Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Sokan nem bíznak már abba, hogy Blizz képes letenni egy normális Diablo játékot az asztalra és már előre temetik D3 meg Immortal miatt legfőképp.
Ezt még régi motoros D2-es haverjaim közt is megfigyeltem, mondtam hogy én várom D4-et de ők már most húzzák a szájukat hogy biztos ez is szar lesz.Nekem pl D3-al sem volt sok bajom csak helyén kell kezelni, pedig előtte én is ~7 évig D2-t játszottam.
Én úgy vagyok vele, hogy olyan rossz biztos nem lesz D4 hogy ne tudjak szórakozni vele a magam módján mint akármilyen ARPG-vel.
Ha annyit hoz én már nem fogom megbánni a vásárlást.'D3-ba is beleraktam valami 3000 óra körül megjelenés óta nagyrészt SSF játékosként szal bőven behozta az árát'
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest