Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
holahetes?
-
chungee
addikt
hun sub lehet találni vhol? a 6.részhez.
-
kem
addikt
nekem nagyon nem szimpatikus a sponsor.
Ti is így vagytok vele?pláne az akcentusa bláááh -
chungee
addikt
Jó volt az 5.rész. Nagy alakítás volt.
-
janati
őstag
Felirat is van már az 5-öshöz!!!
-
kem
addikt
vaaah az utolsó pár képkocka nagyon durva...
-
kem
addikt
Mikor van amcsiban a vetítés magyar idő szerint?
már nagyon várom a mai részt -
janati
őstag
válasz
afrikaiati #78 üzenetére
ennyi össz-issz.
amcsiban most adják minden héten a 2. szériát.
Időpontok a köv. részeknek:
205: 10.28. (tehát ma!!!)
206: 11.04.
207: 11.11.
208: 11.18.
209: 11.25.
210: 12.02.
211: 12.09.
212: 12.16. -
afrikaiati
csendes tag
szerintem is nagy a sorozat . jo a story és bár nem nagyon szeretem az ien jellegű filmeket de ez nagyon ott van. nekem meg van az első évad. ( felíratos de így jobb mint szinkronnal ) ja és lenne egy kérdésem : nem tudjátok hogy hány évad jelent már meg belőle ?????
-
dokar
addikt
fú most látom vannak új részek
töltöm is ezerrel, a hsz-okat meg majd délután elolvasom, ha megnéztem e03 és e04-et -
chungee
addikt
Nos s02 ep04 is lekevertem, igazán érdekes 2 új szereplő felbukkanása. Az egyik angyal, a másik ördög.
De vmire nem emléxem a ep03-ről. Hogy az autókereskedőt hova rakta
-
chungee
addikt
megnéztem, hozta a szokákos színvonalat.
-
chungee
addikt
Vasn magyar felirat!!!
[link] -
janati
őstag
Van már valahol felirat a 2x3-hoz???
-
kem
addikt
Elég szappanoperásra sikeredett ez a rész
Meg változott a karakter is szerintem, a forgatóköny "csere" miatt.
Ha ez így folytatódik nagyot fogok csalódni a sorozatban.
Meg szerintem a vezető operatőr is más volt, ez nagyon látszik...sajnos
Dokes-t meg jobb lett volna ha kinyírja a maffiafőnök az első évad 4.része körül -
chungee
addikt
És elkezdődött
-
chungee
addikt
Mikor lesz már folytatás
-
dokar
addikt
S02E03-ról van már információ?
-
D4rkm4n
őstag
Megnéztem az első részt. Holnap jöhet a második!
Féltem hogy nem marad meg a színvonal a második évadra, de kellemeset csalódtam! -
dokar
addikt
megnéztem a 2. évad 1. részét, azt gondoltam, hogy egy ilyen jó sorozatnak a folytatása már nem lesz az igazi, de mégis ütős lett. az ember már várja a következő részt, mint nagymama a borostyánt.
-
Wolverine
félisten
Ősszel valamelyik magyar tv-n is lesz majd; hirtelen nem tudom, melyiken
-
RexpecT
addikt
Elvileg az ujságíróknak adták ki ezt a két(?) részt csak felkerült a fájlcserélő hálózatokra.
Úgy tűnik hogy nem fake.
-
dokar
addikt
uhh de jó, végre újra egy kis dexter
felirat még nincs, de lehet nem várok és megnézem anélkül.
hoppá: mit találtam: [link]
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Van már két új rész...
-
RexpecT
addikt
Ez nagyon durva sorozat!
-
D4rkm4n
őstag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy mikor jön a második évad?
-
D4rkm4n
őstag
Most kezdtem el nézni a sorozatot. Nagyon kemény.
-
JoHnni
senior tag
Üdv!
Most néztem meg ezt a fantasztikus sorozatot, nagyon teccik, igazából egyik résznél sem unatkoztam. 3 szóval jellemezném: Blood...Maybe...IceTruck Killer... -
brownus
veterán
én pl. azért nem mert nem tetszik
pedig megelőlegeztem a bizalmamat a sorozat készítőknek, mert leszedtem az első 6 részt, de csak az első kettőt néztem meg...
nekem ez már kevés, hogy azért legyen jó egy film mert a főszereplő egy üreslelkő faszikám aki bolondul mindenért, csak véres legyen. de ettől függetlenül igényesen megvan csinálva, a zenék hangulatosak voltak, meg a vidék is ahol forgatnak
...meg már a punci se kell nekivazzz
-
törölt tag
sziasztok,
nekem felkeltette az erdeklodesemet
a kerdesem csupan annyi, hogy a 12 reszes elso evad utan lesz folytatas? -
válasz
nofreenick #25 üzenetére
Az egész egy összefüggő történet.
-
nofreenick
aktív tag
üdv mindenkinek!
ez akkor most olyan sorozat mint a lost meg a szökés (az egyes részek nem különálló történetek), vagy inább mint mondjuk a médium, x-files (ahol ugye minden rész külön sztori)? -
eziskamu
addikt
UP neki. Jobb mint az Anyátok közt, vagy a Hóban-Xarban, és izgisebb is, bár egy kicsit elmebeteg, mint én
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Hello.
Hát, engem is nagyon érdekel, milyen titkok jönnek felszínre, bár remélem nem Dexter gyermekkora lesz a fő vonal, hanem valami más, jó lenne, ha megmaradna ez a ''apránként, cseppenként fedjük fel a multat'' megoldás.
Mellesleg most már egyre jobban kezdtek felcsigázni ezekkel a könyvekkel, lehet utánanézegetek én is egy kicsit. -
Agostino
addikt
Azt a nemjóját ilyen régóta van már topic a kedvenc sorozatomnak? Hogy nem vettem észre...
Tegnap elött néztem végig az utolsó három részt, és igencsak bejövős volt. Kicsit furcsálltam, hogy a vége felpörgött, de annyira azért nem zavart.
Amugy ami hangulat a sorozatból árad...pff..kész. Tenger, hajók, kubai zene, spanyol duma...szenzációs. Kár hogy soká jön a 2. évad. : (( -
Poctar
senior tag
a 12es rész nagyon ott van...
Sztem a legjobb rész, csak a vége... nem számítottam rá... -
Avalon
tag
Befejeztem az évadot. (
) Ütős volt, bár így mindenféle felirat híján volt két három párbeszéd amit nem értettem pontosan. (felsőfok ide vagy oda...) Már nagyon várom a második évadot, nagyon profi sorozat, látszik rajta, hogy nem Latin-Amerikában készült.
[Szerkesztve] -
dokar
addikt
A kedvenc sorozatom
''Dexter egy sorozatgyilkos. Van neki azért jó oldala is, polgári foglalkozását tekintve a rendőrségen melózik, igazságügyi szakértő, vagy mi, vérnyomokat analizál, és tulajdonképpen az egyetlen dolog, ami felizgatja szociopata elméjét/lelkét, az a halál. Van egy gyermekkori titok is, majd biztos kiderül, hogy mitől lett ilyen a kis Dexter, miért gondolja, hogy azzal minden rendben van, ha általa gonosznak vélt (sorozat)gyilkosokat eltehet láb alól, és helyes kis dobozban őrizgesse a belőlük vett vérmintákat.
Az első perctől fogva odaszögezi az embert a képernyő elé, nyelünk rohadt nagyokat a szenvtelen hangon előadott monológok hallatán vagy a precíz mozdulatokkal kivitelezett gyilkosságokat nézve, és nézzük Miamit úgy, mint nagyon régen nem. ''Film noirba öltött pszeudo-horror'' olvastam valahol a sorozatról, képzeljük már el, hogy Dextert istenigazából csak azzal lehet kihozni a sodrából, hogy a városban tevékenykedő egyik sorozatgyilkos elegánsabban gyilkol mint ő. Dexternek persze van barátnője, hozzá hasonlóan sérült lélek, de ez teljesen természetes az előzmények ismeretében.
A főszereplő Michael C. Hall számára nem újdonság a halállal foglalkozó szerep, a Sírhant művekben is zseniálisan alakította a homokos temetkezési vállalkozót, ezt a mostanit akár logikus lépésnek is tekinthetjük. A mostohaapja szerepében James Remar is nagyszerű, nem is beszélve a tini Dextert alakító kölyökről, akinek pont olyan a feje, mint Hallnak, a szereposztót innen is csókoltatom. Tulajdonképpen feltétlen híve vagyok máris a sorozatnak, csak egyetlen egy dolog zavar, mégpedig Hall sminkje, mert nagyon gáz ez a barnítókrém, amivel bemázolják, igazán elzavarhatták volna egy szoláriumba, vagy mittudomén.''
tv.com cím: [link]
''Based on Jeff Lindsay's novel ''Darkly Dreaming Dexter,'' this new crime thriller tells the story of a strange man named Dexter Morgan. Once an abused and abandoned child, Dexter is now a successful forensics pathologist...but lurking just beneath his charismatic personality is a terrible truth. Dexter has corralled his innate homicidal urges into a closely guarded second career: He hunts down and brutally murders those vicious criminals who have managed to avoid the clutches of the law.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Mikrotik routerek
- BestBuy ruhás topik
- Canon EOS DSLR topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sorozatok
- Milyen SSD-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest