Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
veterán
tegnap nekem is sikerült eljutnom a végéig. nekem csalódás a játék. Maga a játék nagyon jó, de a fő sztori nagyon rövid sajnos és én személy szerint nagyon keveselltem az akciórészeket. nemhogy az eredeti deus ex-hez képest, de még a HR-hez képest is. oké, hogy minden fűszál alá bekukkantva 40 órát is el lehet vele szórakozni, de ennek aránytalanul kevés része a fő szál. A fő szál ill. a fő küldetések, sajnos toronymagasan jobbak voltak a HR-ben. Az akció részeket is keveselltem, sajna a fő küldetések, de még a mellékküldik jelentős része se áll többől, mint menj A-ból B-be illetve hackeljek meg laptopokat, vagy fali széfeket az infóért. Nagyon hiányoltam az olyan küldetéseket, mint amikor pl. Malik helikopterét lelövik és futva az idő után kell ledarálni a fél pályát, hogy ne haljon meg. vagy amikor a TYM-ból kell kiverekednem magam egy Belltower hadseregen, miután megszivatott az egyik főellen. Volt még pár elég jó küldetés HR-ben, ehhez hasonlókat az egyben hiányolok az MD-ból
Azzal ne jöjjön senki, hogy ugyanúgy végig lehet ölni mindenkit, mert valahogy nem érzem helyénvalónak, egy ilyen játék esetén, hogy egyszerű mezei kiskatona banki biztonsági őröket öljek, vagy az A.R.C. embereit
. Felüdülés volt végre, mikor eljutottam arra a részre, hogy a tömeggyilkosságra készülő főellenségünk egyik rejtekhelyét rommá lőhessem végreakik nem is követtek el semmit, de rájuk akarnak egyes körök kenni mindent , de ez is hamar véget ért. Ráadásul úgy tűnik, a harc is csak akkor kihívás, ha több oldalról tudnak rámtámadni. Az első dupla ajtótól kezdtem lőni őket, ahol nem tudnak oldalról vagy hátulról megtámadni és az A.I. látványosan nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Gyakorlatilag a szuper fegyverekkel és augokkal rendelkező ellenség végig bambulta, ahogy egyesével revolverrel fejbelövöldözök mindenkit. bezzeg prágában mikor beosonok egy bűnbanda rejtekhelyére, két másodperc alatt kifiléznek kispisztollyal. Meg úgy unblock, a mesterséges intelligencia nagyon nem ok.G.A.R.M. A lopakodás is sokszor abban merült ki, hogy glass shielding majd biocellák használata, amíg el nem értem a megadott helyre. A mapokon levő szellőzőrendszerek száma pedig abszurd, irreális. Nincs olyan szoba a játékban szinte, ahova a kólás automata mögött levő szellőzőnyíláson keresztül nem lehet bejutni. Eleinte mókás, meg ötletesnek tűnik, hogy hány különböző irányból lehet elérni egyes részekre, de szerintem átestek vele a ló túloldalára.
A hangulat viszont korrekt, ezt el kell ismerni. Folyamatosan hírek a tévéből, emailek, párbeszédek az npc-k között, látszik hogy fel van építve egy világ. Ez a része még mindig jó. nem kevés munka lehetett benne.
Összességében élveztem a játékot, még a kiadott pénzt sem sajnálom érte. Mondjuk hozzáteszem, Mass Effect 3 óta ez az első single player játék, ami megvettem. De úgy érzem a játék sokkal, de sokkal jobb is lehetett volna, mint amilyen végül lett. Amolyan kihagyott ziccer kategória. Kíváncsi vagyok a DLC-k mit fognak javítani rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest