Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz AtHoS #3107 üzenetére

én úgy használom ezt a barbit, hogy mastery max (nagyon kell az AR) conc max, battle orders max (ad sebzést a conc-ra meg amúgy is jó) howl-ra pár pont, shout-ra szintén, maradék mehet war cry-ra is de nem szükséges használni (inkább shoutra rakom), legalábbis eddig nem láttam értelmét, ha kell akkor howl és meg van oldva a necces szitu, 1 kell a berserk-re is ph-k ellen.

Játékstílusban én így nyomom:
    -ha nincs minion és fődög akkor már bo-zva bele a tömegbe és folyamatosan ütni, hiszen amíg ütünk rohadt nagy a def-ünk és lopjuk a hp-t. (azért kell a nagy AR hogy szinte minden ütés találjon, ez talán a legfontosabb, fontosabb, mint a hp, hiszen az a maxolt bo miatt lesz bőven)
    -ha van valami ami feltámaszt gyógyít stb akkor bo-zva howl, hogy rohanjanak a körülöttünk lévőt és nekiesni a feltámasztóknak stb
    -ha van minion és fődög akkor ugyanaz mint egyel feljebb, csak akkor a minion-okat küldjük futkorászni amíg leverjük a fődögöt

cuccok: mivel single nyomom, ezért korlátozottak a lehetőségeim, de íg képzelem el a véglegeset:
    kéz: gf+sok life stolen-el, vagy rw-ből valami keményebb ami hp-t lop, ad AR-t és nagyon sok sebzést
    sisak: én shako-t használok mf és a +2 skill miatt, +2 skill jót tesz az AR-nek.
    amulett: crescent moon a manalopás és hp lopás miatt, de ennél jóval jobbakat is lehet pl: High wrath
    ring: raven értelemszerűen az egyik, másik rare resist-es és hp lopós, lehetőleg 100+ AR-t adós
    kesztyű: draculs
    öv: tetszés szerint, lehetőleg resist-et is adjon
    csizma: tetszés szerint, resist nem árt
    vért: én duress-t használok jelenleg CB, OW, plusz a resistek miatt

annyit még hozzátennék, lehetőleg olyan fegyót használj ami alapból fast vagy very fast, ha ez nincs meg, akkor kelleni fog valami ami ad pluszban. FHR abszolút nem fog kelleni a conc miatt folyamatosan tudsz ütni és shout-al kombinálva mondjuk 20k def ütés közben is meglehet.

csicskának meg act2-es legyen, alapból AR-t adjon lehetőleg mert az a legfontosabb. 95% legyen mindenre a találati esély, ez a lényeg, ha eltalálod élsz, mert lopod vissza a hp-t, amíg ütsz rohadt nagy a def-ed.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés