Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
Hokunda
üzenetére
Még 2020-ban a pandémia alatt volt régi szerveren egy angol cimborám, aki nagyon sok pénzt (több száz eurót) feccölt a PvP karaktereibe. Rendes, segítőkész arc volt. Úgy futottunk össze, hogy esett egy gg fcr ring, amit neki adtam el. PvP Bowa volt a kedvence. Olyan cuccokért fizetett vagyonokat, ami a legtöbbünknek egy hulladék. Pl. a perf eth Gladiators Bane. Emléxem nagyon kereste és nem talált belőle perfet (komoly PvP körökben tilos a Fortitude és társai). Nekem sincs ezzel semmi bajom. Meg azt is megértem, hogy valaki beleunt a huszadjára kirakott CTA 1-be és vesz inkább egyet. De annak tényleg nem sok értelme van, hogy veszel egy komplett karit, úgy, hogy az életben nem játszottál vele igazán. Baal run alatt sok ilyennel találkozni. Állandóan kérdezősködnek, hogy ezt miért így, azt miért úgy, ez mi, az mi stb. Aztán 2 hétig tart az öröm és soha többet nem látod a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ASUS GT-AXE16000 Router - Garanciás
- 3 személyes relax wellnes kanapé - motoros - garanciás
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- AMD Ryzen 5600X/Radeon RX 6800 16GB/32GB DDR RAM/1TB SSD konfig eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest