- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
fuu vazzee de rég írtam...
edzés megy 1000rel.....2x voltma pecázni azóta elsőre 11 ma voltmamásodszorra 7 pontyot fogtam.bivaly erősek, zsír ez farmertó.
anyám szokásosan gyagya...már túl rég gyakorolta a faxságait
..kutyának se hiányzik.
Nőmmel megvok, igaz most görögbe van bátyával kicsit orrollok rá az egész sztori miatt, ahogy volt, hogy én nem tudtam menni, de ind1 lexarom legalább addig szabad vagyok én is.
kocsi megvan mostanság keveset mentem vele a 2 balcsizás után.
gép megyeget, most felpakoltma aGRIDet egész jo de nem ártana bivalyabb gép ígí cska 1024 mediumba tolhatom.
2 dög
éli unalmas napjait..állandóan alszanak+esznek..nekik a legjobb
Holnap kéne valami party me bebaxni 20. alkalmából...tán borfalura kinézünk...de hétvégén party ha holnap nem is, remélem legalább olyna mint a multkori vernés hands up....

Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..kutyának se hiányzik.
éli unalmas napjait..állandóan alszanak+esznek..nekik a legjobb