Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Másik küldetés
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, én ilyen vagyok. Nem sok játék van, amivel elég sokat játszottam, és bármikor képes vagyok vele újra játszani, és ezek egyike a Diablo-széria. Már alig várom, hogy a Diablo IV-et is meg lehessen venni, mert az szintén kelleni fog nekem, és szeretném mielőbb az account-omon tudni, még ha megjelenésig nem is játszhatok vele.
De említhetném a Mass Effect Legendary Edition-t is, azt szintén egyből meg fogom venni, amint elérhető lesz. Márpedig nekem Originen megvan az összes része, valamennyi DLC-vel együtt (kivéve a multis cuccokat), szóval nekem gyakorlatilag csak a felújított grafika lesz benne újdonság - ahogy a Diablo II Resurrect esetében is.
Szóval nekem van néha ilyen, amikor egy-két dologra azt mondom, hogy szimplán kell. És annak ellenére, hogy jártam már pórul is (A Cyberpunk 2077-et is megvettem, és azóta talán ha három órát játszottam vele. Pedig nagyon vártam. Most meg valahogy nem érdekel. Persze ettől nem adtam vissza - volt refund lehetőség -, mert egyszer még végig fogom vinni tutira, amint kijavítják benne az összes bugot. De a Witcher III után ennyit nem sajnálok tőlük, oké, kétszer nem sikerült csodát alkotniuk, ettől függetlenül maga a játék akkor is kellett).
Viszont a DOOM Eternal az más tészta. Abból is megvan az egész, az első részét rongyosra játszottam egy 4 MB RAM, 20 MB HDD, 386DX40-es PC-n, ahol a vinyón a játék mellett a DOS annyira le volt csupaszítva, hogy csak a három fő állománya (IO.SYS, MSDOS.SYS és COMMAND.COM) maradt a gépen, az is csak azért, mert anélkül szimplán nem ment a gép. A többit mindet letöröltem, és így maradt 1 MB helyem a mentéseknek...
Hogy én azt mennyit toltam, te jó ég... mégis, az Eternal már annyira nem tetszett a sok ugrabugra és ügyességi feladatok miatt, hogy bármennyire is jónak fog tűnni a következő DOOM játék, azt már tuti nem veszem meg első napon.Kicsit elkalandoztam, bocsi a sok OFF-ért. De a lényeg azt hiszem, benne van. Van pár játék, amit szimplán megveszek, mert az, ami. Ez néha bejön, néha nem. Vegyük pl. a Dragon Age-et: a gyászos második rész után nem mertem megvenni az Inquisition-t, mert nem bíztam abban, hogy jó lesz. Persze azóta már itt figyel a GOTY Originen, és alig várom a Dragon Age IV-et. Vagy ott lesz az Elder Scrolls VI... de sorolhatnék még párat...
Ahogy szintén van pár olyan, ami nem kellene még ingyen sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Spórolós topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hogy én azt mennyit toltam, te jó ég... mégis, az Eternal már annyira nem tetszett a sok ugrabugra és ügyességi feladatok miatt, hogy bármennyire is jónak fog tűnni a következő DOOM játék, azt már tuti nem veszem meg első napon.