- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0rd0k
senior tag
ja az lehet hogy szabad de tudja fogni a srác
egyébként upcn azért van anni csatorna mert astrárol szabadon foható fele és azzal feszitenek... egyébként már neis haragudj de Diginél több a csatorna újitás lehetőség mint a UPC nél mivel mostis sokkal több van és ha van valami uj (FandH) felteszik... szóval ez nemigaz szerintem.
Minden szinten,szinte minden.
-
állítólag dvd minőségű kép
Állítólag ...
Én egy állítólagban sem bízom. Nézd meg magad. A HD-csatornákról elhiszem, hogy "DVD minőség". A többi erősen megkérdőjelezhető, mivel az műsorok sávszélessége fele, vagy harmada a DVD-hez képest. Persze lehet jól és rosszul is tömöríteni, de "én nemhiszek Angliában".Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Rick4
félisten
nálam a kábeltévé képe is megállítható, és visszatekerhető, semmi más nem kell hozzá, csak egy tévé, amiben van egy beépített vinyó. meg is van oldva..
az upc digital sem lehet jobb, mint a direct, mert ugye ugyananrról a műholdas forrásról dolgozik mindkettő...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Lala6
őstag
Elvi lehetősége megvan a kiírásnak is, a beltéri hw alkalmas lenne rá, csak a szoftverban nincs benne. Van rajta ethernet port, ip címet is lehetne neki adni és simán a hálón keresztül tudnád a filmeket letölteni a gépre.
Későbbiekben nem elképzelhetetlen ez a lehetőség is... -
D600
tag
Nyugodj meg, nem vesztettél sokat.
Évek óta előfizetője vagyok az HBO Maxpak-nak, de két kezemen meg tudnám számolni hányszor néztem. Lehet csak nekem nem tudnak mutatni újat, plusz a napi szinten ismételt filmeket évekig játszák, gyorsan meg lehet unni. Viszont, ha nem lenne ott a listában, akkor biztos hiányozna és keresném. Csak ezért fizetem. -
D600
tag
Nekem ilyet egy klíma távirányítóra csinál. Két gombjára reagál a DIGI beltéri. Az egyiket 6-osnak veszi, a másikkal felfelé kapcsol.
De fordítva ugyanígy lehet vezérelni a DIGI irányítójával.
Akadt már a hifi távirányító és a TV is egymással. De azóta a hifi irányítóját nem használom.
Persze ez csak egy ötlet. -
Dávid24
csendes tag
"Ha már rengeteg csatornán rajta van a nagra3 három akkor, hogy a fenébe tudjuk nézni a régi kártyával.Elvileg nem új kártya kellene a nagra3hoz?"
Még mindig Nagra2 kódolásban van. A digi közponosok azt mondják hogy már fenn van a N3 a CNN, Musicmax és egyéb román nyelvű csatornákon, de nem aktiválták még. Csak Májusban fogják, amikor minden előfizető megkapja az új kártyát. Illegális előfizetők még nézhetik egy rövid ideig, aztán ki tudja mikor legközeleb..
-
D600
tag
A DIGI-n fogható csatornák nincsenek benne. (Discovery T&L, Discovery Civi.) Az is feltünt, hogy 2 erotikus csatornáért +3000-et kell fizetni. Amiből a a DIGI-nél 3 alapcsomag árért fogható. Az HBO Maxpak-ért majd annyit kell fizetni, amennyit a DIGI-nél alapcsomagért+Maxpak-ért fizetek.
Ahogy Csibor is mondta előttem, a pénz sokat számít és még hozzátennék egy kis számolgatást az övéhez.
UPC: 7000+3950+2990 ----> 13940 Ft
DIGI: 2700+1700 -----> 4400 Ft
13940-4400 ------> 9540 Ft[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
létezik perforált antenna, de igazából ma már nem divat. inkább rendesen fel kell szerelni a meglévőt, és akkor nincs gond. nekem egy 1.5"-os csövön van egy 120-as acéltükör, meg egy SG-2100-as forgatómotor, a kettő együtt kb 25 kiló, és semmi baj sincs vele. érdemes jobban rágyúrni a felfogatásra.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Lala6
őstag
A CNN egy teljesen új csatornán van, nem volt eddig semmi a helyén. Én pl. örülök a paprikának, vannak rajta jó műsorok és főzős csatorna eddig nem volt a digi-n. Jó hogy nem egy új doku csatornát raktak be.
Filmmúzeum tényleg jó lenne, de nekem így is bőven megfelel a digi kínálata. -
Lala6
őstag
HBO2 lehet, hogy jó, de sajna tényleg vannak némelyik csatornákon zavaró jelenségek. RTL Klub + TV2 pl. szeret sűrűn kockásorni, meg-meg akadni. Cool Tv néha nézhetetlenül kockás. Romantikáról nem tudok nyilatkozni
Nagyrész jó a digi, de sajna van pár (legnézettebb) csatorna ami szeret akadozni.Én amúgy megvagyok elégedve a digi-vel, ha kezd kockásodni a TV2 átkapcsolok az RTL-re, ha az is, akkor musicmax és megyek számítógépezni. Filmeket ált. letöltöm a netről, még a sorozatokat is.
Én tuti nem mennék a upc-hez 5290-Ft-ért (hűség nélkül, családi csomag). Amennyit Tv-zem, bőven jó a digi 2700-Ft-ért !!!
Meg aki rendelkezik premiere hozzáféréssel az nyugodtan nézze meg azokat a csatornákat. Nem jobbak minőségben, mint a digi. Pl. a SciFi Channel is szokott náluk kockásodni(ez szoktam nézni ). Árban persze nem lehet egyik magyar szolgáltatóhoz sem hasonlítani.
-
Rick4
félisten
sorold már fel légyszi azt a kettőt, akinek nem jön be. utána sorold fel a többit is aki elégedetlen, utána ezeket arányosítsd az itt rendszeresen megjelenőkhöz, kíváncsi vagyok, milyen szám jön ki..
sajna nagyon úgy néz ki, hogy most az elégedettek vannak kisebbségben. ha te elégedett vagy, indíts egy elégedett digi tulajok topic-ját, és ott majd magadban elírogathatsz. ha zavar az, ami sajnos tény, ne gyere ide.
nem bántás, de senki sem kérte, hogy mondd meg, mit csináljon, leírtad a véleményed, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
molnárszilár
csendes tag
nekem már ötször állitották be az antennát a jel is jo volr!Kicserélték a fejet!A csatlakozokat!Most az az utolso hibalehetöség hogy beltérit kellene cserélni!De nem cserélnek csak a pesti központ!De ök se eröltették meg magukat!Szoval elhiheted hogy okkal szidom a digitv-t!Nem viccböl!Ja és most sincs tv egész délután nem volt!Szoval szar az egész!!!
-
Feme
csendes tag
-
Rick4
félisten
először is, egy ember válaszával semmiképp se érd be, másrészt a külön fizetett HBO2-nek is van egy minimum 95%os rendelkezésre állása, így a díjcsökknetés már régen-régen aktuális, persze csak annak, aki kéri...Ajánlott, tértivevényes levél a követelésed pontos leírásával, és indoklásával. ennyi. természetesen a fogyasztóvédelemnek, és az NHH-nak is küldhetsz egy egy példányt belőle...a HBO2 javítása olyan szinten nincs folymatban, hogy jó ideje (legalább 3 hete) semmilyen előrelépés sem történt az ügyben. az első az lenne, hogy a 12563as TP-n nem 12 műsort nyomnának, hanem csak max. 10et, és mellé nem sugároznának ugyanazon a frekvencián, ugyanazon SR-rel, csak épp másik polaritáson. simán elhiszem, hogy az is bezavar...ráadásul valami olyasmit is csináltak (amitől javulást vártak) hogy erre a TP-re felnyomott műsoroknak dinamikus sávszélt adtak, vagyis ahova több sávszél kell, oda többet ad, ahol kevesebb, oda kevesebbet. na ez az ami tuti nem jött be...
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
na, kipróbáltam, a Thomson 26"os lcd tévé helyére (amit monitornak használok, és nálam is borzasztó rajta az HBO2) betettem egy másik moncsit (Eizo F931, ugyan CRT, de nem hinném, hogy xarnak titulálható, 1600X1200@100Hz...) és a crt jóságosan eltakar minden pixelesedést, ha nem tudnám hogy tulajdonképp milyen, ez alapján úgy itálném meg, hogy egész jó...
-
-
dchard
veterán
Teljes mértékben egyetértek. Scifi, vagy Nickelodeon jöhetnének. Több sport nem kéne.
Többieknek: köszi a sok hasznos linket, elkezdetem olvasgatni.
cigam: hát amíg nem kell felülnöd egy 747-esre, addig nincs is probléma. Életemben összesen 4 órát repültem, de nekem elég volt annyi gyomorideg egy életre.
Dchard
[Szerkesztve]A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
hugo53
csendes tag
Hello o.gaby,
Nagyon köszönöm a választ, hát nagyon elszomorító. A jelenlegi beltérim PVR 250 GB-os HD-val. A digiről ezek szerint nem lehet felvételt csinálni? illetve van valamilyen megoldás?
Olvastam hogy Humax beltérit adnak, meg is adták a pontos típusokat mindkét gyártó egységére, de olyan típusszámú STB-k az interneten nem találhatók.
ÜdvSándor
-
szasza_1
senior tag
-
gandalf
aktív tag
érdekes vélemény..
melyik földi társaságnál ban neked 2700ft alapért ennyi csatit + az axn?
az axn hiba meg axn hiba, semmi köze a digihez, mert a multkor mikor szarakodott a hang, egy upc-s haverral egyeztetve nála is fos volt..
kicsit nézz utána mielött sarat dobálszGandalf The Grey
-
raczandris
tag
Annyit tudni kell ,hogy a Horizontális csatornák vételekor a beltéri 18 Volt-ot ad ki .
Vertikális adok vétele esetén pedig 13 Volt-ot .
Ha sat osztóval van elosztva a jel akkor azon keresztül ha az egyik készülék Horizontális csatornára van állitva akkor a fej 18 Voltot kap és átállitja a polarizációt a fejben .
A másik gép hiába van Vert . ( 13 Volt-os) állásban a fej akkor is a nagyobb feszültségnek ''engedelmeskedik '' és marad a Hor.- állásban a fej .
Ezért ha az egyik gép Hor .pol.-ban van a másik kénytelen ''engedni az erősebbnek'' !
[Szerkesztve]http://antennaszereles.tvn.hu
-
kano
nagyúr
Ha van esetleg több forgalmazó a városodban szerintem menj másikhoz.
Szerintem is.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
Lala6
őstag
Az AXN-nél van a hiba, nem a digi-nél. Néha elfelejtik a hangsávokat. Ezt már többször elismerték, a UPC-nél is eredeti nyelven megy a film.
NEM román AXN-t nézünk, hanem magyart. Elég csak a reklámokat megnézned és láthatod, hogy magyar szövegek vannak benne, még akkor is, ha angol nyelven megy az előzetes(következik, hamarosan, ez a képen van, nem felirat, nem kapcsolható ki). Román hangvivő nincs is a csatornán, csak román felirat.
A műsor teljesen megegyezik a port.hu-n levővel, most is. -
Rival
aktív tag
Testvére sem jobb nála... ez a Hyundai hogyismondjam finoman... fostalicska... amit én jelenleg képtelen vagyok megtenni, hogy hozzáadtam egy új műholdat (NSS7), és miután bepötyögtem neki egy látható TP-t, átváltok az antenna beállítás menübe, és rálépek az imént beállított TP-re, azon nyomban megfagy, a kijelzőn folyamatosan világít a távirányító zöld ledje. Csak a főkapcsolóval tudom újraindítani. Nem egyszer csinálta meg, hanem legalább ötször csináltam végig ugyanazt, de mindig ennél a pontnál fagy meg. A tököm tele lett, úgyhogy hagytam az NSS7-et ahol van...
-
Andie
őstag
És kézi ki/bekapcsoláskor minden ok?
Mer akkor az időzitőjével van valami bibi. Én megpróbálnám átállitani más időre, amikor ott ülök elötte, és figyelni, micsinál.
Andris! Köszönöm szépen, meg a többi segitséget is, este rájuk csörgök ha nem él a cucc. Megkóstoltad a ''szörpöt''?Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Rick4
félisten
áruld már el, hogy frissítetted. nekem sem a menüből, sem az elején a két gomb benyomásával sem történt semmi. kiírta, hogy indul a frissítés, de több percen keresztül sem indult el. csak villogott az ábra..
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- Apple Watch
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest