Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
Prowler
üzenetére
Vannak jobb life mana leech rare ringek, amelyek lvl74-esek. De azok közt is van olyan, ami rosszabb, mint ez. Némelyik craftolt meg 80++. Meg 90. A 19 str meg nem rossz a lehetséges maxból. Nekem ugyan nem kell ar meg leech, de ha találok egy ringet amin van str dex megnézem. Főleg Hc-n. Egyébként nem írtam, hogy top ez a ring, inkább dex kellett volna rá, de ha találnál egy ilyet nem használnád? Ha megnézed mi megy ladderen, akkor nagyon is eladható. Alig értékelhető cuccok is rohadt drágák. Vagy. Nemrég árultam egy lvl 6x-es dual craftolt ringet. Nem volt az sem top, de végül szó nelkül elvitték (ahogy a fenti Mf ringet is). Emléxem előtte bejött egy Barb, hogy ez így szar meg úgy szar. Mondtam neki, hogy a jobbak veszett drágák. Hát persze annyi hr már nem volt rá. Aztán elment futni egy A5-öt és meghalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest