Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
proci985
üzenetére
elvileg a fun rész úgyis hell-ig van vele, aztán meg áthúz wm2 örökre mindenen ingyen, szóval nem para
na de komolyan, max csinálok belőle jell-en hammer palát és kitámasztom a billentyűket, és akkor kész a diy bot, mehetek aludni. ez se volt komoly.a war cry barb amúgy hogy lenne már p8? nekem nem full singer van, csak war cry-ozó gf barb (+5 bo +4 war cry helm-ben), de csicsó nélkül még council is esélytelen vele 1 playerben.
a zöldsapka meg megy egyelőre stash-be:

így már látszik a szép hajam is:

mana, life úgyis minek, 10% dr helyett simán jó a +10% block amit ad a dex. az mf meg végre 0! sokat dolgoztam érte
már csak egy +6 str poison and bone skiller kellene, 3 ist-ért van eladó épp, sajna kiköltekeztem épp, ha valaki meg tud szánni 2 ist-el, most jól jönne, eskü megadom

csak +4 str-es skillerem van, de a shako +2-je pont hiányzik a dusk shroud 77 str req-jéhez mert eredetileg ahhoz lőttem be. amúgy tényleg fullos a kari, majd csinálok is egy kis shotot belőle ha kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na de komolyan, max csinálok belőle jell-en hammer palát és kitámasztom a billentyűket, és akkor kész a diy bot, mehetek aludni. ez se volt komoly.