- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sZapu
csendes tag
Warfare módban az a baj, hogy sok az agyatlan K/D huszár, abszolút nem érdekli őket, hogy ez csapatjáték lenne. 2042-ben is ugyan ez ment vagy még megy is, tojnak bele hogy te ott fekszel, vagy kérsz medikustól HP-t vagy ellássanak lőszerrel, inkább az old meg magadnak a problémáidat elv van érvényben, mert nehogy a drágalátos K/D elmenjen negatív irányba…
Én alapból a warfare módnak álltam neki, mert kellett valami a fostalicska BO6 és a már félig meddig halott 2042 helyett. Azzal viszont BandiHUN-al egyet tudok érteni, hogy itt is vannak táltos meg “ tápos “ játékosok is, több furcsasággal a kezükben ( vagy a gépükön inkább !? ).Viszont kollegáim rávettek, hogy illene menni az operationt is. Hát be kell ismernem sokkal jobban élvezem mint gondoltam volna
Az már más tészta, hogyha ketten megyünk be akkor sajnos előfordul, hogy a hozzánk csapódott delikvens olyan szinten hülye, egyből megy a pvp-re vagy rosszabb esetben lecsap két playert majd elkezdi lootolni őket, minket meg a harmadik társuk eltesz pihenőre, majd a lootgoblin társunkat is megeszi vacsorára mert ő illetőségének első, hogy kipakolja a lelőtt egyéneket nem pedig a segítség
( konkrétan tegnap esti móka volt ez, gratuláltam is neki mikrofonban ).
Ettől függetlenül én élvezem mind a két módot, amikor egymagam vagyok akkor megyek hentelni warfare módba, amikor meg megvagyunk ketten, akkor meg irány az operationDe lassan kellene még több ember a barátlistára Delta végett
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest