Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
Én itten BP. 6. ker semmi új TV2vel nem találkozom.
-
g0dl
addikt
Supertv2 Nicsak kibeszél ..... prémiumtartalom invázió vigyázzatok. Remélem lesz bádszpenszer is, meg minden, ami már 25 éve is zs kategória volt.
Tulajdonképpen nekem csak azért fáj, mert ezek helyett lehetne sportklub, BBC entertainment meg hasonlók.
-
eisento
addikt
ugy veszem eszre hogy a csatornabovites/valtas miatt mindenkinel mas hiba jon elo
remeljuk kov hetre normalizalodik a helyzet -
kircsi28
aktív tag
A TV2 HD adásoknál folyamatos feliratozás lesz?
Engem nagyon zavar.... Gondolom kikapcsolni nem lehet, mert ilyen a jel, vagy rosszul tudom? -
-
Dog 11
tag
-
Octopus21
aktív tag
Valaki segítsen légyszi. Nagykanizsa, PVTV HD, Kaon STB. Sem automatán, sem kézi kereséssel nem találom.
Kézinél így próáltam:
Frekvencia: 738000
Symbol Rate: 6900
Const.: 256-QAM
Invertálás: auto
Hálózat: ki -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Mert az adás streamjébe beteszik a hangsávokat, és mindegyiket felcimkézik, hogy angol, magyar, stb. De az, hogy ténylegesen mi kerül bele az más kérdés.
A hangsávokat, feliratokat nem rendezgetik dinamikusan az épp sugárzott műsor szerint. Sőt ugye az is lehet, hogy a hangsávot elnevezik angolnak és német hangot tesznek oda. -
attila.86
tag
Most délelőtt néztem a Terminátort a Digi filmen, nem elég, hogy nem HD, de még SD-ből is valami nagyon alacsony bitrátás, a szikrázást imitáló stroboszkópolásoknál úgy kockásodott, hogy öröm volt nézni. Ilyen lenne az HBO is ugyanazon a frekvencián? Még jó, hogy nem fizetek elő rá, ez sem fog pénzt érni.
-
Octopus21
aktív tag
Manuális kereséssel sem jön a PVTV HD-ben
JA meg az új Nature HD-n csak hang jön, kép nem. -
-
Ahab77
tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Egyszercsak
Ez eléggé egyszerre volt
-
zsolt501
nagyúr
A Digi Life és a Digi World csatornákon mikortól indul az adás?
-
GuruZone
őstag
Győr
reggel nálam is megjelent a TV2 HD és a SuperTV2 HD
-
nlacus
csendes tag
Mi lehet az oka, hogy némelyik csatorna mellé (pl.:skynews, cnn, ...), amit egyébként 16:9-ben ad a digi, nem küld kacsolójelet, így automata üzemmódban lemarad a kép teteje-alja?
-
GuruZone
őstag
A Hal HD (PVTV HD)-nek már tegnap megjött az ikertestvére, a régi csatin nincs kép, az újon pedig a már megszokott kiváló, tűéles műsor megy.
-
-
Kwisatzh
senior tag
Emlékeim szerint egy éve még egy sem volt Dorogon.Akkor nem volt sirám, pedig ugyanennyi volt az ára. Bóhasztó, jettenyet a sanyarú sorsotok, szívünk veletek vérzik, de én kissé pl. már unom..
-
Octopus21
aktív tag
Sziasztok!
Na újra hangoltam én is. Örültem a Tv2-nek
És eddig megvan a NatGeo HD és a Wild HD is, valamint visszajött a Travel. Remélem így is marad. Viszont ami még mindig nincs, az a PVTV HD-ben
Pedig ez a listánkon rajta van. Nálatok van ilyen adó?Más: Kaon set top boxot bérlek a digitől. Az újrahangolás után az első csatornák eltűntek és kb 88-tól kezdi az M1HD-vel. Az a bajom, hogy nem tudom az elejére rendezni, hogy pl az M1 az az 1-esen legyen, mert azt írja, amikor az 1-esre akarok lépni, hogy nem elérhető csatorna. És jópár hellyel ezt csinálja. Ez miért lehet? Tudnátok ebben segíteni?
Köszi.
-
válasz
alitta73
üzenetére
És azt észrevetted,hogy mennyi adó eltűnt,köztük 3-4 Hd adó is. Nálam a korábbi 90 digitális adó helyett bejön 72. A Digi honlapjára kattintva hivatalosan is meg lett csonkítva a Dorogi csatornalista. Érdemes a csatorna kínálatot összehasonlítani mondjuk a Budapestiével.
-
Bogyi007
veterán
válasz
HoryThePooh
üzenetére
Csinosnak csinos, de azt hiszem nem Beát választanám konyhatündérnek.

-
Lacass
csendes tag
válasz
alitta73
üzenetére
Halika !
Nyugodj meg nálam is ez a helyzet
,de azt az infót kaptam,hogy fejlesztések folynak ennek az elhárítása érdekében ! Én megbízom bennük,mert rossz volt az analóg adás minősége pár nappal ez előtt és másnap ki is jöttek javítani a hibát !
Most jobb lett az analóg a digitális nekem is szétesik sajna,de remélem 1-2 hét és helyre áll minden,"megkapják az elegendő sávszélességet Budapesttől "
és mindenki boldog lesz !
Tehát várunk !
üdv: -
Bogyi007
veterán
Maradtam a TV2HD-n és most szerintem ténylegesen HD adás van (Hal a tortán) - ennek nagyon baba a képe, talán az eddigi legszebb HD kép tv adásban amit eddig láttam hazai adásokban.
-
konrada
tag
válasz
Simi-Samu
üzenetére
De az. Egy HD felbontású tv minden teljes képernyőnél HD képet is ad, mert egyébként felbontástól függően minden x. sor feketén maradna.
Ezt egyébként felskálázásnak is nevezik....de például hiába akarnál egy SD tévére HD jelet, azt két okból nem látnád: 1. a tv eleve csak SD felbontásra képes, és 2: valószínűleg még nincs benne olyan szerkentyű, mely képes volna a magasabb felbontású jelet visszakonvertálni.
...szóval a helyes válasz valóban: olyan stb, vagy tv kell, mely képes a HD jelet leadni, fogadni.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Simi-Samu
üzenetére
Akkor pedig csak STB jöhet a képbe én vennék a helyedben egy olcsót amit itt linkeltek is az oldalon már sokszor, ha jólárasítva szerzel egyet akkor egy év alatt a bérleti díjad többe kerülhet mint amennyiért veszel magadnak.
Nem a szolgáltatónál kell keresni ha venni akarssz, vagy ha volna is nekik eladó, általában aranyárban mérnék.... -
Bogyi007
veterán
ÚÚÚ jön a szuperizgalmas bejelentés a Szinetár-Bereczki "párostól"....
-
Kwisatzh
senior tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Terminátor 4: Amikor az atomrobbanástól pár száz méterre nyugodtan rádiózik, még a legelején, na ott kellett volna kimennem a moziból. Utána sokkal durvább faxságok voltak, a végén meg a sivatagi szívcsere...

Valami überbrutálszar film... Ha fizetnének se nézném meg mégeccer.
-
Simi-Samu
csendes tag
Sziasztok!
Létezik olyan készülék,ami kábeltévé jelet HD jellé alakítja?
A set-top-box helyett kellene a havidíj megszüntetésére. -
konrada
tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Akinek van HBO-ja, annak azért nem kell, mert gyakorlatilag az összes - a digifilmen most adott filmet azon már látta 1-2 éve.
Mint vizionáltam, szvsz. ezt egy mezitlábas, filléres HBO-nak szánják: azoknak, akiknek nincs digitális hozzáférésük, és emiatt pár száz forintért rá tudják majd sózni az STB-t.
-
Kwisatzh
senior tag
A digifilm nálam is elég gyatra, egyfajta zöldes árnyalatú és "tompa" a kép, de nem izgat, ebben a bónusz hónapban sem nézem valszeg túl sokat.
-
alitta73
csendes tag
Helyzetjelentés Dorogról akit érdekel:
Van DigiFilm, TV2 HD, SuperTV2HD.
Eltűnt-kivették a Hal HD-t.
ÉS
minden digitális csatorna akad és esik szét mint állat, teljesen nézhetetlenek a digitális adások
Köszönjük Digi! Mi így szeretünk... -
-
Flashget
félisten
-
hidroponi
tag
hat ez rohadt jo...
a szar digifilm miatt megszunt az utolso angol nyelvu analog adas is.
biztos nem volt mas senki altal nem nezett szar, hogy meg ezt is elbasztak! -
konrada
tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
...ha ugyanazon bankra gondolsz, valóban, külföldön nem vesz fel ingyen, a többi stimmel.

De visszatérve a témához: a Digifilm valóban ultra f.s minőségben van, rosszabb a képe, mint a Hunyadis box scartra visszakonvertált képe.
...de hogy összeesküvés elméletet gyártsak: szvsz. azért SD, és azért lesz fizetős, hogy az SD boxaikkal terítsék azokat, akiknek még nincs digitális hozzáférésük - ezért valszeg a box bérleti díjához közeli összegért adják majd azzal a reklámmal, hogy előfizetőknek a box grátisz (hasonlóan a HBO-hoz), majd szedegetik tovább kifelé az analógokat.
-
hb000
aktív tag
válasz
noxika72
üzenetére
Leírom, bár szerintem nem fog működni. Ha igaz a sejtésem, akkor a bouqet a freki azonosítója, de mivel nem konkrét freki érték szerepel benne, ezért valamiféle azonosító lehet. Ehhez pedig valahol hozzá kell rendelni a frekvenciát, amit a samtoolboxban nem látok sehol. Próbáld meg azért, de ha nem sikerül, akkor előbb kézi kereséssel fel kell venni a HBO-t (378MHz Bp-en).
favmask 0
freq 0
nid 257
sid 5
mpid 500
vpid 500
bouqet 9
onid 1
tsid 0
stype TV
status MPEG2
enc 0
fav 255
qam 0
symbr 2
lcn 1
és van egy névtelen oszlop 6900 -
Bogyi007
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Off: Egyetlenegy csekkemen sem szerepel plusz összeg ami adó lenne.
On: Ha jól számoltam a Digi Life és World-el együtt már 15 csatornánk lesz HD-ban, azért ez elég szép 3100 forintért. Más szolgáltatóknál meg eleve külön díjat kérnek még a HD csatornákért és még nincs is ennyi nekik a kínálatban. Mindig TV alap most nem ér az összehasonlításba.

-
nagyfejü
őstag
hali!
Debrecenben a digitális csatornákon az rtl klub alapból adja az eredeti hangot? Most megy a kincses sziget és ha elviszem más adóra utána vissza akkor németül beszél! Beállitom a hangsávot magyarra , elviszem más adóra , visszaviszem és NÉMET! Eddig ilyen gondom nem volt! -
klaczi
aktív tag
Ennek a Digi filmnek elég vacaknak tűnik a képminősége. Most, hogy megnéztem a műsort az sem dob fel.
-
Bogyi007
veterán
-
hb000
aktív tag
válasz
noxika72
üzenetére
Az a HBO-s frekin van, tehát mondjuk HBO-t kell klónozni, a sid pedig 5.
Nálam egyébként ezt megtalálta magától, nem kellett szarakodni. HBO-hoz képest eltérő még az mpid és a vpid is, a digifilmnél mindkettőnek 500 az értéke. Ha gondolod, állítsd át ezeket is, bár szerintem a sid a lényeg.
-
Bogyi007
veterán
Ácsi nem a SuperTv2-ről beszélek hanem a simának a HD változatáról. Az ottlevő jómadarak közül max a UPC-s arc mondhatta volna arra is hogy nekik az is van - sőt náluk indult el elsőként. De a lényeg hogy nálunk ehhez még (Tilla szavaival élve) semmilyen extra kütyű sem kell - a UPC-s ürge majdnem még előnyként is ecsetelte hogy a HD-hoz az is kell - miközben rohadtul nem előny az.

Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
remeljuk kov hetre normalizalodik a helyzet

JA meg az új Nature HD-n csak hang jön, kép nem.

kell valakinek egy D6500-as mielött kihajítom a 10.-ről? .p