- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Érdekes hibát leltem. Mivel első küldetés első harmada, ezért nem teszem spoilerbe. Pusztán XP szerzés okán elkezdtem elkábítani minden "hátramaradt" katonát. A raktár részből két felől (igazából 3) lehet bejutni, az alsó ajtó egy kis irodába vezet, ahol két Puritán Harcos éppen egy biztonsági lövegtornyot vagy robotot szerelget.
Na most ha belépek és mindkettőt elkábítom, akkor bárkit nyugatozók be elsőnek, az meghal ...(!)
Ha felcserélem a sorrendet, akkor is az hal meg, akit először kábítok el. Több tucatszor kipróbáltam.
Egy féle képen tudtam megoldani, ebből látszik ez bug, odaálltam mögéjük, lenyugtatóztam az egyiket és azonnal leütöttem a másikat. Az első delikvens megpróbálta rám fogni a stukkert ... de elaludt közben.
Érdekes módon így, de csakis így maradt életben.
Mindegy, első és nulladik küldetést megcsináltam gyilok nélkül és elmentettem. Csak van pár érdekes bug ami megnehezíti a játékot. Fejlövés nyugtatóval nem volt, se többszörös adag, még is bekrepáltak.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lexus, Toyota topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest