Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
brownus #1285 üzenetére
Nagyon remélem nem ilyen személyiségzavaros téma lesz ez a Vogel dokival.
Kicsit gáz lenne. Gyakorlatilag a 6. évadban Travisből is ez lett kihozva.
Bár kicsit unalmas már a személyiségzavaros sztori manapság, szerintem egész jól volt vezetve, nem volt gondom vele.
De most itt megint ezt kihozni nagyon gáz lenne -
-
po1son
addikt
válasz
brownus #1181 üzenetére
Az ifjú Indiana Jones?!
Ahogy nézem az összes részben (12) benne lesz az évadban... -
szatocs
őstag
Én első és második évadot magyarul néztem, 3. és 4. évadot angolul, utána 1-4-ig megnéztem 720p-ben angolul, 5.-et 720p-ben angolul.
Aztán most várom a 6.-ot, és tuti, hogy meg fogom mégegyszer elejétől a végéig nézni. Nagyon adja magát.
(#796) doc - Uh, mikor megláttam, ajaj mondom.
Nem tudok elvonatkoztatni a Dexteres szerepétől, nagyot alakított. Hatásos volt.
-
szatocs
őstag
Igazad van, enyém is szembántó, spoiler volt.
(#734) adalbert1 - Azt a szálat tényleg, mint ha el is felejtették volna.
Spoiler:
Liddynek meg nem semmi technikák vannak a birtokában, arra kíváncsi vagyok, hogy miután a házban látta, hogy Lumen meg Dex mit csinálnak a szerszámokkal, nem ment-e utánuk, és ott nem figyelte-e őket. Vagy nem is értettem, hogy hogyan láthatja őket, valami cuccot berakott a Dex házába?
-
adalbert1
veterán
Spoiler
Igen, a csaj jól játszotta a szerepét, nekem is néha hasonló gondolataim támadtak.
Eleinte még biztos nem ismerte dextert teljesen, később meg tényleg nem lehetett tudni. Mondjuk a csaj találta meg doakesot is, így azért lehet hogy tudta.
Meg hogy bepalizta a latin arcot is a csaj, ritka egy szemét volt. -
adalbert1
veterán
SPOILER s01+s02
Igen, az első évadot nagyon eltalálták... Hogy csodálkozott dexter húga, mikor a hajón elkezdte enni a mentolos cukrot brian + elkezdte a papírt babrálni.
A második évad is jó lett, viszont az angol csajjal kapcsolatos story kevésbé volt érdekes mint dex bátyjával, inkább a nyomozás és a doakesos száll dobta fel.
Ezért leszek nagyon kíváncsi, hogy mit hoznak ki a 3-ik évadból...
-
adalbert1
veterán
SPOILER
Nekem úgy tűnt, hogy az első 1-2 részben még nem igazán voltak teljesen kitalálva a karakterek jellemei, pl. nekem az jött le, hogy Laguerta bele van esve Dexterbe, ennek a későbbi részekben semmi nyoma.
A húga meg a 2. évadban azért elég agresszívan kezelt 1-2 helyzetet emiatt, pl. mikor a kis srác képébe nyomta a fegyvert, vagy a bárban lenyomott egyet az egyik tagnak.
-
brownus
veterán
nos, tegnap megnéztük mamaszitával az első 4 részt hdben, a látványvilág sokkal szebb így mint anno szaros divxben...
egyre jobban tetszik a sorozat, visszaszívtam mit írtam régen
szerintetek, érzi szaglás útján, hogy ki a rossz ember? kiérzi a vérében lévő kémiai anyagokat? mint pl. a parfüm című filmben a srác? sztem igen
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- LibreOffice topik
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- Kutya topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest