Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz bossvico #172 üzenetére
Azért küldött irodába, mert csak ott lehet igényelni. Az, hogy abban az irodában még nincs, arról ő nem tehet, neki azt mondták munkautasításban, hogy iroda. Ennyi.
Szerintem dolgoznotok kéne pár napot call centerben, sok mindent megértenétek.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
JuliuS
tag
válasz bossvico #172 üzenetére
nekem azt mondták több irányú digis forrásból, hogy még néhány hét, mire lesz hdmi-s box.
sokáig én is nagyon prüszköltem a digire, de bármelyik konkurrencia, ahol hdmi-s box van (és előfizethető nálunk) nagyjából 3-szor többe kerül (igaz, jóval jobb képminőséggel). szóval türelem, várjuk ki, mi lesz ebből az új stb-ből.
-
McLaca
őstag
válasz bossvico #203 üzenetére
Lesz azért, mert az analóg jel sok vackot össze tud szedni. Boxszal a szellemkép, szemcsézettség, áthallás is elkerülhető.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
magua.
tag
válasz bossvico #206 üzenetére
Nem kell külön készülék, ha a tv-tekben van DVB-C tuner. Nekem a SONY Bravia 32V4500 simán bekereste. Gyors kereséssel semmi, teljes kereséssel 48 csatorna, ebből lejön a HBO, meg társai, ezek helyén fekete a képernyő, valamint az m1, m2, Duna kétszer szerepelnek (SD,HD).
-
ftc002
csendes tag
válasz bossvico #201 üzenetére
LOL!
Hát egészen véletlenül pont egy ilyen típusú HD vevő üzemel nálam, mivel a mi szolgáltatónk is ezt osztja.
Szerintem nagyon jó kis készülék, szépen kiírja a csatornák neveit az előlapjára, és programozható a sorrend is.
Viszont, mint ahogy írtam pár hsz-sal ezelőtt, az m1HD-n csak hang van, és sötétség, de azóta ugyanez igaz a DunaHD-ra is.
Ezen kívül egy-két csatornának elég gyenge a jele (szerencsére keveset nézett külföldiek), és gyakran töredezik, fagyogat az adás. -
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz bossvico #228 üzenetére
Ha Samsung terméket veszel, akkor jegyezd meg, hogy a német samsung.de oldalon nézz utána a technikai adatainak. A magyarnak nem szabad hinni.
Márky:
végre valaki, aki monitoron használja a digitális adásokat. Egy ilyen 23 colos LCD-n mennyivel találod szebbnek a digitális adásokat az analóghoz képest? Olyan mintha mkv-t néznél HDD-ről?
http://www.diesel.com
-
PK58
tag
válasz bossvico #302 üzenetére
Nekem itt Dunaújvárosban az a tapasztalatom, hogy csak akkor érsz el eredményt ha személyesen be-be járkálsz az irodába!
Nekem is igérték, hogy majd ha megjönnek a boxok hívni fognak. Eszük ágába sem volt felhívni!
Múlt pénteken bementem.
- hd-s box?
-van
-ménem fel?
-biztos hívtuk volnaAz már csak hab a tortán, hogy van a helyi irodának telefonszáma, de azt ugyi nem veszik fel.
Ha 1272-t hívod azzal se mész semmire mert tapasztalatom szerint halovány lila gőzük sincs arról hogy a vidéki irodákban mi van vagy éppen mi nincs. -
PK58
tag
válasz bossvico #502 üzenetére
Itt (Dunaújváros) a 858 Mhz frekvencián van a Duna HD. Érdekes, hogy először nekem sem rakta be gyakorlatilag a 858-on egyet sem. Kézi keresés módban viszont megtalálta az összes érintett csatornát.
A településekhez tartozó frekvencia táblázatokat megtalálod a Digi honlapján. -
McLaca
őstag
válasz bossvico #513 üzenetére
Szerintem több, mint pár adás jön 4:3-ban, és ha ezek egy részét is teljes képernyőre teszi, akkor vagy torzítja őket (összenyomja), vagy levágja (megskalpolja).
Üdv!
-
Dog 11
tag
válasz bossvico #1587 üzenetére
A digitális rádiókból jelenleg nálam is 3 db működik a MR4/MR5 adó csak a csatornalistában van jelen.Ma reggel valamennyi digitális és analóg tv csatorna hibátlanul működött.A Duna-HD csatornára kapcsoláskor van időnként hosszabb "gondolkodási " idő.Ilyenkor a ráhangoláskor kockásodás is előfordul,de csak a"ráhangolás "közben.Utána stabil .Javaslok most egy teljes ujrakeresést.
-
PK58
tag
válasz bossvico #1587 üzenetére
Szia!
Szaggat itt is! (Dunaújváros KAON box) Most beszéltem (megint) a központi hibabejelentővel a hölgy azt mondta, hogy még mindig van központi probléma, de ennek ellenére bediktáltatta, hogy én konkrétan mit tapasztalok.
Na kérem:
- szinte az összes digitális adás teljesen kiszámíthatatlanul akadozik......... hoppá vissza is hívtak! továbbra is kérik a türelmemet, mert hogy "területi probléma" és erősen hajtásban vannak, hogy úrrá legyenek rajta!
megjegyzem kb 1 hete is hasonlóval hívtak vissza!azé befejezem
- a Duna HD ha rákapcsolok van hogy percekig nincs kép csak hang, ha megjön a kép van hogy lefagy
- M2 HD rendszeresen lefagy a kép a hang megy rendesen tovább
- az összes HD csatorna össze össze omlik
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- További aktív témák...
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest