- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
Aktív témák
-
Argos
őstag
válasz
radi8tor #12901 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy anime fanoknak szánják, csak nyilván az ázsiai piac miatt erre is nyitottak. Lásd mint a wow-ban a pandamackók, ami sztem aranyos, meg a környezet is szép, az új kaszt is jó, de hiába magyarázzák, hogy a lore-ban benne vannak, attól még idegen nekem a warcraft világától. Csak úgy, mint a diablóhoz ez a stílus.
Amit nem értek, hogy miért kell ez ide ennyire, hisz' van ott nekik elég anime, manga, netán hentai...Ennyire nem kéne 'el-ázsiaiasodni', bármekkora piac is az. Vegyék azért, amilyen, ne azért mert az ő ízlésükhöz idomul.
Azt meg csak remélni tudom a játékban még véletlenül sem fogok összefutni ilyesmi átvezetőkkel, mert akkor nagyot zuhan a Blizz a szememben...
(#12902) megint én :
Legolcsóbb a konzolok szervize, ingyen kiszállítással, vagy éjféli személyes átvét.
Avagy a legjobb ajánlat szerintem a GS-é, ha csomagban gondolkodsz. Már amennyiben él még.(#12903) Nordic :
Doh...
Bemelegítés!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest