Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wm2

őstag

válasz shotika #16260 üzenetére

Coa. Eladtam Sur-ért (amcsi szerveren, ott jobb a bolt, mint a kelet-közép EU régióban :DDD ). Ha összejön 2 Sur akkor Ber-t csinálok belőle, azt beváltom Jah Ohm-ra és jöhet a köv Faith. Nagyon faxa dolgokat raktam ki ebben a szezonban, de a Faith bow-val szarakodom egy ideje. Nem zavarna, ha nem lenne perf a Forti/Pride, de ha már perf, legyen a Faith is perf. :)

Ezt tegnap este csináltam. Pitben esett egy 42-es.

Ez volt ebben a szezonban az első Spirit-em. Egyből 35. Viszem a Palámnak. Style/bo miatt tettem Vortex-be.

Más. A craftolt kesztyűvel a tapasztalatom a következő. PVM jobb a "hit power" gloves. A "knockback"-nek nagyobb hasznát veszed, mint a CB-nak. Főleg amikor fana aurával gyorsan lerohannak. Viszont, ha Bowa #2 fegyónak beteszed a Lecerator/Swordback kettőst, akkor már a 20-25% CB + 83% OW + 33% Amplify hármas tarol. A Lecerator, és a Swordback is akkor szép, ha ethereal. Utóbbit nagyon nehéz beszerezni, mert senki nem tudja mire való és nem gyűjtik be, de rajta vagyok. NL-ben behúzom. Itt ladderen célkarik futnak. Elég megnézni a ranket. Tele van jávával meg light sorcival. Pala is egyre kevesebb. Ez a ladderezés színtiszta üzlet.

Új hozzászólás Aktív témák