Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo IV

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-09-25 12:49:30

LOGOUT.hu

Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8301) CactuS válasza D1Rect (#8296) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

A curator damage-t ha kívül futsz nehéz evade-elni folyamatosan, a rogue meg nagyon gyorsan megdöglik, főleg ha nincsenek meg a defensive aspectek és nincsen paragon se még.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#8302) MarkusSchulz válasza rumkola (#8294) üzenetére


MarkusSchulz
aktív tag

én úgy tudom ezek vannak:
loot filter
hang lootnál (használom is)
szín

Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113

(#8303) ripla válasza D1Rect (#8296) üzenetére


ripla
őstag

Nem, azt azért nem. Az utolsó bossal nem bírok csak, egyszerűen olyan támadásai vannak, hogy a rogue-om 2 másodpercen belül térdre esik. :D
Tier I-en beenged oda a játék?

(#8304) abéla válasza rumkola (#8294) üzenetére


abéla
senior tag

Na ja ez az item lock nem lenne baj, basszus most törtem be véletlen egy 2h staffot, 5* fejlesztéssel, meg build-alapként szolgáló, majd maxos aspecttel, többször pörgetett, fasza affixekkel. :O
...ehh most de utálom ezt az egészet! :U

Hát volt is rage(+kilépés), de utána csak röhögtem az egészen, hogy mi a faxért itt a gép előtt görnyedek, hajkurászok néhány számot a képernyőn, mert hát fontos dolgok ezek, peeersze

hootka!

(#8305) Daelion válasza rumkola (#8294) üzenetére


Daelion
őstag

Ezeknek a nagy részével amúgy én is egyetértek :)
Csak nem hagyott nyugodni a dolog és megpróbáltam megint T4 capstonet lvl 61-en.
Hát ráment vagy 1 órám mert mindig pont a legvégére vagy elfogytam potiból vagy valami trash mob lecsapott. :DDD 'D1 óta utálom ezeket a succubusokat és itt sincs máshogy :((( '

Az biztos, hogy melee Arc Lash-al ez elég körülményes volt ezen a szinten.
Még gyors benéztem T4 Helltide-ra azt sikerült kerítenem egyből egy Ancestral wand-ot ami egész jó upgrade lett.

(#8306) boogie84


boogie84
veterán

Ez a küldetés másnál is megáll miután kiírtottad a banditákat?

Egyik streamernél láttam h nála is megáll...

A sütiknek is szükségük van szeretetre.

(#8307) scyllafren válasza abéla (#8304) üzenetére


scyllafren
senior tag

Erre valo a junk jeloles, es csak junk-ot torj, akkor nem lesz ilyen. En level 1 ota csak igy hasznalom.

(#8308) oriic válasza scyllafren (#8307) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Van aki nem junk jelöléssel töri be a cuccait, hanem mondjuk egyesével? o.O Ha teli az inventory az az első, hogy átnézem, hogy mi jó vagy rossz cucc, aztán meg a junk jelölés és mehet eladásra vagy nyersanyagnak.

Live-Die-Respawn

(#8309) Vistaboy


Vistaboy
veterán

Brutális, hogy mennyit számít a felszerelés. Még ha nem követed szorosan az előírt (javasolt) buildeket, akkor is jól lehet haladni, ha szerencsés dropod van. Én például 52-es szinten jöttem át Tier III-ba, és eleinte még a normál mobokat is sokkal nehezebb volt leverni, mint Tier II-n. Szerencsére viszonylag hamar kiesett egy elfogadható tőr, így ezzel sokat lépett előre a karim. Mondjuk én a saját fejem után megyek, többek között ezért is üres még az egyik skill-helyem, mert csak ezeket használom, eddig nem volt szükség többre, az extra pontokkal inkább erősítem a passzív képességeket. Van pár hasznos aspect a tárgyaimon is, szóval most már eljutottam odáig, hogy Tier III-on simán tudok küldizni és dungeonokat tolni, bár még a Nightmare Dungis cuccba nem ugrok bele, előbb végigviszem a küldiket, mert azokat jobban szeretem csinálni. Utána jöhet a többi.

Viszont egy kérdésem még lenne: A köveket (gemek) mikor lehet továbbfejleszteni? Mert még mindig Crude, Chipped és sima kövek esnek, és a Jeweler sem tudja feljebb javítani őket. Vagy ezekhez is receptek kellenek?

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#8310) oriic válasza Vistaboy (#8309) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Level 60-tol kapod flawless gem craft lehetőséget, level 70-tol meg royal gem lehetőséget.

Viszont ha a Level 60-at elérted, akkor a Royal Gem-eket már tudod használni, ha azokból valamelyik haverod ad neked trade-elve. (nálam is ez volt)

Live-Die-Respawn

(#8311) scyllafren válasza oriic (#8308) üzenetére


scyllafren
senior tag

Vannak, akik a "break all"-t hasznaljak, aztan jonnek sirni :D

(#8312) Ellia válasza Vistaboy (#8309) üzenetére


Ellia
addikt

Ez a tor jó cucc, TB mellett használom (miután már nincs gondom az energiával hozzá).

(#8313) .LnB válasza Daelion (#8305) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Grath!
Tegnap buildeltem át én is Chain Lightning-ről, Arch Lash-re. Nem volt indokolt, de később úgy is el kellett volna felejtenem a CL buildet. Így legalább már most az Endgame buildet használom. WT3-ban vagyok lvl55 körül. De sajnos én még csak a Arch Lash kezdő buildet tudom használni, mert nincsenek meg a statok. A gearem nagyon fos. Annyi, hogy kifarmoltam a kellő aspect-eket, és feltettem a cuccokra, hogy legalább azok stimmeljenek. Még a teleportos chest sincs meg.

Persze így is működik a build, mert túl könnyű a játék. De WT4-re lépni ez karcsú lesz szerintem.

Tegnap jutottam el arra a pontra, hogy annyi rossz cucc esik, hogy már csak a sacred-et érdemes felvenni.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#8314) dante3 válasza boogie84 (#8306) üzenetére


dante3
addikt

Igen, én sem tudtam befejezni! :K

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

(#8315) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Tegnap megvolt nekem is az első World boss. Sokaknak ez biztos természetes, de mivel keveset játszok, én azt hittem, hogy nem is fogok látni sose, egyet se.
Rögzítettem a fightot mert miért ne? PS-en egy gombnyomás. De nincs semmi különös benne: [link] Nekem nagyon tetszett. Igazi kis hangulatbomba, ahogy sokan gyakjuk azt a nagy boss-t.

Elvileg még mindig a Lilith oltárokat, meg a renow-ot kellene farmolnom. Ennek ellenére tegnap egyikkel se haladtam semmit. Elkalandoztam minden fele. Leginkább a NM dungeon-okba. Azokat is tegnap próbáltam elsőre. De ott is olyan Glyph-et húztam ami nem is kell majd nekem. Mert ami meg kellene, az még nincs meg. És a dropp is sz*r volt. De hát, ez az ARPG szakma, ez ilyen. :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#8316) elite.cs11 válasza abéla (#8304) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Ha a popupot reflexbol leokezod, akkor probald azt hogy a betorendo/eladando targyakat junk-naknjelolod. Es hacsak nem jelolsz junknaknolyat ami kell akkor nem fogod betorni

(#8317) oriic válasza .LnB (#8315) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Pont a "lézeres" boss, nice. Másik kettőt láttad már amugy legalabb videón? Ha nem, azok is jó elmenyek lesznek. :)

Live-Die-Respawn

(#8318) .LnB válasza oriic (#8317) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nem láttam. Direkt nem nézek meg semmit. Így jó buli. :) Viszont nagyon kevés az esélye, hogy pont játszok, amikor WB van. Lehet el fog tartani egy jó ideig, mire látom majd mindhármat.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#8319) elite.cs11 válasza rumkola (#8294) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Nem tudom miert hianyzik plussz ket armor darab sokaknak, naaaagyon bonyolult lenne most betenni oket balance szempontbol, arrol nem is beszelve, hogy tovabb inflalnak a dmg szamokat, amik most egesz jo helyen vannak.

Enchant ara egyre jobban tetszik nekem. Vegre van ertelme a goldnak, nem mint D3ban. Es igy jobban orul az ember, ha esik valami jo item.

Persze idegesito hogy nem a tp mellett van midnen, de az a 20 sec amig odaszaladsz (maximum) szerintem birhato, legalabb van valami rpg feelingje (redditen vlt egy meme post hogy annyi kene legyen a game hogy ket szoba. Az egyikben a tp, mellette egy npcvel akinel mindent lehet csinalni, es egy masik szoba ami a dungeon,szigoruan max 15 seces utazassal a ketto kozott :DDD )

Gemek kulon materialnak fognak szamitani s1-2tol. Nd teleport meglesz s1 elott

(#8320) Daelion válasza .LnB (#8313) üzenetére


Daelion
őstag

Én is majd csak ma fogom megpróbálni átrakni valamennyire a burning variáns-ra a buildet mert már van rajtam pár gear darab amin van a x% burning enemies bónusz erre-arra.
Eddig a fireball enchantment használtam az egyik slotba meg build is azon a verzión volt de talán már elvagyok nélküle. '30+% crit chance meg 20% + cooldown van jelenleg a karin és ez kb a minimum volt neki de T3-as gear már nem nagyon hozott többet'

Ja annyit segítettem magamon, hogy a T4 capstone boss-ra beraktam enchantment slotra a flame shield-et mert az 2 percenként 1x megmenti a karit ha lecsapnának. :DDD 'e nélkül biztos nem csinálom meg lvl 61-en..'

Lilith szobrokat el sem kezdtem még összeszedni csak az van meg amibe véletlen belefutottam, nem nagyon szeretek ilyeneket gyűjtögetni semmilyen játékban de talán 1x ki fogom bírni Season előtt és soha többet. :D 'pont annyira élvezem vagy érdekel mint más játékokban az achik, kb semennyire de itt kötelező lesz a statok miatt..'

[ Szerkesztve ]

(#8321) Jacktor


Jacktor
tag

Fél perc múlva WB: LINK

[ Szerkesztve ]

www.wotinfo.hu

(#8322) BoneDragon válasza Jacktor (#8321) üzenetére


BoneDragon
veterán

Erre azért már vannak megfelelő oldalak...
csak 100x linkelték, de akkor most 101x-re is.
Event tracker

(#8323) fahrii válasza Jacktor (#8321) üzenetére


fahrii
őstag

Jól fel is idegesített, a csapat fele lvl15 alatti volt.
Mi a fenét képzel az ilyen? :(((

elite.cs11
48

[ Szerkesztve ]

(#8324) elite.cs11 válasza fahrii (#8323) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Te hányas vagy?

(#8325) saelin válasza Gubu0101 (#8289) üzenetére


saelin
veterán

Szerintem a wt3-as capstone boss jobb volt mint a wt4-es. Imádtam kerülhetni a mozdulatait.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#8326) .LnB válasza Daelion (#8320) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Bossra a Fireball enchantot simán fel lehet ugye adni. Szóval az egy jó tipp.
Nekem még kellenek az itemek, a CRC és a CDR 30% miatt. Van még pár szintem 61-ig, szóval addig csak szerencsém lesz.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#8327) atommaa


atommaa
csendes tag

Nem tudom ki mennyire van tisztába vele, tegnap kipróbáltam és működik ( most még), dungeon reset kilépés nélkül. Így uldins cave 600k xp bruttó 8 perc teli tatyó amire kijössz és egyből mehetsz is vissza. 1 kör 1 negyed xp csík 65-70 között.

a lényeg:
1: nyiss egy nightmare dungeont, bemész levered az első 5-6 mobot és teleportálsz
2: odamész ahol farmolni szeretnél, végigviszed és teleport haza
3: eladsz fejlesztes stb visszalépsz a teleporton és a resetelt dungeon elején találod magadat

kurv@ gyors és működik gondolom a köv patchig

https://www.twitch.tv/nasumhun

(#8328) elite.cs11 válasza atommaa (#8327) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Nem baj, ha megszűnik a kövi patchben, de csak akkor ha abban már benne lesz, hogy a NM dungeonök több xp-t adnak mint a sima dungeonök (mondták, hogy ezt tervezik megcsinálni még s1 előtt).
Az már mellékes, hogy hogy nem gondoltak erre alapból...de legalább viszonylag gyorsan reagáltak rá.

Amúgy ha xp és goldszerzés a cél akkor jelenleg ez megéri jobban, mint egy NM dungeon, de loot-to kisebb eséllyel kapsz. NM dungeonben nagyobb az esély az ancestral/sacred itemekre, szóval ha gear update kell akkor azt érdemes nyomni

[ Szerkesztve ]

(#8329) atommaa válasza elite.cs11 (#8328) üzenetére


atommaa
csendes tag

Jelenleg uldins cave S tier dungeon, ugye szinte egy folyosó az egész, 2 alkalommal is 5-6 elit jön egyszerre, volt olyan kör, hogy 6 legendary esett, és folyamatos a sacred/ancestral drop. Én meg se nézem mi jön, sárga elad, legendary betör. Igaz nem kicsit untam meg tegnap, nekem ez nem fekszik.

Nightmare meg felejtős jelenleg, lassú, nyűgös egy T25night= 3 itteni kör, nem kérdés melyik éri meg.

https://www.twitch.tv/nasumhun

(#8330) elite.cs11 válasza atommaa (#8329) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Ha a nm dungeon nem tetszik, akkor maga a gameplay nem tetszik, és az endgame. Vagy túl sokat nyomtad és kiégtél vagy nem neked való ez a típusú játék :F

Amúgy megismétlem, ez egy játék, mindenki úgy játssza ahogy akarja persze, de az alapján nyomni, hogy melyik "éri meg" meg melyik a "leghatékonyabb", mintha egy másodállása lenne az embernek nem a legjobb szerintem. (nem feltétlenül rád mondom, csak úgy általánosságban, sokan így állnak hozzá, ami nem hiszem, hogy egészséges)

(#8331) atommaa válasza elite.cs11 (#8330) üzenetére


atommaa
csendes tag

Majdnem hogy, nem voltam soha nagy diablos, szinte elfogyott a feladat minden regionál megvan a max renow, maradt kb 40 aspect dungeon meg egy tonna mellékküldi de azt biztos nem fogom lejárni, nincs rosszabb fegyverem mint a lvl100-nak 2,5k 2,6k kezenként, 6,3k az attack alapból 7k az armor élet kevéske 4,3k de így is kényelmesen haladok ezen a szinten. Hogy innen mennyi idő lenne még az a +30 szint el se tudom képzelni...

Tömény volt ez a pár hét, most kis pihi aztán majd boldogan jövők vissza.

https://www.twitch.tv/nasumhun

(#8332) elite.cs11 válasza atommaa (#8331) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Azigen (már a fegyver)
Én 93as vagyok, de még mindig nem találtam egy darabot aminek a dps-e nagyobb mint 2.1k és a statokból is legalább 3 jó rajta. Neked meg kettő van :))grat am :D
De igen, ahogy mondod elég fullos a karid. Ilyenkor lehet kezdeni egy újat :D Legalábbis ha nem hajt a kíváncsiság, hogy milyen erős lehetsz max szinten (mert ha tényleg 70es vagy, és nem is NM dungeonöket nyomsz akkor a glyphjeid meg paragon boardjaid eléggé hiányosak) avagy ha nem akarod megölni über lilithet

[ Szerkesztve ]

(#8333) oriic válasza atommaa (#8331) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

", szinte elfogyott a feladat "

Fenéket...mindig van jobb loot/stat, nagyobb kihivas. Ez egy végtelen körforgás ;]

Live-Die-Respawn

(#8334) boogie84 válasza .LnB (#8315) üzenetére


boogie84
veterán

Egy Butcher viccesebb. :D Tegnap hármat dobott a gép. Háromszor dobott Uniqe-ot.

#8314dante3
Köszi az infót!

A sütiknek is szükségük van szeretetre.

(#8335) P00By válasza boogie84 (#8306) üzenetére


P00By
nagyúr

Igen! Ha nem jönnek veled, akkor bugos. Csak a kilépés (játékból) oldotta meg.

(#8336) atommaa válasza elite.cs11 (#8332) üzenetére


atommaa
csendes tag

kútfőből játszom :) 64-es szinten világossá volt, hogy esélytelen érdemi cucc fejlődést pláne jobb fegyókat összeszedni. Átmenten t4-re egyből lecsaptak, de 3 kinszenvedős dungeon után esett az első 802-es sárga amiből lett a 2,5k dps a végén HATALMAS ugrás volt! Aztán megjött nemsokára a másik is. Paragonba 110 pontot költhettem kb, ott még van hova menni bőven, überl-t megnéztem, 5,6sec után feküdtem :) ennyi kb.

Új kari jó ötlet is lehetne, de most sok volt ahogy mondtad, szünet, holnap úgyis indul az első szezon végre a BB3-ban és elkezdtem törni zúzni a noobokat :D

https://www.twitch.tv/nasumhun

(#8337) tPedro_ válasza dante3 (#8314) üzenetére


tPedro_
őstag

Ha kijöttök onnan, akkor látszik, hogy egy event megy a bejáratnál. Az akasztja meg a questet. Meg kell csinálni az eventet, relog és menni fog.

(#8338) .LnB válasza boogie84 (#8334) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Én még nem találkoztam a Butcher-rel. Vagy megöltem egy tömegben úgy, hogy észre sem vettem? :) Bár azt kétlem, mert elvileg ő tápos, és nem egyszerű legyőzni.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#8339) elite.cs11 válasza .LnB (#8338) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Csak nightmare dungeon-ben lehet, és ha nem sokkal alacsonyabb szintű NM dungeont nyomsz, akkor tuti nem ölted meg véletlenül :D
A mapon is van külön ikonja, meg a zene is megváltozik.

[ Szerkesztve ]

(#8340) TrollBalint válasza .LnB (#8338) üzenetére


TrollBalint
addikt

Nem mondanám, hogy annyira tápos, legalábbis WT3-on. Eddig 3x találkoztam vele, mindegyik alkalommal WT3-on voltam már és felcuccolva. Nem mondom, hogy nehéz volt, de azért nem olyan, hogy ne vennéd észre, hogy Ő az :) Viszont mindegyik alkalommal egyedül volt, ha ez általános, akkor észre fogod venni, mikor találkozol vele :) Állítólag a szabadban is össze lehet vele futni, de én csak dungeonokban találkoztam vele.

elite.cs11: hát egyik alkalommal sem Nightmare Dungeon-ban találkoztam vele, szóval akkor nem tudom mi lehet. Lehet, hogy ott van egy táposabb verzió? Haverék story közben futottak bele, és esélyük sem volt ellene :D Mindketten nekroval játszottak, lehet Butcher rühelli a nekrókat :DDD

[ Szerkesztve ]

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#8341) elite.cs11 válasza TrollBalint (#8340) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Bocs, igazad van, dungeonökben jelenhet meg, nem csak nm dungeonökben.
Hát, én jelenleg olyan nm dungeont nyomok ahol a mobok ~10-15 szinttel magasabbak mint én, így azért eléggé ütős a butcher is. Meg tudtam ölni általában, de hogy mind a 9 potim ráment (plussz amiket ő is dobott) az fix. Persze, NM dungeonön kívül eléggé sima lenne a mostani buildemmel. WT4en nem sok minden tud kárt tenni bennem.

Szóval ja, olyan szempontból táposabb, hogy ő is akkora szintű mint a többi mob. Az fura, hogy egyedül volt, nálam mindig ott hesszel a többi mobbal. Ezért szívás amikor nem clearelek mindent, és random megjelenik, mert akkor nincs hova visszafussak üres helyre :D

Ja meg szerintem NM dungeonben nagyobb eséllyel jelenik meg. Én eddig csak ott láttam, sehol máshol. De ott volt olyan hogy egyik este az 5 NM dungenből 2-3ban megjelenet. Aztán napokig semmi :D

[ Szerkesztve ]

(#8342) boogie84 válasza .LnB (#8338) üzenetére


boogie84
veterán

Azt tuti észrevetted volna! :D

#8335P00By
Kicsalogattam a banditákat, akkor elindultak, bejöttek a camp közepére de akkor is bugos.

A sütiknek is szükségük van szeretetre.

(#8343) .LnB válasza boogie84 (#8342) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Most már tudom. :) Sokan írtátok.
Én még nem dungeon-oztam sokat. WT3-ba lépés után a Lilith szobrokat keresgéltem inkább. Kiszedtem pár Aspect-et dungeon-okból és annyi. Tegnap nyomtam csak sokat, mert rákaptam a NM-re. Ez volt talán az első nap. Szóval valószínűleg azért nem láttam még.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#8344) BoneDragon


BoneDragon
veterán

2 baromi nagy negativuma van a játéknak számomra...
A legnagyobb fájdalmam a dungeonok. Melyik barom találta ki ezt a jelenlegi formában? Nem elég, hogy feladatokat kell teljesiteni, ráadásul össze vissza kell menni, sok esetben visszafelé is... Ezért valaki kapott jó sok pénzt, de le merem fogadni, hogy 1 percig nem tesztelte. Emiatt nem is nagyon vagyok hajlandó dungeont menni, igy lassabban fejlődöm.
A másik meg nem lehet keresni stashban alapból 2023-ban... azt még elnézem, hogy lófütyi helyből kell gazdálkodni, de ha keresek valamit akkor minden itemet végig kell csekkolnom, agyrém...
Az utóbbi könnyen orvosolható, de ahogy elnézem nekik jó ez igy ebben a formában, hisz nem ők játszanak vele. Másik kicsit macerásabb, kezdésnek ki lehetne venni a "küldetéseket", hogy egyből tudj menni bossnak. Jó játék, szeretem is, de PoE map rendszerét visszasirom minden egyes alkalommal. Nem sok fantázia szorult a blizzardba...
Láttam keresnek embert aki dungeonokat tervez, de hát mire ebből lesz valami minimum 1 év.

(#8345) elite.cs11 válasza BoneDragon (#8344) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Azért a "jó sokat" visszafele menni elég relatív :D Szerintem 20 sec-nél nem kellett többet backtrackeljek, és barbárral vagyok, ennél talán csak a necro kevésbé mobilis.
Nekem személy szerint a feladatok is tetszenek, nem tudom, lehet mert kiégtem a sok chaos dungeontől lost arkban (a hideg is kiráz, ha rágondolok). Itt legalább van mit csinálni gyilkolászáson kívül.
Ne vegyenek ki semmit, inkább tegyenek be többféle játékmódot, pl egy boss rusht, így akinek az a célja hogy bossokat öljön minél többet, az csinálhatná azt. Vagy menjen vissza diablo 3hoz greater riftezni :D

De amúgy nem értem, tényleg azt akarod, hogy annyi legyen a dungeon, hogy van egy cső, amiben megölsz 4-5 elite pack-et, és a végén meg a bosst? :F

[ Szerkesztve ]

(#8346) TrollBalint válasza elite.cs11 (#8341) üzenetére


TrollBalint
addikt

Nálam mindig úgy "jelent" meg, hogy mentem előre és egyszer csak ott várt. Volt, hogy egy kis beugrásba volt, ahova csak azért mentem, hogy hátha van ott valaki és ugye a loot... :)
De akkor ezek szerint nem csak magába jelenhet meg, az némileg hátrány nekem, mert 1v1-ben erősebb vagyok :D

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#8347) BoneDragon válasza elite.cs11 (#8345) üzenetére


BoneDragon
veterán

Felőlem maradhatnak ezek a béna feladatok, amiből van 2 féle és az ismétlődik, de legalább a layout ne lenne ekkora kalap fos.
Kinek mi...

(#8348) elite.cs11 válasza TrollBalint (#8346) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Pont a minap lefekvés előtt nyomtam NM dungeont, bevallom kicsit álmos voltam már, láttam a mapon egy boss jelet, pedig még a dungeon elején voltam, mondom mi a szar, egyből odarohantam, és lám lám a butcher várt tárt karokkal :D
bevallom, ez felébresztett :D

(#8349) oriic válasza elite.cs11 (#8345) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

" De amúgy nem értem, tényleg azt akarod, hogy annyi legyen a dungeon, hogy van egy cső, amiben megölsz 4-5 elite pack-et, és a végén meg a bosst? "

Sokan ezt akarják. Szerintem rémes ötlet. Ilyen irányba ne változtassanak semmit. Legyen változatosabb, esetleg kicsit labirintus szerubb a mintája, de ne egy nyíl egyenes folyosot csináljanak.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#8350) elite.cs11 válasza oriic (#8349) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Egyetértek. Erre amúgy készült is egy meme post [redditre] :DDD
Felnevettem a "thematic scenery (optional - takes away from dev time) részen :C

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo IV
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.