Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nonsen5e #6146 üzenetére
PHn tegnap volt kb 5 fo. akkor atmegyek en is
gyanus is volt ilyen kevesen vagyunk
---
annyi, hogy mindenkeppen legyen tobb ember a klanban vezetoi pozicioban, nehogy ugy jarjunk mint a Diablo3al. ott az elso klant migralni kellett kb 60+ fovel, mert a leader eltunt.
(nem, nehogy engem kerj fel, koszi
. D3nal is csak amiatt maradtam, mert egy ponton senki nem vallalta, es aktivan kerestem mast)
-
BoneDragon
veterán
Ha blizzard nem nerfeli szét, akkor altokat elég könnyű húzni jelenleg, 2 órán belül lvl 50+. Csak egy csapat kell aki gyorsan végigszaladnak a dungeonon, neked csak a bejáratnál kell álnod és kapod az xp-t, aztán végigszaladt a végén a lootokért.
-
-
gyugyo79
addikt
válasz
Reinhardt #6139 üzenetére
Azért örülök, hogy nem csak nekem ilyen a "szerencsém" annyi, hogy nekem Druida cucokból van 2 fajtából már vagy 4-4 tök egyforma (amúgy számomra használhatatlan) csak más IP -vel ami azért is fura mert van amiből az első amit x szintel korábban esett a magasabb szintű ...
Azon is gondolkoztam, hogy 1 kasztnak van pld. 2 unique (bizonyos szintek közt) és ha szerencsés vagy az jó a buildbe amit használsz, ezért esik csak egyforma ...
-
Deck
titán
válasz
S e t h #6135 üzenetére
Köszi a tippet!
A Synergy a lényeg a buildeknél. Szóval ha magába raksz csak oda 2 valamit akkor lehet nem lesz nagy szám. Mennyire vagy Ice builden? Ezt a buildet nagyon tudom ajánlani, minden el van magyarázva benne: [link]
Te rakod oda miután unlockoltad, a hozzá tartozó küldetéssel. Utána tudsz oda pakolni de csak olyat amin van legalább 1pont.
-
MegalodonS
őstag
válasz
proci985 #6134 üzenetére
Osszefoglaloba kernem,thx
Diablo 4 - All Dungeon Locations And Aspects Guide
Diablo 4 - Grim Favors And Whispers Of The Dead Guide
Chat GP ajanlas a PH nev a klanra
-
arpi6k
addikt
válasz
MegalodonS #6133 üzenetére
-
Amartus
senior tag
Ha resetelem a skill áft, akkor a necro-nál a book of death is resetelődik?
-
S e t h
nagyúr
Köszi Deck!
Ha már eventek.
Kifejezetten szórakoztatóak voltak a legionos eventek, bár ló híján időnként nagyon sokat kellett futkároznom és legendary sem mindig potyogott.Volt egy olyan tipp redditen egy usertől, ha elfogy a hely az inventoryban, aki érdemes a drágaköveket a szétbontandó felszerelési tárgyakba helyezni és a kovácsnál a bontás során célnak megadni, hogy az inventorynkba bontsa szét.
kérdés: wizard, ice wizard esetében mit érdemes enchant slotba helyezni?
Megjegyzem nekem pakolni sem sikerült oda semmit, egyik slotba sem, de délután újra megpróbálom(lehet nem is én rakom oda?)
Fireballt olvastam valahol, viszont bossokhoz meg állítólag nem jó. -
proci985
MODERÁTOR
btw, azzal is valamit lehet kene kezdeni, hogy van egy HunPH es egy PH klan is. lehet mergelni kene. vagy par het aztan ugyis letisztul.
-
arpi6k
addikt
Köszönöm a válaszokat!
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Holnap én is megkezdem a játékot. Eddig távol tartottam magam tőle, gyakorlatilag nem láttam belőle semmit a promo videókon kívül. Kérdezném hogy mennyire szóló barát a játék? Első kőrben egyedül ugranék neki...
-
kicsako
őstag
Új olvasó vagyok a topicban, így nem olvastam vissza mind a 6ezer+ hosszászólást, elnézést kérek ha valami már felmerült
Eddig nagyon élem a játékot, elkezdtem egy Sorcit(lv28) soloban, meg párommal/soloban egy Necrot(lv38). Mindkettőt SC WT2-n játszom. A játék legelején lévő pár dungit (igen azonnal mentem dungizni amikor megnyíltak) leszámítva nem ütköztem különösebb ellenállásba, meghalni is csak afkolásnál sikerült
1x megkaptuk a Butchert amikor ketten játszottunk, hát...
szerintem 5percig öltük de meghalt szerencsére.
A kampánnyal lassan halad(unk)ok a sok dungizás meg eventek miatt, de remélem hamarosan megkapjuk a mountot. Erről valakinek van infója mi az előfeltétele?
-
Jacktor
aktív tag
válasz
BoneDragon #5894 üzenetére
A vendor (az új Kadala d3-ból) nekem is egész jól dobálja a legókat, érdemes vele próbálkozni (pláne ha betelik a tarisznya a matival).
-
Ellia
addikt
Andariel kicsit csalódás volt :/ -
S e t h
nagyúr
Mivel igen ritka fajta vagyok online játékok között, így talán megbocsátható a naiv kérdésem, bár a válasz talán előre borítékolható.
Gondolom itt nincs semmilyen lehetőség a játék megállítására és itt nem is eventre gondolok, de tegnap kipucoltam egy dungeont, léptem volna a következő szintre, amikor csengettek, mire ültem volna vissza már halott volt a karakter, mert vki csak mellém spawnolt.
Vagy marad a teleport a legközelebbi településre. -
oriic
HÁZIGAZDA
Spoiler van urak, ésszel használni!
Spoiler van urak, ésszel használni! -
saelin
veterán
Ne legyenek set itemek! Akkor ha pl behoznának szezonban új legendary-kat semmit nem érnének, mert a set itemek OP-bak. Az egész d3-at ezzel cseszték el, mert szezonról szezonra ugyan azok a buildek vannak csak. Itt legalább még van rá remény hogy ha jön új legendary, akkor olyan skillek is előtérbe kerülnek amik jelenleg nincsenek benne egyik buildben sem.
-
Cadal
őstag
válasz
proci985 #6102 üzenetére
Ha valakinek van olyan infója/(linkje), ami beleillene az összefoglalóba akkor azt a Moderátort keresek a fórumhoz! topikba írja, vagy esetleg ide a fórumba, megjegyezve, esetleg Téged megszólítva, hogy javasolja a az összefoglalóba való felvitelt!?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nightmare dungeon Tier 4 fölött próbálta már valaki? T4 már eléggé izzadós tud lenni 3-an.
-
la_cc
addikt
Bonespear nekrók, milyen endgame build-et használtok? Ahogy nézem jó sok variáció van mindenhol én meg szeretnék 53 felett átállni már a levelling build-ről a véglegesre...
-
proci985
MODERÁTOR
van téma összefoglaló.
ahogy javul az információ úgy tudjuk updatelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- HP notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest