Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
Szeptember 30. - án jön a következő évad.
-
flash-
veterán
Most néztem meg a 6.évadot.
nem hencegni akarok de a kezdetektől fogva Dextert nézek,mikor kezdödött a sorozat és elkezdtem mesélni róla másoknak mindenki csak úgy válaszolt hogy a dexter laboratóriumát ő is szereti...pff..és hát nagyon örülök hogy lesz még két évad.
sokan szidják az utóbbi évadokat.
szerintem nem az első kettőhöz kell a többit hasonlítani és akkor nem okoz csalódást. -
kmisi99
addikt
Egy hónapja se hogy elkezdtem nézni ezt a kiváló sorozatot. Pár perce értem a 4. évad végére. Mindig vannak meglepetések. Ez a 4. évad befejezés azt büdös qrva mást nem tudok mondani. Rohadtul kíváncsi vagyok az 5. évadra holnap el is kezdem. Imádom ezt a sorozatot fantasztikus.
-
3.Aragorn
addikt
Jaja, ez jó volt.
Durva Spoiler!!: (Tényleg az, én szóltam...
)
És mi van akkor, ha Deb belemegy a játékba, de csak azzal a feltétellel, h Dexter összejön vele (Tegyük fel h Dexter ezt nem akarja.)...
Bár valószínűbbnek tartom, h Deb ez után a sokkoló felfedezés után már kevésbé táplál gyengéd érzéseket fogadott bátyja iránt. (Akinek szvsz fogalma sincs erről. Abból is lehetne egy ugyanilyen vicces videót csinálni, mikor Deb elárulja neki valós érzéseit.
/Mármint úgy, h Dex fel is fogja./) Mondjuk ki tudja... Mikor volt Deb racionális?
Nem hinném, h azzal lenne vége a sorozatnak, h Deb levadássza. Nem lesz egyszerű, ahogy feldolgozza, de szerintem támogatni fogja. Azért, mert szerinte is jó ügyért harcol. Az megint más kérdés, hogy hogyan befolyásolja mindez Debra kapcsolatát a halott apjával... -
tlac
nagyúr
van itt több lehetőség is
-
eddie17
addikt
válasz
3.Aragorn #977 üzenetére
SPOILER
Most két lehetőség van, vagy kíméletlenül el kezd nyomozni a bátyó után aztán szépen lecsukatja a sorozatnak vége. Vagy szépen belemegy Dexter kis játékába mert ugyebár az 5 évadban csak azért nem bukik le mert hagyja elmenekülni a fólia mögül.
Vagy megöli a tesót!De ezt nem hiszem.
-
fokukac
nagyúr
na, most néztük meg az utolsó két részt...
basszus, hogy lehet így befejezni egy évadot???
most várhatok szeptemberig.. -
3.Aragorn
addikt
Spoiler:
Azt a megveszekedett!
Ez aztán a durva befejezés! (6. évad vége) Hogy ebből mi keveredik ki...
-
mephi666
nagyúr
ez vicc? vagy a 6. évad után elmegy már a sorozat olyan negatív irányba, mint anno a szökés a 4. évadban?
4. évad vége felé járok
belehúztam rendesen... így szeretek sorozatot nézni, ha megvan egyszerre több évad: nem tudok heteket várni 1-1 új részre... ha végzek a dexter-rel, szerintem előveszem újra a vampire diaries-t: azt azért hagytam abba, mert ugyanígy 1-1 hetet kellett várnom és egyszer lemaradtam
-
j0k3r!
őstag
-
BalaNce87
addikt
Spoiler
A mű kéz az hogy került Travishez? a srác segített bejutni neki Dexter lakásába?
Srác egy csöppet zokon vette Dexter kioktatását ezek szerint. Másik dolog ez a Debra beleszeret Dexterbe.... érdekes már csak olyan szempontból is hogy való életben összeházasodtak egy rövid időre. -
tlac
nagyúr
oh, god, közel egy évet kell várni a következő részre...
-
3.Aragorn
addikt
Komolyan, nem merem olvasni a hsz-aitokat, amíg végig nem érek a hatodikkal...
-
-
Petya25
őstag
válasz
DemonDani #955 üzenetére
Azért azt lehet úgy is intézni, hogy balesetnek tűnjön, és mindenki ki lenne elégítve, talán még Masuka is.
A kezes téma meg egy igen érdekes szál lehett volna, de elsikkadt, legalább egy utalás lehetett volna rá, a gyík készítőktől, de ez így nem lett kerek. Persze lehet 9 hónap alatt nem felejtik ezt el, de ez akkor is féllábas lett.
-
DemonDani
addikt
Debnek hagyta volna, az is nagy jellembeni elferdülés lett volna, hiszen egyszerűen nem képes ilyenre, de amúgy igen ebben a 6. évadban Dex már igen csak trehány lett, de ez az 5. ben kezdődött, szóval talán lehetne erre úgy tekinteni mint fejlődésre, egyszerűen egyre több minden körül forog az élete, és ez ahhoz vezet ami a valóságban is történne. Hibához.
-
Petya25
őstag
Ó vazze, megnéztem a végét, kötekednék, de minek, izgalmas lesz így is....
Spoiler
Hogy lehet már megint ilyen felelőtlen Dex, nem értem. Mintha teljesen más lenne a karakter. Nem zárja magára a templomot a fóliázás előtt? Mi ez már? Meg azt sem értem miért nem intézte úgy, hogy Deb megtalálja Travist. Fontos lett volna Dev önbecsülésének is, tudta hogy nagyon fontos neki. És a bukó meg igen kellemetlen lesz, ezt kimagyarázni.... Bár ha ezt a pongyola stílust folytatják, akkor ez két mondattal el lesz intézve.
Spoiler -
LucifeI2
őstag
Ez a befejezés...én is ordítottam egyet.
Azt hiszem soha életemben nem vártam még ennyire, egy sorozat folytatását. Még 9 hónap...
-
po1son
addikt
6x12
Ha a ki számihatóság alatt azt érted, hogy a gonosz meghalt és dexter győzelmeskedett, akkor elárulom, hogy szinte az összes évad így végződött.
Mert szerintem arra senki sem gondolt az évadzáró rész előtt, hogy dex most fog lebukni Deb előtt. Vagy, ha te igen, akkor egy zseni vagy. -
DemonDani
addikt
"(#934) szatocs
Részben azért is szeretem a Dextert, mert mindig lezártnak tekinthető egy évad, ezzel kivételt tettek a 4.-nél, remélem most nem követik el megint ezt a bakit.(#946) szatocs
Na, megint egy lezáratlan évad, bár most jobban várom a 7. évadot, mint eddig bármelyiket."
Szpojler
Amúgy ez eddig teljesen irányba ment el, eddig azért nem volt olyan, hogy három elvarratlan szálat hagynak, ráadásul "De még milyet"nem egészséges ez, hogy most várhatunk 9 hónapot
-
szatocs
őstag
Na, megint egy lezáratlan évad, bár most jobban várom a 7. évadot, mint eddig bármelyiket.
-
3.Aragorn
addikt
válasz
mephi666 #941 üzenetére
Óh, a 2. évadban sem fogsz csalódni. Nekem eddig az tetszett a legjobban.
xnace: Masuka? Miért?Aki még nem jár a 2. évadnál, annak spoiler lehet:
DemonDani: Quinn is jó arc, a maga emberi módján, de szerintem nem tudja pótolni Doakes-t, mint "kemény zsaru". (Talán nem is ez volt vele a cél.)
Nekem Lundy ügynök karaktere tetszett, illetve kapcsolatuk Debrával.
Valamint Lila is egy igen érdekes karakter.Kellőképpen elborult...
-
j0k3r!
őstag
6x12
kiszamithato, gyenge evadzaro resz volt, szerintem<spoiler>
azthittem, hogy a dobozos mokaban tobb lesz (bar a kovetkezo evadban elvileg meg siman bele tudjak csempeszni)
</spoiler> -
mephi666
nagyúr
na, nem is tudtam én sem, hogy van ilyen topik
...1hete elkezdtem az első évadot nézni (pár éve megnéztem az első részt, de utána nem volt rá időm) és tegnap este végeztem is vele... nagyon bejött... nem erőltetett, nincs tele felesleges sallanggal és kerek, egész volt az évad
ma szerintem folytatom a másodikkal és megyek sorba... remélem nem lesz később sem laposodás és marad a színvonal
-
3.Aragorn
addikt
A közvélemény kutat ás:
Kinek ki a kedvenc karaktere? (Dextert leszámítva persze...)
-
DemonDani
addikt
Spoiler
tényleg fejét vesztett lett a vége, inkább hagyták volna ott abba, mikor Gellart megtalálja, felcsapta volna travist az asztalra és kalap, nem tudom mi lesz a lezárás, de nem túl jók az előjelek sajnos
szeretném ha lebukna a végén, komolyan mondom!
a házban is ott az arcképe, biztos meg fogják találni a rendőrök azt is, és mivel vér is van, így ő is ott lesz, nem lenne nagy kaland, aztán jöhet a béna magyarázkodás vagy a vég. persze csak részben vég. -
Petya25
őstag
Neeem, csak a hétfői...
Spíler
Dex a tökömnek kezd bele akcióba, ha szédeleg, korábban mindig a biztonságra ment. Most meg fényes nappal ajtó zárakkal vacakol és saját telóról hívja a rendőrséget, meg Travisnek az arcát vállalva mms-t küld, ami visszanyomozható, Áááááááá.
Most meg úszhat pár kilcsit ha a cápák nem találják meg előbb.......
Spíler -
lorcsi
veterán
elég béna lett ez a vasárnapi rész
-
niti
aktív tag
Áhh! Ez nagyon béna! Kezd a Barátok közt megoldásaihoz hasonlítani...
-
po1son
addikt
válasz
3.Aragorn #921 üzenetére
Pedig a 4. évad a legjobb a 6 közül.
Volt olyan rész a 4. évadba, ami 9.6 pontot kapott imdbén...
Én egyébként még nyár végén kezdtem el Dexter-t nézni és hát az első 2 rész után függő lettem.SPOILER
6.11
Ez a La Guearta egyre jobban kezd idegesíteni... Eddig is csak a saját érdekei érdekelték, de most már kezd kicsit túlzásba esni.... Remélem hamarosan jól pofára fog esni... -
zuzu000
őstag
válasz
BobChemistry #925 üzenetére
Uuuristeen nee
Amugy 11. Resz nem kicsit gyalaz
-
zuzu000
őstag
Hogy szokott lenni az évadváltás? Ugye a 6.-nak vége lesz jövőhéten, de mikor kezdődik az új? Jövő szeptemberben, vagy tavasszal? (Esetleg január, február)
-
BobChemistry
őstag
SPOILER
Az új rész kicsit beteg, de nem azért mint az eddigiek...SPOILER
-
3.Aragorn
addikt
Dexternek is van topicja, remek.
Ezekben a percekben végeztem a 3. évaddal. Erősen fontolgatom, h belekezdjek a 4.-be...
Nem kéne...
...Függővé tesz... -
zoli03
őstag
Ha meg bírom állni, akkor hétfőn nem nézem meg az új részt. Inkább megvárom még az utolsót, aztán együtt nézem meg a kettőt. Gondolom elég izgalmasan hagyják abba a 11. részt, aztán így nem kell várnom egy hetet
-
kmisi99
addikt
Amikor írtam a 10. résznél jártam. Kb 5 perce fejeztem be az 1. évadot.
Pont jól jött ki ez az írás. Hát azt a hülye csajt takarítanám el néha mert olyan hülye a szerepe hogy olyanon megsértődik, hogy
SPOLIER
Dexter kíváncsi hogy a csávó aki ráhagyta a házat valóban a vér szerinti apja és ettől már a csaj bőg meg minden kínja van. Ez annyira idiótaság komolyan.
-
xnace
őstag
Jujj
-
kmisi99
addikt
Pár napja kezdtem el nemsoká végigérek az első évadon és egyre jobban tetszik szinte már imádom nagyon jó sorozat. Egyedül Dexter testvérét nyírnák ki rühellem. Minden kis szaron felidegesíti magát meg puffog meg mit tudom én nagyon ellenszenves karakter.
-
DemonDani
addikt
gyengeSpojler
Igen, bár azt nem osztom, hogy gyenge lenne, ez azért lett kicsi lagymatag mert eddig folyamatosan felfelé ívelt, tisztára mintha most az évadzáró jött volna már, és most visszaesett a dolog.
a srác nehéz eset, inkább elmebeteg, és hasonló vágyai lehetnek mint dexternek, nem lennék meglepve, ha valahogy elszabadulna, és róla szólna a 7. évad
akkor jönne dexter a felismeréssel, hogy ő teremtette mert megzavarta a most történt dolgokkal
-
Petya25
őstag
Ó bakker ez a rész is izgalmas lett ugyan, de olyan blőd dolgok voltak benne, hogy ordítok. Valahogy ez az évad nem DEXTER színvonal.
-
DemonDani
addikt
Spoiler
hehe megnéztem újra a záró jelenetet, most tűnt fel, hogy ugye a kis rejtett ajtó mögött kereste Dex Gellar-t, de az ajtóra rá van tolva egy tonnás tömör fa asztal, ami kizárja azt, hogy a prof ott legyen, miután leütötte Travist...
hacsak nincs vele az Erő.
-
DemonDani
addikt
SPOILER
Gellar és Travis kapcsolatáról beszél a készítő benne, szigorúan csak az eddig megtett út alapján. Szóval aki már látta annak nézhető.
-
SP
"Ki írkált a blogra a templom felől, mikor elvileg Travis a szobában volt, ahova Dexter vitte?" pont ezen gondolkoztam én is, nem hinném, hogy elhagyta a motelt mert akkor észrevehette volna a tulaj. Kicsit zavaros azért ez a skizo dolog. Az egyetem profot nem tudta volna ilyen rövid idő alatt így megölni. A geek csávóval is tuti lesz valami.
-
csabám
addikt
Nagyon jó volt az uccsó rész, csak kár, hogy mindjárt vége
Viszont tuti lesz 7. és 8. évad is
-
DemonDani
addikt
hát ez az évad továbbra is a legjobbnak ígérkezik, kíváncsi leszek a végén ki tudnak-e találni valamit ami a 4. évad befejezését überelné
-
szatocs
őstag
SPOILER
Kár volt pont tegnap kitörölnöm az előző részeket, nem emlékszem pontosan, hogy amikor a piacon járkált Dex a rész elején, akkor látta-e Gellart.
Ki írkált a blogra a templom felől, mikor elvileg Travis a szobában volt, ahova Dexter vitte? (nyilván ez is kétséges, hogy ott volt-e valóban)
Az egyetemnél tényleg nem láthatta, visszanéztem, éppen behunyja a szemét, amikor Travis látja. Itt viszont elég nagy az utalás arra, hogy Travis csinálta a dolgot, mert Gellar honnan tudta volna, hogy éppen akkor van a liftben Dexter.
Még azt a jelenetet megnézhetné valaki, amelyiket említettem, ha meg van még az a rész, de tényleg úgy látszik, hogy Dexter sosem látta Gellart.És a másik rejtély, hogy Masuka segédje is indít-e még egy újabb szálat, amiből kiderül, hogy ő is "beteg".
-
niti
aktív tag
SPOILER
A sorozatjunkie Dexter fórumába írogatók már egészen az évad elején kiszúrták... Nyilván Travis skizo, az elborult állapotában gyilkol. De mikor "tiszta", maga mellet látja Gellert, csakúgy, mint Dexter Harryt. Jól belegondolva, Dexter sosem látta a profot, sem más... Csak Travis, és ő beszélgetett vele, senki más. Az ateista fazont is el tudta intézni Travis, míg Dexter a liftben volt. Mindent meg tudott csinálni ő. A homály csak ott van, hogy meg is láncolta saját magát? És kinyírta a testvérét is? Mondjuk lehet, már semmin nem csodálkozhatunk. Nagyon durva...
SPOILER VÉGE
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mobil flották
- Villanyszerelés
- Óra topik
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest