- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Na minden igaz holnap kapok zsetont...
Hát mit ne mondjak az uj csajsziról tehetséges
...de ez a kisebb jó....úgy érzem szerelmes vagyok belé
...de ma bevallotta ő is belém
....csak a sok bukolap meg akadályoztató tényező áhhh mér kell nekem ilyen nőt kifognom....de azért nagyon happy vagyok hogy így hozta a sors, csak összejött ünnepekre egy kis szívmelengető boldogság.
...szerintme rászolgálók már a családom miatt pláne.
.
Gyúrás kiba xarul megy látszik beteg vagyok,meg nem ott vagyok fejbe januárba jön a whey proff. talán visszahoz megint meg a maradék HB..de lehet csak februártól nyomom meg addig pihen a szervezetem szinten tartunk.Fax ki van az itthoni létből el akarok. húzni mihamarabb ahogy az ujabb melokeresés is már ideje lenen hosszútávú sikerrel zárúlna.
Szilveszter haverokkal póker egyenlőre azért be lehet ám ott piázni igaz spontánba változhat lehet legurulok/unk egy buliba ha olyan kedvem lesz haver ilyenkor találók 2 perc alatt.
..ugyis valamelyik megy valahova,pia meg van itthon most dögivel. 
Kocsi megvan egész okésan megy de a fogyi..gyáááááááá...hát nem tom ha lesz rá megnézetem, igaz amíg megy le benya ára annyira nem bax földhöz ugysem megyek sokat.
Szerintem idén már nem írok, mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET aki téved és olvassa a blogomat, köszke az érdeklődést nem gondoltam volna statisztika szerint 1 év alatt a legtöbbet nézett blogok közt lesz az enyém, 1 évecske alatt kb 11.000 lekérdezés...ez azért jól eső érzés vannak itt jófejek, akik nem elsőre ítélnek.

Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Vírusirtó topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- Samsung Galaxy A52s 128gb - Szép állapot, tőltő + fólia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 - Új, csomagolás bontott, garanciális, akár beszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...de ez a kisebb jó....úgy érzem szerelmes vagyok belé
...de ma bevallotta ő is belém