- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
de hamar repül az idő ejha...
uj melo bejövős d ehosszútváon elsz pénz, addig keresek mást, de legalább valami reménysugár1.
excsaj 1 köcsög nem istartom vele a kommuikációt jó ez így.uj alakulóban de hisztis az is nehéz eset mindne nő.remény2.Haverekkel egyre jobban megvagyok és egyre többen vannak.remény3
peca nem volt enm is lesz félek leszokóban vagyok róla kár.már nem fog meg, annyira mint régne mondjuk pénz idő nem kedvez mostanság.
kocsi megyeget amíg így van gurul nem fogllakozok vele.
Buli volt mlt héten is 3, kell aza vessző mert félreérthető
, uj nővel, meg nélküle is valahogy nem éreztem jól magam, lehet beleszerettem kicsit
...jujj nem kéne de sjanos ez van.....Edzés bivalyul megy szal mindne oks remény4.
Házimelo igy is vane gyre javul a helyzett itt is.
Meg amugy is jó kedvem van, döng a zene, este buli, eső, ahverok, csjaok, és itt vár a fütyülős meggy ne legyke happy és boldog.

dede....
csáááááááááááááááááááááááóóóóóóóóóóóóóó
és alényeg...míííííííííííít nézeeeeeeeeeeee

Aktív témák
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, uj nővel, meg nélküle is valahogy nem éreztem jól magam, lehet beleszerettem kicsit
...jujj nem kéne de sjanos ez van.....