- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-06-22 09:27 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BladePocok
tag
Akkor itt hatalmas ellentmondások vannak
Keverik a kitiltást meg a korlátozást egyesek...Idézve a fenntebb linkelt cikkből:
"Restrictions are temporary, and will not be overturned or undone before they expire. Once an account is banned however, that ban is permanent. Account restrictions and bans are only done in extreme cases; if actions were taken against your account, then it was with reason."
-
Ellia
addikt
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
ForRedGlory
félisten
-
gyuro
tag
-
gyuro
tag
hibát okozó alkalmazás neve: destiny2.exe, verzió: 60349.0.0.0, időbélyeg: 0x59e12ae8
A hibát okozó modul neve: destiny2.exe, verzió: 60349.0.0.0, időbélyeg: 0x59e12ae8
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x0000000000cf0730
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x3264
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d34d010ff17420
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: F:\Blizzard\Destiny 2\destiny2.exe
A hibát okozó modul elérési útja: F:\Blizzard\Destiny 2\destiny2.exe
Jelentés azonosítója: 8b0c8c06-c483-425e-b7ff-7653e2f0f9f1
A hibát okozó csomag teljes neve:
? -
Madoc
veterán
-
Madoc
veterán
-
l.skywalker
titán
-
i@lex
őstag
-
D4M13N
aktív tag
-
törölt tag
Nem kell tulmisztifikalni, teljesen egyertelmu hogy Aim Assist kontrollerhez PvP-ben ugyanaz mint eger-billentyuzettel AimBot, ha az egyiket benthagyjak, ne tiltsak a masikat ami mint tudjuk rohej lenne.

Az "igy jart" meg arra vonatkozott hogy vegyek ki PvP-bol, ne kontrollerrel bohockodjunk ott vagy ha igen Aim Assist nelkul, az hogy Te vagy sokan masok szeretnek kontrollerrel jatszani azzal senkinek semmi baja sincs szerintem, nekem meg vegkepp, ha az esik kezre/jol, jo szorakozast hozza

-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
Te is tudod, hogy miről van szó. Nem a kontrollerrel van gond, hanem a PC-n is aktiválható assistal. Főleg az egér+assist kombóval. Egy Horizon 3-nál nincs jelentősége ennek a funkciónak, ezért nem jó példa. kraven54 kolléga videója tökéletesen szemlélteti a problémát: When you use aim assist with a sniper rifle
-
kraven54
aktív tag
-
duvi
nagyúr
-
ForRedGlory
félisten
-
kraven54
aktív tag
-
BladePocok
tag
-
Balazs_
senior tag
-
Mr Bond 007
őstag
-
Gtaati
őstag
Helló!
Most ez tényleg komoly, hogy valakit letiltanak monitorozó program használta miatt? Ha pl Fraps-t használnánk csak az Fps megjelenítése miatt az is gond lehet? Vagy nem tudom, hogy pl a Blizzard-ba van-e olyan lehetőség, hogy játék közben megjelenítse az fps-t? Asszem Uplay-be vagy valamelyik másik programban van rá lehetőség...
-
.LnB
titán
Na igen, ez egy érdekes kérdés. Mert ha kiiktatták az overlay-t az oké. Ezzel semmi baj. De miért bannoltak miatta akkor? Mert nekem is fut, és futnia is kell az egyedi ventiprofil miatt. Bár igazából az Afterburner nem probléma, az overlay a Rivatuner igazából. Remélem nem lesz gond belőle.
Egyébként eldőlt, hogy megveszem. Azt még nem tudom mondjuk, hogy minek.

-
.LnB
titán
Érdekes, nem értem. Főleg, hogy én mikor játszottam akkor még működött. De annyira nem fog azért hiányozni.
(#468) Mr Bond 007
"Sokkal kulturáltabb mint telenyomni a képernyőt" És olcsóbb is, persze. Másrészről nincs semmi sem telenyomva. Egy Afterburner simán beállítható billentyűre, így elrejthető.
-
Mr Bond 007
őstag
-
.LnB
titán
-
MK VII
veterán
-
Petya2900XT
aktív tag
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megpróbáltam rendbetenni az RTSS-t, semmi.. Bármit csinálok, nincs OSD a játék alatt. Minden máshol működik, de itt nem. Nem nagyon értem miért. Most este jött egy patch, azóta semmi. Tegnap este még ment.
No mindegy, ez van, remélem majd megoldódik még.
Legfrissebb beta 12 AB, saját hozzá tartozó RTSS-sel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hamarosan...
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Sorozatok
- Óra topik
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Keverik a kitiltást meg a korlátozást egyesek...
Nekem a VGA egyedi ventiprofil miatt fut az AB.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)