- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adsl
aktív tag
Sziasztok!Olvastam a balzsamkörte teáról.Szeretném megkérdezni hogy valaki fogyasztja e?És ha igen mik a tapasztalatok?
-
adsl
aktív tag
válasz
#32577792 #998 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!Nagyon jól esik mert most nagyon kétségbe vagyok esve!Megfogadom amit írtál!És holnap megyek a dokihoz is.Sajnos mióta vagyonőr vagyok elég sok kg rám jött,főleg hogy abba hagytam a súlyzós edzést is.Jelenleg 185cm,és 135kg vagyok.Tudom 20-30kg le kell adnom!
-
adsl
aktív tag
válasz
#32577792 #995 üzenetére
Tavaly augusztusban is voltam laborban akkor 7,2 volt a laborban mért.Akkor nézték a 3havi átlagot is és az jó volt.Azóta ennyit romolhatott?Hogy ma meg 10,8?!Holnap megyek házidokihoz.Szerinted elküld újból laborba vagy ír fel gyógyszert?Vagy terhelésesre küld?Sajnos elég mozgás szegény az életmódom.Most eléggé megvagyok ijedve!Sajnos az életem is elég stresszes...
-
adsl
aktív tag
Sziasztok.Accu chek vércukormérőm van.Megmértem a vércukrom.7,3 lett.Gyógyszert nem szedek.Tudom hogy ez éhomira elég magas.A laborban mért meg 10,8 lett.éhgyomorra.Eddig még soha nem mértem itthon 8 felettit!Ennyi különbség lehet az itthon mért és a laborba mért között?Tesztcsík párnapos.Most eléggé megijedtem!
-
adsl
aktív tag
Sziasztok!Érdeklődnék hogy valaki használja e a balzsamkörte teát?Tényleg van hatása a vércukorcsökkentésre?Éhomi vércukrom 7és8 között szok lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest