- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
krisz768_ #2729 üzenetére
Én is, bár elvileg már vannak tapasztalatok vele, de még én sem néztem utána. G7-nél fél óra a melegedési idő amúgy, és belövéskor el is indítja a szenzort (melegedés), tehát nem az appal csinálod. Van rajta egy kis mágnes, ami ha elválik a belövőn található párjától, akkor indítja a szenzort. Így még azelőtt indítod, hogy lejárna az előző szenzor, ráadásul van +12 óra "türelmi" idő is a 10napon felül, így simán tudsz hozni 100% uptime-ot.
Szuper, köszi, megkeresem azért én is, lehet írok is nekik, mert fontos lenne.
(amúgy meg nem tudom mit szarakodnak ezzel, nem történt semmi olyasmi módosítás ami miatt ne menne az app..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest