Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12856 üzenetére
igen, sőt circlet > coronet > tiara > diadem sorrendben, inkább tiarától felfelé, mert ezeknél hiába kisebb a szinted, van speckó plusz módosító (magic level) amivel minden affix rákerülhet:
mondjuk fehér diadem-et én még életemben nem láttam, tiara van eltéve 3. de rákerestem pul-ért lehet venni már. lehet érdemes rápróbálni, imbue és aztán 6 pskull-al rollolgatni.
más:
reggeli mákszéria, most vettem 3 hate kulcsot um-ért, asszem ez baromi jó ár, de legalábbis ezzel több órányi grind-ot kerültem el és a 4 terror/2 destruction mellé már megoldom vele az első solo übert. nyomok egy countesst meg pár nivalamint az első travincal, 1-1-re a perfekttől, pont poison kellett über lilith-hez
ja és vettem este egy ilyet 3 pameth-ért, +2-3000 attack rating buff az enchant-ból überre:
majd drukkoljatok
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest