Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Nem tudom melyik fokozaton játszottál, de legnehezebb fokozaton a stealth jóval egyszerűbb mint a shooter része a játéknak. Give me Deus Exen engem alig vettek észre, viszont két golyót kapsz, és halott vagy. Ergo hiába van nálad egy rakás fegyver, 20 painkiller meg 10 hypostim injector, nem lesz lehetőséged használni őket. Aki inkább shooterként szeretné játszani a játékot, az szerintem normálon kezdje, úgy tényleg lesz is lehetősége kihasználni a cyberware által kínált taktikai lehetőségeket, és a fegyvereket.
A cuccokat én is csak azért szedem össze hogy eladjam, bár nem sok értelme van, mert nincs mire költeni a pénzt. Szinte az összes boltban vehető cuccból találtam eddig bőségesen játék közben. Praxis kitből is. Hackinget kimaxolva mindent kinyitok, mindent viszek mindenhonnan. Talán csak fegyver modot nem találtam eddig.
Jah, még egy hasfájás: fegyver modokat ebben a játékban sem lehet leszedni, ha egyszer már felraktad egy fegyverre.
Az szar ha ilyen hamar vége lesz, mert azért a sztorit élvezem. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- BestBuy ruhás topik
- Óra topik
- Orvosi kérdések
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ubiquiti Unifi AP Wireless Access Point SWX-UAP falitartóval
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Hp 650 G5 i5-8265 15,6" FHD 1 év garancia, Magyar, számlával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 1000GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Később jött a Stun Gun.
)