak nem zavarom a Dunyháját..
Akkor tovább olvasgatom ilyen optikai adás kicsatolás témájában, hátha okosabb leszek.
Van nekem egy tanult kollegám, az szokta volt mondani mindíg, hogy majd a hálózatosok megcsinálják, aztán pontosan az a csoport csinálja meg, akinek a feladata, rendszerint nem a hálózatosok. De a köztudatban a hálózatosok csinálják meg. Lehet a Diginél Ők az optikások.. Az optika hálózatosai. eheh.
Laca
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok, bocs. ha nem jó topikot találtam be....
Lejárt az okos csomagja az Édesanyámnak, így 4500 helyett 6000 lesz az élet, ha FULL-t köt akkor 3 hónapig 3000. Itt tartok most.
A kérdésem az, hogy van-e tapasztalat azzal kapcsolatban, ami régen eljárás volt a Diginél, hogy régi ügyfélként nem köthettél okos csomagot, de ha felmondtad az egészet, akkor pikkpakk 1-2 napon belül felhívtak, hogy maradj a cégnél, kapsz okosárat....
Létezik ez most? Tehát ha felmondom, kaphatok jobb árat, mint a 6000-res listaár? Tudom ez is bőven jó... nekem, csak nem a nyugdíjas anyukámnak... :/
Flip van a házban, ott 4000-ért adják kb ugyanezt, már villog a muter szeme, hogy lehet át kéne menni, 2000 ft különbség az 2000 ft különbség....
Köszönön!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest