- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Benzoldog #23110 üzenetére
Jelenleg az Eurosport vs Discovery így áll a történet ezekben a napokban.
A Discovery cégcsoportnak jelenleg 20% tulajdonjoga van az Eurosportban.
2014 december 21-ig opciós joga van az 51%-ra és ha valóban megveszi akkor többségi tulajdonosa lesz.
Majd akkor kiderül mi lesz a továbbiakban.A karácsonyi hír amit linkeltem nem erről szól, hanem a PL jogról romániában ahol két fajta? eurosport létezik és az ott most nem mehet így tovább.
A lényeg mivel nálunk 2015/2016-ig van a digisportnál PL jog, így ez nem érint minket.
-
Flashget
félisten
válasz
McLaca #23075 üzenetére
Ha lehülyézni akartalak volna akkor megteszem. Emlékeim szerint samsung topicban is kérdeztél már és segítséget kaptál korábban ott is.
De miféle ÁSZF-t keresel amiben nincs benne? Persze, hogy nincs, mert az ÁSZF-nek vannak mellékletei és abból az egyik a csatornakiosztást tartalmazza. Én azt linkeltem be. Hogy a digi nem írta még bele az nem az én hibám, miközben már nézhető.
De a topicba is belett írva Bp 746 a többi város 730MHz-en van.Régen a warez hajnalán úgy 10 évvel ezelőtt a különböző fórumok fejlécében ez volt írva:
"Mielőtt kérdezel használd a keresőt"
a lustaságot pontosan erre értettem. -
Benzoldog
tag
Nyugtassatok meg, hogy a DIGI nem fogja a közeljövőben, illetve remélhetőleg később sem kivenni az Eurosportokat a kínálatból. Illetve ki, mit tud ez ügyben, vannak-e ilyen tervek? Beszéltetetek erről már régebben is itt a fórumon, de van-e esetleg újabb fejlemény?
Sajnos ettől félek, hogy amennyiben tényleg igaz a hír, hogy az Eurosportot megvette a Discovery csoport, akkor ezért a DIGI kiveszi majd a kínálatból.
-
Komi28
senior tag
A Sport2 januártól HD-ben lesz látható? Ugyanis láttam előzetest és abban a Sport1 és 2 mellett HD logó is volt. Van erről esetleg valami hivatalos infó?
-
br.rak
őstag
Akkor próbáljuk meg összegyűjteni a hasznos infókat:
Kábel TV díjcsomagok városonként (Analóg és Digitális)
http://digi.hu/lakossagi/tv/kabeltvKötelező-e a szolgáltatói box a digitális csatornák vételéhez?
-Nem,használhatsz saját eszközt. Ez lehet Set Top Box (STB) vagy TV beépített DVB-C tunerrel.Szükséges-e valamilyen előfizetői kártya a digitális csatornák vételéhez ?
Nem, a digi néhány csatorna kivételével szabadon sugározza a digitális csatornákat.Akkor mégis mihez kell kártya?
Egyes filmcsatornákhoz ( HBO, HBO 2, HBO Comedy, Cinemax, Digifilm) illetve az erotikus csatornákhoz.Ezt a kártyát tudom saját STB-vel/TV-vel használni?
Jelenleg nem, csak szolgáltató által adott készülékkel használhatók, mivel a kártya és a STB párosítva van.
Ez elképzelhető, hogy a közeljövőben változni fog, de biztosat még nem tudunk.Minden csatorna ami az analóg csomagban van, fogható digitálisan is?
Döntő többségük igen. Egyes külföldi adók pl TVP (lengyel állami adó) illetve egyes helyi adók (pl Debrecen TV, Alföld TV) hiányozhatnak a digitális kínálatbólMi a helyzet a rádiókkal?
Itt már kevésbé rózsás a helyzet. Digitálisan jelenleg csak a Kossuth, Petőfi és Bartók rádiók foghatók.Mi a helyzet a HD adókkal? Kell-e külön fizetni értük
Nem, a TV csomagnak megfelelő HD adók foghatók HD ready vagy Full HD TV készülékkel, ha rendelkezik beépített MPEG-4 képes DVB-C tunerrel vagy Set Top Box-szal.Milyen felbontásban sugároznak a HD adók?
A nagy többség 1080i-ben, a Viasat Nature/History HD 720p-ben.A Nat Geo HD-n és a Nat Geo Wild HD nincs magyar hang. Nálam van a gond, vagy ez ilyen?
Ez ilyen sajnos. A Digi-n a HD-s Nat Geok nem lokalizáltak, hanem a páneurópai verziók.Nem jönnek be a közszolgálató adók/rádiók digitálisan. Mit tegyek?
Digikábelen ezek az adók némileg eltérő paraméterekkel rendelkeznek.
Manuális keresásnál ezeket az adatokat kell megadni.
Frekvencia 114,5 Mhz, 121,5 Mhz, 128,5 Mhz, Symbol Rate 6000, QAM 256
Egyes készülékeknél célra vezető megpróbálni a teljes illetve hálózati keresés opciót is.A TV-m (LCD, plazms, LED) nem olyan régi, de nincs benne digitális tuner
A 2010 után gyártott TV-k többségében már van DVB-C tuner is a T (földfelszíni) mellett, elképzelhető, hogy csak akkor használható, ha a beállításokban NY vagy É európai ország van kiválasztva (Finnország, Ausztria, Németország,stb), de elképzelhető, hogy egyes TV típusokból kihagyták a C-s tunert és csak a DVB-T tuner található meg bennük.Ha gondoljátok mehet első HSZ-nek. Ha van valami amit kihagytam(biztos lesz ilyen), írjátok meg nyugodtan
-
Stefan 65
újonc
Szia, ne haragudj, én műszerész vagyok, de ez a probléma egy kicsit tényleg zavaros. Valóban vannak olyan scart kábelek, amik nem teljes bekötésűek, de ezt csak akkor látod, ha szétszeded /de azt írod, hogy cseréltél kábelt/. Aztán azt írod, hogy TV, box, kábel jó. Mivel harmadik elem nincs a rendszerben, valamelyik csak rossz lehet. Egyébként régebbi SONY TV-ken volt olyan, hogy a 2 scart bemenetből csak az egyik tudott CVBS/RGB-t, a másik nem, csak S-VHS/CVBS-t! Abban teljesen igazad van, hogy az analóg bemenetek közül az RGB jobb képet ad, mint a kompozit videó bemenet, és az SD box-ból is sokkal jobb képet kapsz, mint a kábelen jövő lebutított analóg adások. Tényleg segíteni szeretnénk, nem bosszantani.
Üdv: Stefán -
Morris
veterán
Hát Urak, nálam a 794-es frekin semmi nincs. Még jel sem. A black és a white megvan, de a sima AXN-nek se híre se hamva Békéscsabán.
-
Kolorista
csendes tag
Szia!
Nem tudom, hogy segít az, ha elmondom az én tapasztalatomat. Először is milyen a box? Ha SD akkor teljesen mindegy, hogy min megy ki a kép mert a kimenet analóg 576i lesz, az olyan mint az analóg adás minősége. Az pedig látható, hogy milyen. Pont ezért én rendeltem egy Digi HD boxot /3 hónapja várok rá, de nincs/, Most már kivárom a CI+ nagra modult mire bevezetik. Az SD beltéri boxxal ne foglalkozz, az csak analóg tévéknél jelent minőségi váltást.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest