- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
stavross
tag
Üdv!
Minap sikerült beszereznem egy LG 32LF2510 lcd televiziót, és most nézegetem a digitális kábel tv előfizetéseket.
A TV-ben DVB-T mpeg-4 tuner van.
Visszaolvastam a forumban és ha jól értem ezzel "csak" a földi sugárzásos HD adást tudom fogni egy megfelelő antenna segítségével. A kábeles adáshoz DVB-C tuner kellene.
Jól értelmezem?Tehát ha előfizetek a DIGI TV kábeltv szolgáltatásásra, akkor szükségem lesz egy set top box ra. Ezt adja a szolgáltató, vagy nekem kell beszereznem?
Köszönöm
-
attesz_32
tag
Sziasztok!
Szoftver frissitéssel foglalkozott már valaki? Van értelme? Érdemes vele foglalkozni? Van tőle valami változás? samsung ps42b430 -
bossvico
senior tag
válasz
Laca19 (a) #233 üzenetére
Okés. Megvan.
TV Tuner ja, Analog / DVB-C / DVB-T.
Ezeket a szavakat nehéz lehet magyarra fordítani ugye magyar samsung?
-
Márky
tag
válasz
Laca19 (a) #233 üzenetére
Én inkább úgy mondanám, hogy mintha avi vs. 720p
Naésháthogy nem is beszélve a hdd-ről játszott 1080p-s videóról... óóóóó, hát azt le se tudom írni, mennyire gyönyörű...
És az M1/M2/Duna HD is baromi szép.
-
Drizzt
nagyúr
Szerencsére 32LH4000-rel is bejön minden minden gond nélkül, az országot Finnországra állítva. A minőséggel teljesen elégedett vagyok. Főleg hogy edig az analóg UPC-ért 5k-t fizettem(habár nincs bajom az analóg adással, de azért a HD digitális adások igencsak faszán néznek ki! 1080p-t is támogat a dvb-c szabvány? Ilyen adó mikor lesz vajon?).
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
bossvico #228 üzenetére
Ha Samsung terméket veszel, akkor jegyezd meg, hogy a német samsung.de oldalon nézz utána a technikai adatainak. A magyarnak nem szabad hinni.
Márky:
végre valaki, aki monitoron használja a digitális adásokat. Egy ilyen 23 colos LCD-n mennyivel találod szebbnek a digitális adásokat az analóghoz képest? Olyan mintha mkv-t néznél HDD-ről?
-
-
zhagyma
őstag
DIGI kábel karbantartás. Lehet nem jött össze valami ...
-
attesz_32
tag
Sziasztok, nekem is van az akadozás, és még be is kockásodik néha a kép. miskolc, digi kábel, Samsung ps42b430, Reggel eltüntek a digitális csatornák, ujrakerestem őket, 27-et talált. Délután mikor hazaértem megint megkerestem a digitális csatornákat, megtalálta mindet, de van ez az akadozás. Ötlet valakinek? az analóg adásokkal nincs gond
-
Márky
tag
Hmmm... a nézhetetlennel kicsit túloztam!
De nem egyszer-egyszer akad be... (és a legjobb, hogy most pl. megy fél órája az RTL Klub teljesen akadásmentesen...
máskor meg 1perc után kezdi az akadozást)
Most lehet, hogy tökre láma kérdés, de annak van köze hozzá, hogy hányan nézik az adást ezen a kábelen? (10emeletes panelról van szó)
-
Márky
tag
Sziasztok,
Budapest - Digi TV -> Samsung SyncMaster 2333HD ([link])
Az van, hogy a digitális adások akadoznak, de nem mindegyik, de a TV2, RTL Klub azok nagyon, nézhetetlenek... Érdekesség, hogy a Discovery/NG stb, meg nem akadoznak.
Valaki tapasztalt már ilyet?
-
keke60
csendes tag
Köszönöm a segítő tanácsokat!
Talán megoldódott a gondom, most már jönnek a digitális adások is. Igaz a gyors mozgásokra szétesik kockásodik a kép.
Hogy mitől javult meg még pontosan nem tudom (annyi mindennel próbálkoztam) de ha rájöttem leírom talán más is járhat így!
Még egyszer köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Riasztó topik
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest