Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Ha megveszem a [DeusEx DigiDeluxot] szerintetek, két külön aktiváló kódot kapok? Mert nekem az alapjáték megvan, de a SP megérne nekem 13 eurót, és a másik alapjátékot meg elpasszolnám. -
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Ha már voltam Golem city-ben, akkor az addig fel nem vett mellékküldetéseket már nem tudom megcsinálni? -
hitvanyalak
senior tag
Olyan volt másnál is, hogy mentett, de nem történt mentés?
Háromnegyed óra után vettem észre, hogy hiába mentek, ugyanaz az időpont marad, akkor jöttem rá... Próbáltam felülírni, semmi, be akartam tölteni, szétfagyott a STEAM... Ilyenkor nagyon elgondolkozom miért is veszek eredeti játékot... -
hitvanyalak
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Így van, néha tényleg nagyon furák. Amikor még szoktam a gombokat, véletlenül guggolás helyett mellbe rúgtam egy rendőrnőt, és nem szólt senki érte. De amikor átmentem egy már feloldott ajtón, rohant be két rendőr...
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nekem feljöttek mind a ketten, és rendesen szétnéztek...Illetve benézték
De te az első napon játszottál vele, lehet azóta peccseltek valamit. -
hitvanyalak
senior tag
A Malik helikopteres-megmentős része, tényleg az egyik legjobb volt az előzőben, emlékszem, hogy szó szerint involválódtam, és vérszomjas voltam
Én még csak most kaptam meg a szóval kb. 5 órám van benne, de nagyon tetszik a stílus, a kivitelezés. Nem bánom, hogy kevesebb benne az akció, szeretek beszélgetni, kutatgatni. Mondjuk az meglep így az AI kapcsán, hogy egy feltört lakásba nekem bejöttek a rendőrökresetelést, úgy meglepődtem, hogy egyből leütöttem őket(a neonosba)
Mehetett a visszatöltés. -
hitvanyalak
senior tag
Milyen jó ,hogy nekem mindenhol min-low lesz,így nem veszem észre, ha valahol aránytalanul rútabb:-)
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
+1
És még mindig ha egy kiadót kellene választanom, az a Square lenne. 4 címet élesztett fel korrektül(szvsz).
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
A HR-nek mi volt a Missing Linken kívül DLC-je?
Nekem a 20 óra elég. Illetve nyilván nem elég,de örülök, hogy nem 6óra...
A Passhoz adott praxis kit-hez halkan hozzáfűzöm, hogy a Deus Ex Go is lehetővé teszi 5 praxis kit beszerzését(2 a végigjátszásért,egy a profi végigjátszásért, illetve egy-egy, heti küldetésekért) -
hitvanyalak
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére

-
hitvanyalak
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Bárki aki végigjátszotta, és be akar ruházni valami másra.
Én simán eladnám a steam-es,ubi-s,origin-es játékaimat ha tehetném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i3-2350/i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De te az első napon játszottál vele, lehet azóta peccseltek valamit.