- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
üzenetére
Nekem is megvan a DX, DX IW, sőt még az überf*s Project Snowblind is, de azt hagyjuk. Ahhoz képest még az IW is mestermű. Nem tudom, nekem az OST lemez tetszik, nyilván akinek nem kell, az minek adna érte plusz pénzt ugye? Az Artbook is tetszik. Tudod te mennyiért adnak manapság egy teszem azt film vagy anime artbookot? 5-10K. A plusz küldetés, fegyver és felszerelés nem motivált volna magában vásárlásra. De így együtt igen.

Ja, ha akar valaki röhögni: Ma jöttem rá, hogy miért nem tudtam soha rendesen a kábítófegyvert használni a DX sorozatban. Végül is éppen ideje volt. Ezért mindig ilyen felemás lopakodós/gyilkolós stílusban nyomtam, pedig nem tetszett úgy. Lenne végtelen időm, akkor a megjelenésig nekiülnék a DX részeknek, meg a Thief sorozatnak ...
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- iPhone X 64Gb akku 100%
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest