- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Vismajor01 #8832 üzenetére
Blizz helyett jó a Frozen Orb is? Én jobban tudok célozni orbbal, mobilisabb is a kari.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #8832 üzenetére
Hidd el, 9 karim van lvl 90 felett single playerben, tudom mivel lehet végig menni a játékban,
hasonlo karaktermennyiseggel szerintem nem vagy egyedul a topikban.
Blizz mindig is meta volt, mert az embernek nem szabad rágörcsölnie az immunokra-egész hellen 1-2 olyan szörny van ami coldimmun és kikell nyirnod. Azokat majd lecsapja a csicska.
Baal 5. minion csapatabol az unique ha jol emlekszem fixen cold immun, azt player8ban egesz biztosan nem csapja le zaros idon belul a kisero. meg oke, ki lehet hagyni csomo mindent, de van par palya ahol kizarolag coldimmunok vannak (pl a 85os frozen valami A5ben).maggot lairban
ne viccelj mar, maggot lairt az egadta vilagon senki es semmi nem szokott farmolni ahogy tudom. meg ugy is, hogy a teleportos varians ott is relative egyszeruen megy at (mert az ignoralja a layoutot teljesen). arcane meg csak addig problema, amig nincs enigma, de egyszer kell rajta atmenni. egyebkent Act5 siege playak rosszabbak ilyen szempontbol ha engem kerdezel, de azokon is egyszer kell addig is atrangatni a haderot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest