- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
Gorneck #85196 üzenetére
Nincs kedved melóhelyet váltani?
-
Mirman
őstag
válasz
diegho #85190 üzenetére
Most az átlag játékosok által elérhető eredményekről beszélünk nem akik képernyő előtt élnek. Az FB erősebb lesz a top szinten , ezt senki nem vitatja. Na de az atlag játékos meg fog állni vele 70-80 közt ez is biztos. Ez a szint pedig Delserevel is hozható lesz .
Lényeg hogy ez most a wiz seasonja lesz .
-
Madn!ght
addikt
válasz
prokxy #85189 üzenetére
Osztom az álláspontodat. Ugyanerre jutottam, NS-ban feleslegesen van egy halom jó rollos cucc kifarmolva, egyszerűen megrekedtem egy adott szinten. Kb 1 hónap játékkal ugyanazon a plvl-en vagyok az S4-es karival, mint a NS-sal.
Saját meglátásom, hogy nem is baj, ha rövidítik a szezonokat, mert kb másfél-két hónap után nagyjából "kijátszom" az újdonságokat és már elfogy a motiváció.
-
errorcode06
őstag
Az a baj a hf amukkal amiket kraftolok, hogy hiába tartok már 80-nál (tudom, ez azért nem olyan sok), egyszerűen szánalmas az, hogy még nem adott olyan passzívot az 5 közül (ht zombie bear - confidence rit, swampland, gruesome, grave inju, spirit vessel) amire szükségem lenne. Nem arról van szó hogy szart rollolt, hanem arról hogy egyáltalán nem rollol, így pedig egyszerűen nem tudok feljebb lépni...
-
prokxy
veterán
Minap beszéltük itt, hogy az S5 rövid lesz, stb...nekem pl. ez fájt a legjobban, ez a 3 hónapos időszak, nade most megnézegettem a D3 könyvtárban a screenshotokat és 09.20-án már 3P-ben letoltuk a GR70-et! Az S4 08.28-án indult, ha minden igaz, tehát 4 hét alatt már bőven speedfarmozuk a 65-öt, ami utána jött, az meg már megint egy lépcső, de nem hiába unja sok ismerős, hiszen már a 4. (5.?)hónapban vagyunk.
Még alszok rá egyet, de ha ez így marad, akkor a NS-es karikat törlöm a francba!Konkrétan nem látom értelmét ezekkel játszani, hiszen 1 havi játékkal előrébb vagyok, jobb a gearem, újabb dolgokat próbálok ki S5-ben, stb. Ami előnye az NS-nek, hogy ott van sok-sok mat és azt nem kell farmolgatni...
Szerintetek?
-
Mirman
őstag
Na végre tudtam tesztelni a Delsere settet PTR-en. Első benyomások alapján az Energy Twister lesz a befutó , nem az Arcane Orb. Tömegben iszonyat dmg-t tud leadni és single targetre sem fogy el . Eddig 58-at hoztam le vele , de sírósan szar gearrel (2000 dmg fegyver, az egyik gyűrűn se chc, se chd , se socket , se a fegyver se az offhand nem anci ) és rettenet rossz riftben. Jó gearrel jó riftben úgy hogy a cuccok többségére van teekrve egy 50-60 közti gem simán lehet vele hozni a 70-75 körüli rifteket véleményem szerint.
-
mikromanus
veterán
-
Edge
veterán
válasz
MegalodonS #85182 üzenetére
na ez a jó hozzáállás, ne nerfeljenek hanem aki lemaradt azt buffolják.
-
shotika
őstag
válasz
MegalodonS #85182 üzenetére
Képzelem, hogy fogják... A Spider Queen 4000% helyett 8000%-at fog sebezni, és még laggolni is fog
-
Zoona
aktív tag
válasz
errorcode06 #85175 üzenetére
Én a HF-amukkal azt hiszem egy életre ellőttem a szerencsémet - ami igazából egy szerencsétlenség. Jó passzív, 90%+ os chd na mondom erre mehet egy chc és menő... Ekkor vettem észre, hogy én idióta a Monknak STR-eset craftoltam... Mondanom sem kell, hogy utána lecraftoltam még úgy 40-et pár hét leforgása alatt, mindegyik szar volt
-
MegalodonS
őstag
-
prokxy
veterán
válasz
_ocsisajt #85176 üzenetére
Hali, jobbulást!
A PTR-rel az a bajom, h szinte napról-napra változik a setbónusz, itemek tulajdonságai, stb, kevés időm van játszani, ha ki is találok vmit PTR-en, akkor elkezdem megvalósítani, majd felülvágják a számításom és az egész ment a levesbe, inkább kihagyom. A LB-ot szoktam nézni, h mi lesz a felállás, esetleg mi kell majd hozzá, meg most nézek olyan kasztot, ami nem a Barb, de tetsszen (ez de hülye szó, tessen talán?
) is maga a build. Volt anno egy elektronyos zümmögőlabdás DH-m, bika volt, de vmi borzasztó volt az egész. Szóval várom, h mi alakul a PTR-en. Az új kockázási dolgokat már megnéztem, az tetszik.
Arra leszek kíváncsi, h a Throns Crusa és a Wiz mit fog tolni ki magából, mert ezek most tetszenek. De sztem wizard lesz, tegnap már 1 helyet fel is szabadítottam neki!
Ma meg is nézem, h ki milyen builddel megy, aztán meglesem YT-on a működését.
Esténként HC-zok, sajnos a sima most vhogy nem érdekel (pedig mennyi, de mennyi cuccom lesz majd SC-ben a S4 lejárta után,pfffffffff). Ezt sajnálom a legjobban, h mehetek megint bountízni, meg pöcsölni, h most alig van DB és társai, SC-ben meg több ezer van mindenből...no mind1.
Van olyan csapat, aki HC-zik only? Ha igen, írjon már rám pls!
Német srácokkal szoktam esténként 60 speedeket tolni, meg már 4 fővel is top 1000-ben vagyok, szóval igyekezz vissza!
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Sajna ez is full random... En is akkor kaptam fenyt amikor kidobta a full element crit hit maxos peldanyt... Persze megaruppotlan passzivval -.- de altalaban 15-20-ig adja a jobb peldanyokat... Amit persze elhagyok utana, de ez masik story
-
czpitti
senior tag
válasz
Én már 400 felett járok és nekem sem adta ugy ahogyan én szeretném.De már nem is kell,patchig jo lesz a kozepes is.Én igy látom
-
errorcode06
őstag
-
Edge
veterán
válasz
Joezyka #85170 üzenetére
Ok de ez bug.
Alkaizer papa meg annyi damredet pakolt magára mint állat, de kell is. Ja és kövi ptr patchbe jön a most ringen lévő shield buff bracerre... 100%os shield effekt növelés vágod?
na az lesz beteg
(És akkor a cubeba ott figyelő "wiz group defense temp" néven futó source és ring még lehet jön.) -
diegho
nagyúr
Azért ebben a játékban is elég komolyan mérhető az emberiség butasága. Az, hogy egy para 1-200-as karakter nem tudja mi a bonus felirat a bountyban az rendben van, de az, hogy minden második pub bounty-ban van legalább egy 800+ parás amelyiknek fingja nincs róla, az már kicsit gáz.
-
DonMedve
addikt
AZ komoly lehet, hogy órákba telik egy digitális vásárlás a Bliznél?
-
dargelot
senior tag
válasz
mikromanus #85165 üzenetére
Anno amikor kijött a RoS akkor elvileg működött pár napig-hétig, de hamar betömték ezt a rést. Olyanban tudsz már csak fizetni, amilyen a lakhelyed regelésnél, utólag pedig már nem lehet változtatni. Beszéltem is erről akkoriba a suppal.
-
DonMedve
addikt
válasz
mikromanus #85165 üzenetére
Euroban vettem. Érdekes az, hogy a pénzt levették, nekem megjött az email, hogy küldik annak is akinek megvettem, de még semmi, nem ért oda.Pedig lassan már egy órája megvettem.
-
mikromanus
veterán
-
Janusz001
őstag
Valaki nem emlékszik, hogy RoS kijövetelekor a 2.0.6 patchben a wizard Mirrorball off hand rollolhatott +1 és +2 magic missle vel is?
-
dargelot
senior tag
válasz
DonMedve #85161 üzenetére
Igen, jól értelmezed. Ámde ha az ajándékozott profiljába te is be tudsz lépni elég a saját email-od megadnod, hisz a emailon keresztül az oldal csak egy serial számot fog küldeni, ha külsős oldalról veszed meg. Onnantól azt kell beírni, s ha pl privát üzenetben átküldöd a kódot az is elég. Pl, ha én veszek havernak valamit játékot mindig saját emailomat adom meg majd aztán skype/telefon/fb-n adom meg a kódot, bár a te módszered is ugyan olyan jó. Ha a Blizz saját oldalán veszed akkor marad a te általad leírtaknál, hisz ott egyből hozzárendeli a játékot a profilhoz.
-
DonMedve
addikt
SZiasztok!
Uraim egy kis segítség kellene!
Ajándékba szeretném megvenni a ROS kiegészítőt. A kérdésem az, hogy jól értelmezem e az oldalt(szerény az angol tudásom.
). Rámegyek a játékra, ott nem "Buy now"-ra nyomok, hanem a "Gift"-re, ott kiválasztom a fizetési típust,és a "Gifting infomation"-ban a "Recipient'a email"-be írom bele az email címét akinek meg akarom venni? Aztán Pay now? A Diablo 3 már megvan, csak a ROS kell. Előre is köszönöm.
-
DioRobber
tag
Nézve a patch note-ot lesznek érdekességek, én többnyire barbárral, cruzzal tolom, és láttam finomságokat:
Barbár seismic erősítés:
No Escape passive:
Now also affects Seismic SlamCruz thorns: gyakorlatilag majdnem minden skillt átvariálnak thorns növelésre, hogy működjön-jó lesz
-
Cadal
őstag
válasz
diegho #85156 üzenetére
Tegnap néztem Alkaizert, ptr S5 para ötszá néhány paragon ponttal lehozta a solo 80-at wizardal. 30 pár lvl-es gemekkel. nagyon kemény most a wiz!
Ha ez így marad S5 favorit lesz sokaknak. A teleportos bottal iszonyat lehet haladni és jó DPs -is. Mi kell még más???Tessék, most csinálta meg a GR 83-at: kép, ebben a felállásban. Ha esetleg valkit érdekel.
-
diegho
nagyúr
Kipróbáltam PTR-en a fb wiz-t, ha ez így marad wizardot tolok. 4 anci cuccban (se fegyó se offhand nem az) az EW szettből egyik nem ad chd-t a másik chc-t és 65 olyan laza, mint most barbárral az 50, szerintem 70-et is lazán le tudnám tolni anci fegyó nélkül. Nagyon király lett, közben a barbár meg cumizik a charge szettel, mert semmi védelme nincs.
-
mikromanus
veterán
válasz
dargelot #85152 üzenetére
Csak most még inkább" finoman rávezető", vagy csak én teszteltem rossz kasztot. Tök jó újítások vannak DH-n például. Frankó "Választási lehetőségek". Jó kettes setbuff... csak kb azokra a skillekre használható amit a 6-os buff is támogat. Nagy lelkesen felcuccolom a bökőt, azt' nézek bambán mé' nem mennek az OP clusterbombáim.
(mer' az csak lőfegyverhez illik mint a normális skillek többsége).
Kegyetlenül túlhúzzák a buffokat az új patchben (is), meg csak a GR-GR. A normál nehézség még "rongyokban" is faceroll ha megvan a set meg felkapsz 1-2 kavicsot. No mindegy. Azért még ránézek ha beenged. Megnézem milyen 100% area dam mellett a késdobáló...
-
dargelot
senior tag
válasz
killerjohn #85150 üzenetére
Ez egy hülye kérdés volt. Diablo 3=endless grind, ez sosem fog változni.
-
errorcode06
őstag
A 6 gemet lvl50-re acsit mikor adja meg? Egy karival kell felhúzni 6 gemet, vagy összesen szezon alatt? Esetleg különböző gemeket kell, tehát nem lehet 2x ugyanazt?
killerjohn: grind, (rift, gr) látástól vakulásig. Ja meg bounty ha elfogyott a matid...
-
killerjohn
addikt
gondoltam beköszönök...
szóval: helloLátom még mindig ugyanaz a (hard)core team - nem unjátok meg soha? Néztem a 2.4 changelogot, de az összkép nem jön le belőle: van már valami izgalom, vagy ugyanaz az endless grind megy?
-
prokxy
veterán
válasz
Reinhardt #85143 üzenetére
Hali!
Kösz szépen!
Eddig úgy néz ki, hogy Wizard lesz, az még csak egy Párom által felhúzott épphogy 70-es van, szóval nekem teljesen új a kaszt maga.
Az meg, h HC vagy nem, hát nem tudom, most mivel nincs sok ismerős ebben a módban, egyelőre pub-ozok, de ott meg nem bízok elsőre egy idegen heal Monkban, mert ha nem érti a dolgát szépen megszívathat (mint 1x meg is tette, 55 órás Barbom ment a levesbe). Szóval nagyon hajlok az SC felé. S5-nek rövidsége miatt csak egyéb cuccok (stash, set, pet, transmog) miatt látom értelmét, meglátjuk, h mi kell hozzá és mennyi idő...szerk: Hellrider! Mikor térsz vissza kb? Dragonnal próbálkozunk 2P-ben, de ő meg alig van, így sok a pub, de az meg necces...
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus #85142 üzenetére
Az összes PTR illen egy ideje...
-
mikromanus
veterán
PTR indítás tegnap 3-5 min, ma 1h 44 min? Mivan? Ezt valahog yalultervezték, vagy mi... Queue szimulátor.
-
_ocsisajt
őstag
na akkor a 100 forintos kerdes!
bohockodok PTR-en... uj szezonost inditottam (nemtom miert, ne kerdezzetek)...
raalltam erre a hatos mara+bombard tegez+sword of ill will+endless walk+chakram kocka+aquila kocka
kombinéésonre... asszondja hatos szet maranal: your primary skilll blalbla chakram blabla...TEHAT ha en megszerzem a rorgot kockaba es beteszek 5 marat+ >>>DEPTH DIGGERS-t<<< aminek a szovege: primary skills generate blabla... es mivel nekem most chakram most generator akkor az nekem jo lesz?
-
Gorneck
legenda
válasz
diegho #85133 üzenetére
Nem, hanem azt állítom, hogy ehhez olyan brigád kell...akik ráfordítják az időt, egy ideje együtt játszanak...hogy a jó rift mellett a lagot is megoldják...
Ezt publikon sokan nem szeretik és kilépnek...mind1 millen WD az.Ezt úgy képzeld el, hogy mikor mentünk pár 74-75-öt anno, azt a lagot szorod fel úgy, hogy kb állandóra és állóképpel tűzdeltre...már 10 fős mobsűrűség mellett is 1-2 percekre megáll a képernyő.
Nos, ők így mentek top eredményt, amihez hatalmas elismerés jár.Wayne-nel nem is egy kört mentünk, de a játékot agyonverte a lag...4-5 kör után elment az életkedvünk tőle...
-
Mirman
őstag
Direkt van 3 spender , régen sokat mentem Delsere-vel és baromi gyorsan kifogyott már akkor is az AP-ből , ezért gondoltam hogy akkor az új source-al meg a Disintegrate-el idézgesse szorgosan az Arcane Orbot meg az energy twistert. 3-4 APOC-al a sourcon nem hiszem hogy kifogyhat az AP-ből a build.
Unity helyére rorgal befér a primus csak nem tudom mennyire strapabíró így a build ezért inkább tankosabbra csináltam.
-
MegalodonS
őstag
válasz
Gorneck #85125 üzenetére
Gorni jobbulast!! Ne allj annyit a savas felhobe
(#85129) Edge
Igen,teljesen igazad van,minden kasztnak ua azt a szintet kellene hoznia.En szeretek jatszani minden kasztal viszont,igy nem vagyok egyikkel sem tul jo,de jo neha jatszani massal is es nem csak allandoan azzal ami ''top'' tulbalanszolt kaszt lasd a monk-barb ebben a szezonban!!
(#85133) diegho
O nem azt mondta,hanem hogy megkeseriti a tobbi jatekos jatekat!!En sem orulok,ha beszaggat a wd miatt,de nem is erdekel!
-
Edge
veterán
válasz
Mirman #85126 üzenetére
Hát ez elég fura build
3 spender? primus sehol? majd megnézem
Tegnap kipróbáltam deseleret, egyelőre csak non anci wandal. fire buildel.
Kockában: magic ball + primus + rorg
cuccok 5 db deselere + cinder, endless set + halo, új wand + trium, meg az új primary skill attack speedes övhát eléggé atom ez is, persze taktikusabb mint a firebird, a bubit le kell tenni ugyebár, de van benne potenciál, a wand miatt 2x robban becsapódáskor az orb , viszont az orb eszi az ap-t rendesen ezért is választottam a fire-t akkor befér a cinder.
-
Edge
veterán
válasz
Gorneck #85125 üzenetére
Én nem úgy értem hogy sztem volt az hanem a blizz szerint és ezért 2.4-ben már a figyelmük továbbment a wd-ről, már csak a kötelezőt kapja 2.4-ben(setrework, 1-2 új item). De még van remény hátha élesbe felhozzák a top dps szintre, mondjuk ezt sose értettem miért nem képesek belőni hogy minden kaszt ugyanazt a grt tudja elérni, 2.2-ben ez utóbbi majdnem sikerült egyébként nekik.
-
Gorneck
legenda
válasz
dargelot #85127 üzenetére
DOT miatt kevés a DMG és aszhem nincs stack (senki se próbálgatja - üres a WD fórum is)...a no set esetén próbálkoztak vele, de a nerf óta sehol semmi...
TX-en mennek a denevérekkel is...de ahogy néztem minap a német srác mit lecopott ott is...1-1 pakkon...
HT lag meg szerencsére maradt...szal aszhem lesz megint pár órám a Monkba...kénytelen leszek azzal játszani...vagy szütyizek a Jadeval...aminek a DMG/Védelme mondhatni LOL kategória...
-
dargelot
senior tag
válasz
Gorneck #85125 üzenetére
WD esetében én még bízok a no set set révén a megújulásba. Egyébként a grasp of dead tud stackelni? A Wilken's Reach mojo+unbreakable runa elég jónak tűnik, ha tud stackelni. Illetve nekem még a spirit barrage is tetszik az új tőrrel, a Voo's Juicer-el. Nem is értem, hogy az új channelinges vállasnál miért nem említik a spirit barrage-t, hisz kb olyan mint a arcane torrent. S remélem ezenk nem csak fun buildek lesznek, vagy TX farm buildek, hisz mostmár a TX is kb olyan lesz, mint a T6 anno, hogy elég gyorsan elérhető lesz.
-
Mirman
őstag
Edge uram én nem tudok bejutni PTR-re , ha úgy van időd próbáld már ki ezt a buildet. Most raktam össze , kíváncsi lennék mennyire működőképes. Így józanul belegondolva szerintem soloban leüthetetlen lenne és a DPS is meg kell hogy legyen egy 70+-os GR hez
-
Gorneck
legenda
válasz
diegho #85123 üzenetére
Most nem azért, de Te játszottál 70 felett 2 Köpivel?
Az a top eredmény kb a csillagok együtt állásával és tengernyi paraponttal sikerült...2 Köpi játszhatatlanná teszi a játékok...elején mi is erőltettük, de egyszerűen 20 riftből 1 volt amit lagmentesen tudtunk lenyomni...
Szal mit érek a toplistával, ha a játék játszhatatlan abban a 2-3 órában amit a WDbe ölnék? Én úgy gondolom semmit...és sajna sokan mások...mivel inkább mennek mással felállással, mint várjak a 600 rng rift egyikét ami játszható lesz...(#85124) Edge: Mint WD player aszondom, hogy a 2,3 egy vicc volt...vote kick meg egyebek, mert WDvel mentem be...sok esetben nem is érdekelte kutyát se mit vittem...vagy kiléptek vagy kitettek...valóban...2,3 a WD pecse volt...HT WD-vel nem mentem 1 óránál többet...és valszeg nem is fogok menni...
Jó játékórám van egy ollan setbe amin TX-re se elég...mint azzal amit a topba szántak...érdemes lenne megnézned 1-2 vidit, hogy azok a top eredmények hogy születtek...oszt akkor sztem nem írnál illet, hogy a 2,3 a WD pecse volt...ahhoz játékélmény is kéne. Hááát az nem volt...Szerencsére egy ideje nem vagyok...egészségügyi gondok miatt...de nem is bánom...mert már nagyon untam a 65-70-es sgreket...mint játékélmény hatalmas...
-
Edge
veterán
válasz
dargelot #85121 üzenetére
Miaz hogy mire anci lesz minden? Csak alapanyag kérdése
Még az új legeket is csak le gyártod patch után azt rock 'n' roll
Gorni: ptren csak jadewdt látok lbn, de ép hogy karcolják a 80at, kb 5-6 szintel van lemaradva, az új patch most arról szól melyik kaszt tud az endless walk setből jobban profitálni, eddig ment a panasz hogy wiznek mindig meg kell állnia ha damolni akar, hát tessék itt egy set ami pont arra van.
De sry én most happy vagyok mert vmi értő ember beült a wiz székbe végre, mostani patchel jött egy új ring, a shieldek effektivítását növeli 80-100%ban, ment is a feedback hogy mi a fenéért ring, az a slot wiznél kb fullos van egy csomó item oda, míg braci nincs egy db se wiznek, pár óra múlva dev már írta is hogy kövi patchbe bracira teszik.
Eljön a wiz ideje(+crus), 2.2ben majdnem az volt de most tuti az lesz. Wdnek az a helyzet a 2.3volt az, de sajnos tonna laggal így totál felemás lett.
-
Gorneck
legenda
Nerf után sztem nem...HT nem kapott buffot (skilleknek kellett volna) és tippre még mindig lagoltatni fog, ezek miatt kutya nem fogja használni.
Zuni védelme kevés...akkor már inkább Travi sett. Jade is többnyire ezzel megy (ebbőúl is látszik, mennyire analfabéták csinálják a dokit...minden kasztot agyontolnak védelemmel ez meg rohadjon meg 30m tyúkbéllel úgy hogy a set követeli a tömegbe állást)...csak ugye a lassú DOT sebzés miatt kb mindenki jobb lesz..Szal nem nagyon tesztelik a WD-t...nincs mit rajta...ha nem kap még buffot és így hagyják...akkor még annyi szerep se fog neki jutni, mint eddig.
ui: Már lassan két éve nincs más build, mint a Köpi...szal az pont nem érdekel, hogy az jobb lett vagy se, mert már kezdtem a vége fele nagyon unni...azt is, hogy magas GRbe nem lehetett vele menni...
-
dargelot
senior tag
válasz
errorcode06 #85107 üzenetére
Hali,
Már pár hónapja nem játszok, de amikor még toltam , akkor kettő max létszámos magyar klán volt akiről tudtam. Az egyik a D3 Hungary a másik a Hungary Team . Egyébként ezen kívül is vannak nagy magyar klánok, csak ők nem tüntetik fel a leírásban hogy Hungary ezért is nehéz megtalálni ismeretlenként őket.
Egyébként ha beírod a keresőbe (N gomb) és beírod, hogy hun megtalálhatod a legtöbb magyar klánt. -
tibee77
őstag
A köpinel az f+r adott 100%-ot plusz a zuni set utolso bonusza 275%-ot.Emellett a zuni set ad meg minden fetish-re amid van 2% damred-et darabonkent.Vagyis van 375% dmg boost es 46% damred.Az uj gyürük adnak majd összesen 800 %ot viszont 0 damred-et.Anelkül nem tudom hogy lehet meglenni...
-
malacka87
őstag
PTR szerver megint jól működik... Egész nap be se tudtam lépni seasonos karival...
-
-
Gorneck
legenda
válasz
MegalodonS #85111 üzenetére
Jadenak semmi védelme, így magas GRre kb alkalmatlan...illetve nincs normális módon fenntartható sebzése...a WD fórum/stream üres, senki se próbálkozik semmivel...szal a WD ismét RIP, ha ez így marad...
-
errorcode06
őstag
Üdv!
Tudnátok mondani olyan guildet ahol azért játszanak is? (hunph-n vagyok de 3-7 online ember, akiknek a fele sc-n tolja, szerintem kevés).
-
diegho
nagyúr
A barbárban van fantázia ezzel a charge+ik builddel, egész jónak tűnik, az ugrálósat még nem próbáltam, de szerintem az túl gyenge lesz high gr-re.
-
Szerintetek van arra esély, hogy még idén lesz season 5?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest