Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyfejü
őstag
Hali gyors segitség kellene. Most vettem egy pana p50c2 tv t. és nem tudom beállitani az adókat rendesen. Magyar régióval alig talál adót , finn régiókoddal talál de csak 37 dvb c adót. Mivel próbálkozzak hogy mind jöjjön digitálisan?? üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali Nekem Debrecenben a Pana továbbra sem lát digitális adást Magyarország beállitásnál.Finnország ok. Akkor most van ahol trükközni kell van ahol nem???
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Jól láttam 08.05-től kiveszik a digitálisból a Viasat Nature és az I.D. csatornákat??
üdv -
nagyfejü
őstag
Nálam aPana plazma még most sem hajlandó normális keresésre!!
Ország - Finnország
Város - Helsinkiés láss csodát mindent megtalál!! /Digitális csatornán
-
nagyfejü
őstag
hali!
Debrecenben a digitális csatornákon az rtl klub alapból adja az eredeti hangot? Most megy a kincses sziget és ha elviszem más adóra utána vissza akkor németül beszél! Beállitom a hangsávot magyarra , elviszem más adóra , visszaviszem és NÉMET! Eddig ilyen gondom nem volt! -
nagyfejü
őstag
Debrecenben digitálison nincs AXN! Vagy csak nekem?
-
nagyfejü
őstag
Most ugy őszintén : Mi a fenének rakta be a digi a bbc knowledge szart?? Aki tud englisül annak lehet jó de aki nem az.......!!!!!!
-
nagyfejü
őstag
Hali!
A histoty csatiról nem lehet eltüntetni valahogy a feliratokat??
üdv -
nagyfejü
őstag
HALI!
tudja valaki mennyit kóstál az e számlával utalni??
-
nagyfejü
őstag
Hali.
Mi van a Life Network-el?? Debrecenben nincs /digitálison/ . Analógon meg alóókép és valami hang.
üdv
-
nagyfejü
őstag
válasz ggbuffon1897 #24906 üzenetére
hALI!
Nekem lassan 5 éve van digi m! Előtte upc volt! Igaz akkor még nem volt " lapos " tv m abban nem tudok külömbséget tenni. A TV szerintem korrekt , legalábbis debrecenben. Amikor bejött a digi bótoltam a szerelőkkel kábelt meg dugókat és átkábeleztem az egész lakást! Én azóta nem nyivákolok nem pixeles a kép ,nem mellékesen ingyen HD adók. A képminőség korrekt! a csatornarendezés meg hát.....
A net 80/25 / N.. letöltés 10.4/MBs feltöltés 3.2MB/s / !!!! Az 5 év alatt egyszer volt csomagvesztésem amit a bejelentés után javitottak. De akkor is volt net!
STABIL! Jah és mindez br.5600Ft /hó !!!!!![ Szerkesztve ]
-
nagyfejü
őstag
Nálunk Debrecenben csak az ESP2 van HD ban Tegnap este óta. Az ESP HD t megtalálja de " az adás nem elérhetó "
Várok.
-
nagyfejü
őstag
nem tudo mit csinál tegnap óta a digi de Debrecenben sokszor van Az adás nem elérhető müsor!!??
-
nagyfejü
őstag
Debrecenben már van rtl klub HD.
-
nagyfejü
őstag
válasz szili.tamas1 #31143 üzenetére
Észre sem vettem! bizonyára annyira........
-
nagyfejü
őstag
válasz Penge@Borisz #32753 üzenetére
Hali!
te csak spontán kifogtál egy hülyét! Tegnap voltam benn /Debrecen/ és közölték POZITIV IRÁNYBAN BÁRMIKOR LEHET MÓDOSITANI!!
Csökkenteni nem lehet csak!!!
üdv
-
nagyfejü
őstag
Most meg mi a túróért kavarta össze a csatornákat a digi????/ Debrecen
-
nagyfejü
őstag
A Galaxy tv n jó az adás , csak lassan mást is mutathatnának mint a pánikszobát sötétben!!
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Ha letelt a hűségidő / 2év / akkor lehet valamit trükközni ? Új hűségidő vagy valami?üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
A digi online alkalmazás működik külföldön is?? Mondjuk olaszba??
üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
hátha még beleférne a Speedway GP is!!!!! Amit a rohadék sport tv 0.00 - 03.00 bezárólag közvetit!!!!!!
Nézd akkor ha érdekel alapon. -
nagyfejü
őstag
Hali!
Bekockásodnak az adok néha. most néztem :
-jelerősség 100
-jelminőség 36 - 50Ez mit jelent? Másnél is kockásodik , vagy más baj van / kábelezés/ ?,
jah Debrecen ről van szó.üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Egy kérdés. ha lejár a húségidő és megemelik a havidijat , akkor ha ujra kötök velük hűségidőt akkor változik az ár????üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Mi a fenét csinálhat a digi?? Napok óta egyes csatornáknak csak 36% jelminősége van!!! Pont amit néznék.
Másnál is van?,/debrecen/üdv
-
nagyfejü
őstag
" Tisztelt Előfizetőnk!
Amennyiben nem rendelkezik a szolgáltató által biztosított digitális Box-al, az ellenőrzésre térítés ellenében van lehetőség.
A kiszállás és a helyszíni javítás díja az Általános Szerződési Feltételek 3. számú mellékletében kerül meghatározásra.Általános Szerződési Feltételeink A-D. mellékletében foglaltak alapján kérjük engedje meg, hogy az alábbiakról tájékoztassuk.
Kiszállási díj - 2.500 Ft
Amennyiben a fenti feltételekkel igényli a kiszállást kérjük jelezze felénk annak érdekében, hogy bejelentését továbbíthassuk illetékes munkatársaink felé."
Most mi van???
Miért kell nekem box??????
És mit akar nálam javitani????
vagy ha a lépcsőházban van baj a rendszerükkel azt is velem fizettetik ki???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest