- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
én úgy használom ezt a barbit, hogy mastery max (nagyon kell az AR) conc max, battle orders max (ad sebzést a conc-ra meg amúgy is jó) howl-ra pár pont, shout-ra szintén, maradék mehet war cry-ra is de nem szükséges használni (inkább shoutra rakom), legalábbis eddig nem láttam értelmét, ha kell akkor howl és meg van oldva a necces szitu, 1 kell a berserk-re is ph-k ellen.
Játékstílusban én így nyomom:
-ha nincs minion és fődög akkor már bo-zva bele a tömegbe és folyamatosan ütni, hiszen amíg ütünk rohadt nagy a def-ünk és lopjuk a hp-t. (azért kell a nagy AR hogy szinte minden ütés találjon, ez talán a legfontosabb, fontosabb, mint a hp, hiszen az a maxolt bo miatt lesz bőven)
-ha van valami ami feltámaszt gyógyít stb akkor bo-zva howl, hogy rohanjanak a körülöttünk lévőt és nekiesni a feltámasztóknak stb
-ha van minion és fődög akkor ugyanaz mint egyel feljebb, csak akkor a minion-okat küldjük futkorászni amíg leverjük a fődögötcuccok: mivel single nyomom, ezért korlátozottak a lehetőségeim, de íg képzelem el a véglegeset:
kéz: gf+sok life stolen-el, vagy rw-ből valami keményebb ami hp-t lop, ad AR-t és nagyon sok sebzést
sisak: én shako-t használok mf és a +2 skill miatt, +2 skill jót tesz az AR-nek.
amulett: crescent moon a manalopás és hp lopás miatt, de ennél jóval jobbakat is lehet pl: High wrath
ring: raven értelemszerűen az egyik, másik rare resist-es és hp lopós, lehetőleg 100+ AR-t adós
kesztyű: draculs
öv: tetszés szerint, lehetőleg resist-et is adjon
csizma: tetszés szerint, resist nem árt
vért: én duress-t használok jelenleg CB, OW, plusz a resistek miattannyit még hozzátennék, lehetőleg olyan fegyót használj ami alapból fast vagy very fast, ha ez nincs meg, akkor kelleni fog valami ami ad pluszban. FHR abszolút nem fog kelleni a conc miatt folyamatosan tudsz ütni és shout-al kombinálva mondjuk 20k def ütés közben is meglehet.
csicskának meg act2-es legyen, alapból AR-t adjon lehetőleg mert az a legfontosabb. 95% legyen mindenre a találati esély, ez a lényeg, ha eltalálod élsz, mert lopod vissza a hp-t, amíg ütsz rohadt nagy a def-ed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged