- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
Aktív témák
-
Rick4
félisten
ja, hát az is egy kábeltévé szolgáltatás, de nyilván nem arra gondoltam. olyan helyen, ahol a tévé tunerje régi, és amiatt szemcsés a kép (erre én is akkor jöttem rá, mikor a 10 éves 92 centis CRT-met lecseréltem egy 94 centis LCD-re, na ott a kép penge) nem pedig maga az adás illetve az átviteli képesség rossz. szóval ott jól jön, hogy a "digitális minőség" beköszön a lakásba, és nem a tévé tunerjét használod.... a CRT-n egyébként is jól mutat a digi, a blokkosodás szinte alig látszik, képélesség, kontraszt meg sose volt azt meg úgyis masztolja...LCD tévénél lehet jó minőségű tunerrel jó képet kapni kábelen is, kiderül, hogy mennyire gáz, vagy mennyire nem...addig, míg le nem cseréltem a tévét, én is többször hívtam ki a szerelőket, egyik adás jobb volt, másik rosszabb, de tökéletes sosem...most a jó a kép, nem ugrál, nem megy el...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Elektromos cigaretta 🔞
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest