Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Elég jól fut high beállításokkal (60+ fps), de időnként lemegy 60 fps alá a városban nagy tereknél, viszont nem vészes. Eddig DX12 módban ment, de egy ideje gyönyörűszép artifactokat rajzol random, sz'al átraktam DX11 módba és reménykedem. A saját benchmarkja szerint futási sebességben semmi különbség nincs. Nálad viszont lehet, hogy lesz, állítólag az AMD kártyákat jobban szereti.
Olyan rosszul azért nem lehet (már) optimalizálva, mert egész pontosan így néz ki a benchmark eredmény:
avg.: 55,7
min.: 45,7
max.: 68,3 -
törölt tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Teljesen jatszhato, meg egy bug-al sem talalkoztam, most kezd elkapni a gepszij, igaz meg csak 8 oranal jarok es az elso kis terkepre visszamentem fejlodni, cuccolni, szerintem szuper lett a jatek (eddig)
Grafika remek, jatekelmeny remek, kellene meg par Praxis de hat ez van 
-
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Az árnyékok eszik talán a legtöbbet, azokat érdemes lejjebb venni. Sokszor elég csak azt lejjebb kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Grafika remek, jatekelmeny remek, kellene meg par Praxis de hat ez van