Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovácsGéza
tag
Én 14-et fizettem a szerelésért, erős balhé után, és még erre kijött a szekunder beltéri egyszeri díja. Aztán a digisek bíztattak, hogy panaszoljam meg az irreális szerelési díjat, de hamarosan kiderült, hogy csak a rizsa megy, mert inkább a szerelőjük mellé állnak, mint az ügyfél mellé.
Veled végül mi lett? Aktiválták pénz nékűű?
(szerk.)
Azt el is felejtettem, hogy a beltérimet kétszer kellett kicseréltetni, és ez sem tökéletes, mert elveszti az óra beállítást.[ Szerkesztve ]
Monsieur! Azonnal kovessen engem, bitte!
-
Rick4
félisten
válasz Bandus99 #2601 üzenetére
szerinted? egy fillért sem fizettem a mai napig a diginek. (mondjuk nem is néztem...) tény, hogy a fejet és a tükröt megvetette velem a szerelőnek nem nevezhető emberállat, így bármikor jogom van leszerelni, felgyújtani, szétkalapálni. sajnos azonban a digi így nem tud nekem szolgáltatni, így nincs miért fizetnem. megvettem a fejet és a tükröt, mert a szerelő azt mondta, hogy nincs, nem adnak, a digi tv központban azt mondták, olyan nincs, hogy nincs fej és tükör. akkor monom kérek, eladom az enyémet. az sajna nem megy. akkor mondom hogy fogom nézni? hát, azt ő nem tudja. mondom : sehogy, így nincs is miért fizetnem. itt figyel becsomagolva a két beltéri, majd jönnek érte, ha akarnak...addig levelezgetünk... persze ennek a díját is rájuk terhelem...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz KovácsGéza #2604 üzenetére
t-kábel megyen odabent, idekünn meg egy műholdas tvtunerkarit használok okosan....ezzel nézek mindent hobbiszinten..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
Lala6
őstag
válasz Kiskutya #2606 üzenetére
Én a sci-fi-nek nagyon örülnék, de még az axn sci-fi-t sem kaptuk meg, pedig van magyar hangja is, csak alá kéne tenni
Nem hiszem, hogy ezek a nagy csatornák közül valamelyik is jönne a digi-re. Most elvannak foglalva a 10 induló IKO-s csatornával. Véleményem szerint ismét 10 töltelék csatorna lesz. -
Rick4
félisten
megint nem megy a tv2....
-
Rick4
félisten
vicc, ami itt zajlik....már van kép is, hang is, de olyan, mintha a szomszéd nyomná a tévét fél hangerőn...alig hallatszik...bár csak 2700ft havonta....szal tűrni kell...
-
Bandus99
őstag
Egy kis "Reklam" csak hogy lehessen digin kivul engem is szidni miert irtam ide...
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
-
vandureen
csendes tag
sziasztok. közép-angliában szeretném nézni a digitv-t, a kérdésem mekkora tányérral érdemes próbálkozni?
-
-
bypet
tag
Sziasztok.
(DigiKábel) Net szolgáltatásuk milyen minőségű ? Van vele tapasztalatotok?
Nagyon vonzó a 10/10mbit 2500 forintért.
Milyen késleltetés van, csomagvesztés,...
Üdv**
-
Rick4
félisten
azt hittem, már csoda történik, de mégsem...a sportklubon most kezdődött el a MU meccs ismétlése, gondoltam belenézek....szaggat, mint állat, t-kábel viszont megy 30FPS-sel...
-
Rick4
félisten
és a vicc kedvéért ismét kezdődik a vinny az együgyű c. film a filmmúzeu... akarom mondani az HBO-n...
[ Szerkesztve ]
-
Woid
tag
Nekünk van, de mióta megvan, soha nem volt vele problem, 24/7 megy pedig Néha halványan vibrál a kép, olyankor ki-be kapcs és megy tovább. Adáskiesést sem tapasztaltam soha, másokkal ellentétben. Vagy csak azért mert épp más csatikat nézünk akkor... TV2 text tünt el valameik nap annyit vettem észre. Szoftvert érdemes vajon frissíteni ezeken a beltériken, feltéve ha lehet, egy Hyundai-n?
-
Lala6
őstag
Lehet persze. Ha van új, akkor érdemes rá frissíteni.
Bekapcsolt állapotban nyomd meg egyszerre a beltérin(nem a távirányítón) a csatorna váltó fel és le gombokat. Onnantól automatikus. A beltéri legyen az M1-en amikor elkezded. Várd meg amíg nem végez, addig ne kapcsold ki a beltérit. -
Lala6
őstag
Én megpróbálnék egy gyári beállításokat és utánna a szoft frissítést. Így minden csatornád törlődni fog, vissza kell majd állítani.
Van új szoft a beltéridre, ha 1.0. Nézd meg a főmenüben, hogy van-e PPV menüpont. Ha nincs akkor lehet frissíteni.
Itt egy kép a menüről. Ilyen a tiéd?Más: 2 új csatorna a 12563 V TP-n. Mezzo és Fashion TV
[ Szerkesztve ]
-
Woid
tag
Hja szerintem én vagyok itt az egyetlen, akit nem zavar ha törlődik a csatornalista Gyári sorrendben van, szerintem még logika is van benne.... És pont azt is szeretem amit irtak, hogy ha egy csatornát törölnek, akkor nem sorszámozza át. Hát még mák...
Oh, legalább a VH1 Classic bekerülne egyszer...
1.04? Ok, hát még éjszaka játszom vele, de ha hónapok óta nem csinálja, akkor most sem igen fogja ehh... Jaja, szerintem jó kis beltéri, talán egyszer fagyott csak ki, de akkor is a sok nyomogatástól szerintem... HuMax-ot cseréltettem ki erre, az nem jött be valahogy.
Na megnézem azt a frissítést pill... Mennyit kell várnom, mire elindul 0%-ról, hány órát? Mert asszony kiakad akkor ha nagyon sokat
[ Szerkesztve ]
-
Woid
tag
És az miért is jó? Tényleg őszintén kérdezem, minden kötekedés nélkül meg ilyenek (csak látom hogy egyéb topicokban vannak ilyenek), bár lehet neked van igazad. Én minden esetre, jobb szeretem ha én döntöm el hogy akkor most, nem nézi senki, mehet. Mint az XP-nél is. Szól ugyan hogy van frissités, de semmi több. Mondjuk nálad lehet azért is könyebb mert néha kikapcsolod. Nappal a gyerekeim nézik, reggel és este az asszonykám, éjszaka meg én, tényleg 24/7 megy, most vagy nem tudna magától frissíteni, vagy megszakítaná a műsort, ami problémás lenne. No de, ez a lényeg, kinek mi a jó, ezt a kis Hyundai mintha nekem lenne tervezve Bár hogy meddig fogja bírni a folyamatos üzemet... Mindegy, elvileg életfogytiglan a gari...
Most látom, elvileg van egy 3. tipusa is, Hyundai HSS-7160NA?
-
Feme
csendes tag
"Most látom, elvileg van egy 3. tipusa is, Hyundai HSS-7160NA?"
Ez a dual beltéri. -
Lala6
őstag
Nem csak azért szeretem a humax-ot, mert automatice frissít
Volt már kapcsolatom minden digi-s beltérivel, de ez fogott meg legjobban. Jobb a menü szerkezete, gyorsabb, alkalmas más műholdak vételére is(most motor is van nekem rajta).
A Hyundai lassú kicsit bekapcsolásnál, ha több holdat állítasz be összekeveri a csatornákat.
Kinézetre a Hyundai jobb, pl. a kijelző nekem praktikus rajta.
A digi-t legtöbben hyundai beltérivel nézik, ez a leggyakoribb. Nem hallok túl sok panaszról, csak az átlagosnak mondható pár hibáról. Nagyon sokan használják 7/24-ben, mert elfelejtik kikapcsolni a beltérit, csak a TV-t kapcsolják ki. Bírja a beltéri.Jaja, 3 Hyundai van, amit említesz a dual, kéttuneres. Ezt adják mostanában a társ előfizetésekhez. Nekem bejön nagyon, de csak 1 TV-hez használnám, így videóra is lehet felvenni másik csatornáról.
-
Woid
tag
Rendeltem HBO Max Pak-ot. Ebben nincs benne a HBO Comedy, mégis bekapcsolták. Vagy ez eddig is free volt, csak nem néztem?
-
Rick4
félisten
szerintem csak a weblappal is pont annyira foglalkoznak, mint bármi mással....hol máshol lenne, mint az HBO maxpakban? egyébként a 3db HBO-n kb 2 film megy havonta amit érdemes megnézni...de lehet, hogy soka mondok...
-
o.gaby
tag
A HBO Comedy csak a MaxPackkal megy, de persze az ügyfélszolgáltaton a felkészült ügyintézők úgy tudják, ez még nem működik. Én kb 2 hónapja nézem azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest