Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Na minden igaz holnap kapok zsetont...
Hát mit ne mondjak az uj csajsziról tehetséges
...de ez a kisebb jó....úgy érzem szerelmes vagyok belé
...de ma bevallotta ő is belém
....csak a sok bukolap meg akadályoztató tényező áhhh mér kell nekem ilyen nőt kifognom....de azért nagyon happy vagyok hogy így hozta a sors, csak összejött ünnepekre egy kis szívmelengető boldogság.
...szerintme rászolgálók már a családom miatt pláne.
.
Gyúrás kiba xarul megy látszik beteg vagyok,meg nem ott vagyok fejbe januárba jön a whey proff. talán visszahoz megint meg a maradék HB..de lehet csak februártól nyomom meg addig pihen a szervezetem szinten tartunk.Fax ki van az itthoni létből el akarok. húzni mihamarabb ahogy az ujabb melokeresés is már ideje lenen hosszútávú sikerrel zárúlna.
Szilveszter haverokkal póker egyenlőre azért be lehet ám ott piázni igaz spontánba változhat lehet legurulok/unk egy buliba ha olyan kedvem lesz haver ilyenkor találók 2 perc alatt.
..ugyis valamelyik megy valahova,pia meg van itthon most dögivel. 
Kocsi megvan egész okésan megy de a fogyi..gyáááááááá...hát nem tom ha lesz rá megnézetem, igaz amíg megy le benya ára annyira nem bax földhöz ugysem megyek sokat.
Szerintem idén már nem írok, mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET aki téved és olvassa a blogomat, köszke az érdeklődést nem gondoltam volna statisztika szerint 1 év alatt a legtöbbet nézett blogok közt lesz az enyém, 1 évecske alatt kb 11.000 lekérdezés...ez azért jól eső érzés vannak itt jófejek, akik nem elsőre ítélnek.

Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Swift PG279QM 2560x1440 - G-SYNC - Alza garancia 2026.03.03-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Sony A7S3
- Ryzen 7 5800X3D (Garis!)+X570 Steel Legend +32GB RGB RAM +SSD 500GB +Ház +Vertical GPU kit+AIO 280
- IETS GT500 5000RPM laptop hűtő 13-17.3" méretig
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...de ez a kisebb jó....úgy érzem szerelmes vagyok belé
...de ma bevallotta ő is belém