Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Elvileg a Gamescom-on mindjárt jön a D4.(remélem)
-
Hangfalképű
tag
Egy ideje nem jártam erre, mert terveztem kihagyni ezt a szezont, de a rugó main playerként a változtatások csak nem hagytak nyugodni
El is kezdtem a Flurry rugót, hogy legyen valami alap, ami mentén elindulok, de törtem a fejem - mint minden szezonban -, hogy milyen hülye buildeket tudok összerakni, amit máshol még nem láttam. Pl előző szezonban összerittyentettem egy kizárólag Teleporttal rohangálóteleportáló sorcit, amit csak farmokra raktam össze és a teleport volt az egyetlen sebző skill. Kettő baja volt, hogy a bosskill kínkeserves volt vele (de a helltide rettentő fun volt) és hogy a 2 seces teleport meg az oculus combo miatt hamar megfájdult tőle az ember feje, de jó volt ezzel a builddel marhulni - negyedóráig, amíg nem lettél rosszul a szédüléstől
Már korábban is nézegettem, hogy mit lehetne kihozni a rugó basic attackjaiból, de előző szezonban csak az Andarielt építette fel a youtuber Xarrio, az meg nem tetszett és nem szeretek buildet másolni sem. Az XFal-ra össze bírtam rakni egy középszar valamit, de a gagyi gyűrű mechanika miatt sosem proccolt elégszer, pedig van benne damázs. A sok új változtatással ki tudja, lehet most jobban menne. Jelenleg a Coldclip aspect+Shard of Verathiel volt, amire azt mondtam, hogy ebben már lehet valami és erre is raktam össze egy full saját buildet, hasonlót sem láttam még (igaz, nem is keresgéltem célzottan), bár a kínaiak tuti megcsinálták már jobban
Egy core skill nélküli basic puncture build. A flurry a képen senkit ne tévesszen meg, még javában gondolkodom, mi lenne a legjobb (itemek, aspectek, combo point/inner sight...), de az alapja már meg van. Ennek az eredménye, hogy sikerült letolnom a T100-at.
A cuccaim full gagyik, kettő darab GA van az összes itemen, abból az egyik a cipő movement speed, a másik meg az egyik bökőn a Crit Dam, masterwork a íjon négy darab és ennyi. Paragonon is faragni kell, a védelmen is, mert kifingatnak ha egy kicsit is nem figyelek, de a legnagyobb problem jelenleg a resource kérdés, mivel a rohadt gyorsan lehet hajigálni a késeket és azonnal eltűnik a lila bubi. Egy Starless és egy maxos Umbral aspect valószínűleg megoldaná ezt és akkor tényleg elkezdene úgy igazán működni a cucc. Elsőre azt mondom, hogy maxroll alapján C/B Tier környéke, de jól összerakva full masterworkölve és elégséges védelemmel még az A-t is megütheti.
-
PunkZoli
aktív tag
jött a peccs, elég nagy (3.5 g steamen)
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
2 kérdésem lenne.
1. Igaz hogy a Tournament boss killnél jobb a dropp ha nem egyedül hanem 4-es csapatban történik a kill ?
2. Tudnék olyan klánhoz csatlakozni ahol eternal karakterek is vannak? Tournament boss-kat hentelnék nem egyedül és persze IH stb... -
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Köszönöm!
-
boogie84
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
Hátha segít más Druidáknak is.
Átálltam arra a buildre ami a videóban is van. Valószínűleg ez kimaxolt itemekkel működik csak, de akkor brutál lehet...
prokxy ezen kommentje után átálltam a maxroll Mythic Uniques buildre. T5-ön szenvedtem az előzővel, ezzel nevetve megy a T6. -
raven84
senior tag
Lesz ma 8tól bossolás vagy a peccs miatt elnapoljuk?
-
Reinhardt
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Huzhatlak kicsit amig jon a patch.
-
Roland861010
veterán
Helló,
Rá ér akkor esetleg valaki? -
Reinhardt
őstag
Patch aktiv mar?
Latom meg nem (1.5.0 meg 1.5.1 helyett) -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Mi is a neved?
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Van.
ProEvoFan#2748 -
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Én chain lightningal mentem 100-ig, aztán vettem egy Winterglasst.
-
Nagy.Úr
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nyugodtan vegyél fel ha még aktuális. NagyUr#2480
-
Reinhardt
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Kunyeralj egy winterglasst itt (ha nincs), meg kerj meg vkit, hogy huzzon at a ket capstone-on, aztan csak leechelj helltidenal, amint a winteglasst fel tudod venni mar mehetsz is egyedul barmit csinalni a a LS buildben.
-
Redcaster
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Minden kaszthoz találst lvling guideot ITT
-
ProEvoFan
nagyúr
Horda módban kibaszott nagy lag van ps5ön....

-
válasz
MegalodonS
üzenetére
Köszi akkor most érdemes elkezdeni egy másik karaktert.Mivel sorcer-t gondoltam , valaki tud adni ötletet , hogy lvl-re mit érdemes használni ?
-
_drk
addikt
Az a terv! Főleg hogy bejött a mothers blessing!

De még nem akarom ott hagyni a rugót ha már van egy 100as, megnézem milyen buildjei vannak.
Még egy Druidán is gondolkozok! Mert a landslide-ot mindig csak láttam de rohadtul tetszik ahogy kinéz. Viszont azt csak akkor kezdek ha rengeteg a matim is és össze tudok hegeszteni majd cuccokat neki.
-
fgo
tag
Sziasztok!
A Infernal Horde Compass Tiert,hogy tudom aktiválni? Demyan-nál nincs a craft között. -
Khaosz55
addikt
Ez a trade árfolyam beteg. Boss material darabja 30-40millió.
-
kicsako
őstag
válasz
Reinhardt
üzenetére
A sima GA nélküli jó statos itemek mennek sokszor 50-100milióért. 10milliárd goldot tudsz venni 9 euróért, nagyon elinflálódott az egész. Ha elnyitsz 1000 Aethert itemekre kb. fixen többért tudod eladni mint a 100misi gold. csak ugye ezzel foglalkozni is kell.
Haver tegnap adott el 500millióért egy GAs itemet ami ráadásul overpower volt ami tudtommal egyik buildbe sem kell. -
_drk
addikt
100-as lett a Rugóm is.
Így már minden karakterrel játszottam. Összességében egész jó volt. Talán ez a kaszt van a legjobban összerakva.
Mindenhol van jól kinéző és jól is használható skillje, változatosak, egész jól a buildbe illeszthetőek. Ahogy nézem az endgame buildek is változatosak.
Egyedül talán imbuement mechanika nem annyira tetszett, az lehetne folytonos és nem ilyen benyomós.Amíg Update-elik a totemes fegyvert szerintem át is állok a barrage-ról valamire. A végére eléggé elfogyott.
-
prokxy
veterán
-
Edge
veterán
válasz
prokxy
üzenetére

Az a druid veletek milyen build volt? Landslide gondolom, ha már xp buff lesz egy druidot felhúzok. Ja és ofc szívesen csatlakozom T8 partiba, ha látsz fent szólj nyugodtan, megyek sorccal, thxMás, rapid fire rugó, hát nem rossz de csak t7 megy vele, egyértelmű hogy Andy rugó a top rugó, át is nyergelek rá ha meglesz hozzá a cucc.
-
rumkola
nagyúr
3 sparkom van, de csak 2 karakter, Lilithet nem öltem még. Talán tormented Duri vagy Andira kaphattam a 3.-at?
-
prokxy
veterán
Desecrator one hit kill-ről nincs benne szó, sokunkat kb csak ez öl meg a hordában.
-
rumkola
nagyúr
Kezdem unni egyedül, tormented Andira jönnének valakik, ma valamikor? 4-et tudok nyitni, jó lenne 4-en menni.
-
prokxy
veterán
Nagyon beteg ez az Andariel Barrage rugó... T8 már nagyon sima és élvezetes játszani vele.

Elég jó cuccok lettek a napokban hozzá.
Ha vki akar majd menni T8-akat, szóljatok.
Ma 4-es partyban 1000+os kör egymás után 2x.
-
-FreaK-
veterán
Nyilván most esik, amikor már másik buildet választottam..
Mennyiért lehetne eladni szerintetek és hol?
-
PunkZoli
aktív tag
lilith kill szezonban karakterenként ad egy sparkot? Azaz ha 2 karid van, 2 szer megölöd, 2 lesz? Vagy csak egy, az első szezonkill?
-
Edge
veterán
válasz
Reinhardt
üzenetére
Nem
mert már nem a mastery GA a menő hanem a cdr GA.
Egyébként GA cdr-es shako + GA cdres winterglass és a tal rasha helyére is mehet chc/as/chd ring, ez már a top endgame gear. (nekem még nem ez van azért a shakot az be kell mákolni ga cdr-el azt nem lehet megvenni ugyebár) -
kicsako
őstag
5 perc alatt elkelt 3milliárdért

-
Reinhardt
őstag
válasz
raven84
üzenetére
Fene tudja, amig elfaradunk

Ha jol szamoltam, miutan mindent kinyitottam (57) meg mindig marad 50+ sytgian stoneom, szoval az nem akadaly, azt tudok adni. Bar 8x4 az 32, lehet nem is megyunk annyit.
Edge + raven84 + en, meg egy kene.
Vagy ha nektek megfelel, akkor johet Redcaster (ha neki kell a tobbi) aki csak Durielt nyit. -
Reinhardt
őstag
Holnap este 8tol indulo tormented boss rotara keresnek materialban gazdag valalkozo kedvu tarsakat.
Szerk:
1. Edge -
proci985
MODERÁTOR
válasz
-FreaK-
üzenetére
probald ki, kezdesnek jo. mythicek sokat segitenek, de igazabol Tyrael foleg vedelem, Shako meg CDR. Andariel is mukodik vele amig nincs Shako.
LS szepen skalazodik. a sajatomnak meg annyira nincs sok damja, de uber lilith elso fazisaban kb 5sec alatt olvad le.
elder troll:
helltide -> material, gear (foleg 2GA), summon material, xpre is jo
nightmare dungeon -> ez kell a glypheket huzni. 80tol gyorsabb, 100tol gyors
infernal hordes: -> tier2 level75, ez gyorsan ad kesobb masterwork materialt, ha tudod, 7es szinten erdemes farmolni. de eloszor 5 se rossz felhuzni 8/12 masterworkre a geart
mythic (uber) uniquek -> ezeket a tormented bossoktol (199es szintuek) tudod farmolni. ha birjatok az infernal hordest 6-7es szinten akkor erdemes tormentedre menni. sima bossokat csak addig farmold, ameddig az elejen tenyleg nagyon nincs geared
uber lilith -> egy shardot ad elso killre (negy shardbol tudsz egy mythic uniquet), jellemzoen ha infernal hordes 7et birod akkor erdemes raprobalni mert macera.van meg world boss (erdemes odamenni ha epp spawnol), artificer rift (ezzel eppen nem erdemes foglalkozni) es a horn (heti egyszer erdemes letolni, de csak kovetkezo heten kapszn belole barmit).
maxrollon van leiras.
ha latsz fent es tudod kene valami kezdo gear, akkor szolj, lehet akad valami.
-
törölt tag
Sziasztok!
Idáig kerültem a játék témáját, mert nem akartam el"spoiler"ezni a játékot, de a kampány után felmerült bennem pár kérdés. Páran emlékezhetnek még rám Diablo 3 ph klán révén ( Ad-m, bAd-man), igaz, akkor még még nem volt kivehető a fizimiskám a "kapucni" miatt.
Szóval az endgame tartalom miatt néztem fel, mert ez az első Diablo játék, ahol nem találom a helyem kampány után. Akkor láma vagyok, hogy még értelmes kavicsokat sem tudtam önerőből összehozni, pedig egyszer még rá is gugliztam.
Ráadásul pont az itemek teljes átalakítása előtt kezdtem el, így mindenem szinte piros (legacy) volt. Nagybátyámmal szoktam hébe-hóba futni egy-egy kört, de már nem nagyon van mit felfedezni nála. D3-ból azért még derengenek dolgok, über kulcs vadászat, überezés, hellfire amu és ring, 15 perces boss kill, stb.
Itt konkrétan nem találok semmi hasonlót, bár egyáltalán nem néztem utána. El sem tudom képzelni, hogy szezononként felhúzzak egy 100-as karaktert, amikor még 70-re se tudtam felszenvedni a farkasembereim.Szóval: kampány után merre menjek, mi jót lehet csinálni a játékban másodmagammal?
Nehézségi szintet már egyet tudtam emelni, de emlékből valami 70-es dungeon dereng, amivel tudok menni magasabb szintre.Hol kell receptet venni, hogy lehessenek nagyobb köveim?
Esetleg kérhetnék egy kezdőknek való leírást linkkel? -
-FreaK-
veterán
Lvl83 sorci vagyok, esett repu ládából egy Winterglass amu (0.2 cdr, többi stat nem túl jó), illetve nemrég egy tal rasha GA cdr-el.
Megpróbáljam így az LS buildet szerintetek, vagy kellene még hozzá valami?Esett egy Oculus is, ez ismét elég fun play, a firewall+hydra build-el
-
Redcaster
őstag
Sikerült egy gyűrűt masterworkolni, tanácsot kérek hogy melyik a jobb SL sorciba
-
Reinhardt
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Hat ja.
Az egyiket megtartottam, hatha osszerakok egy Hydras buildet, bar nem tudom oda mennyire jo a crit.
-
-
malacka87
őstag
Barbart jól kiherélték erre a seasonra…
Nincs értelmes build ami sebez is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Memóriakártya topic
- Energiaital topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
El is kezdtem a Flurry rugót, hogy legyen valami alap, ami mentén elindulok, de törtem a fejem - mint minden szezonban -, hogy milyen hülye buildeket tudok összerakni, amit máshol még nem láttam. Pl előző szezonban összerittyentettem egy kizárólag Teleporttal
Egy core skill nélküli basic puncture build. A flurry a képen senkit ne tévesszen meg, még javában gondolkodom, mi lenne a legjobb (itemek, aspectek, combo point/inner sight...), de az alapja már meg van. Ennek az eredménye, hogy sikerült letolnom a T100-at.