Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edem05
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Sajnos nem lehet már vissza menni Golem City-be. Pedig az a rész nekem is jobban bejött. Próbáltam én is lopakodósra venni az első végigjátszást de nem sikerült. Majd most másodikra talán összejön hogy nem ölök meg senkit meg nem fújnak riadót. Aztán rájöttem arra is, hogy nem igazán kell felvennem így semmi fegyvert mert csak megtelik az inventory. Úgy is csak egy Stunt Gun-t használok. Majd még beszerzek egy Tranquilizer Rifle-t. Amúgy készülj, hogy nemsokára a végére érsz. Még mászkálsz kicsit Párgában, jön London és vége/főcím

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest