Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
krisz768_ #2729 üzenetére
Én is, bár elvileg már vannak tapasztalatok vele, de még én sem néztem utána. G7-nél fél óra a melegedési idő amúgy, és belövéskor el is indítja a szenzort (melegedés), tehát nem az appal csinálod. Van rajta egy kis mágnes, ami ha elválik a belövőn található párjától, akkor indítja a szenzort. Így még azelőtt indítod, hogy lejárna az előző szenzor, ráadásul van +12 óra "türelmi" idő is a 10napon felül, így simán tudsz hozni 100% uptime-ot.
Szuper, köszi, megkeresem azért én is, lehet írok is nekik, mert fontos lenne.
(amúgy meg nem tudom mit szarakodnak ezzel, nem történt semmi olyasmi módosítás ami miatt ne menne az app..)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest