Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fitzgerald

veterán

Nekem 23.2 órám van benne eddig, nemrég értem vissza Golem Cityből. Golem City messze jobban tetszett mint Prága akármelyik része eddig a játékban. Azt nem tudom hogy vissza lehet-e majd menni, nem hiszem. Ami gáz. Mert egy elég nagy, részletesen kidolgozott helyszínről van szó, az a két óra amíg végig érsz az ott játszódó fő szálon (sok kúszás-mászással, felfedezéssel mondjuk 3-4), nagyon kevés.
    Ami nem tetszett, hogy Golem Cityben a kimaxolt inventory is rettentesen gyorsan megtelik cuccal, vendor meg alig van, azok is messze, még mielőtt ARC területre érsz. Sok mindent kellett otthagynom.
    Aki mondjuk nem stealth vonalon játszik, annak nem biztos hogy van ilyen problémája, mert fogy neki a lőszer, gránát. Én eddig csak a Jinn és a Dvali tagjait öltem meg a játékban, rendőrt, ARC tagot, civileket nem ölök. Meg egyébként is, túlságosan elhalmoz a játék cuccal, credittel, XP-vel, Praxis-el, legnehezebb fokozaton játszva is. Alapból túl sok Praxis-el indulsz, és minden kis hülyeségért túl sok XP-t kapsz.
    Nem tudom hol járok a sztoriban, de ebből csak arra tudok következtetni, hogy a játék nem lesz túl hosszú. Az augmentjeim 2/3-a ki van maxolva már picivel Golem City után.

Új hozzászólás Aktív témák