Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• sZapu

csendes tag

válasz Zizi123 #481 üzenetére

Warfare módban az a baj, hogy sok az agyatlan K/D huszár, abszolút nem érdekli őket, hogy ez csapatjáték lenne. 2042-ben is ugyan ez ment vagy még megy is, tojnak bele hogy te ott fekszel, vagy kérsz medikustól HP-t vagy ellássanak lőszerrel, inkább az old meg magadnak a problémáidat elv van érvényben, mert nehogy a drágalátos K/D elmenjen negatív irányba…
    Én alapból a warfare módnak álltam neki, mert kellett valami a fostalicska BO6 és a már félig meddig halott 2042 helyett. Azzal viszont BandiHUN-al egyet tudok érteni, hogy itt is vannak táltos meg “ tápos “ játékosok is, több furcsasággal a kezükben ( vagy a gépükön inkább !? ).

Viszont kollegáim rávettek, hogy illene menni az operationt is. Hát be kell ismernem sokkal jobban élvezem mint gondoltam volna :) Az már más tészta, hogyha ketten megyünk be akkor sajnos előfordul, hogy a hozzánk csapódott delikvens olyan szinten hülye, egyből megy a pvp-re vagy rosszabb esetben lecsap két playert majd elkezdi lootolni őket, minket meg a harmadik társuk eltesz pihenőre, majd a lootgoblin társunkat is megeszi vacsorára mert ő illetőségének első, hogy kipakolja a lelőtt egyéneket nem pedig a segítség :((( ( konkrétan tegnap esti móka volt ez, gratuláltam is neki mikrofonban ).
    Ettől függetlenül én élvezem mind a két módot, amikor egymagam vagyok akkor megyek hentelni warfare módba, amikor meg megvagyunk ketten, akkor meg irány az operation :) De lassan kellene még több ember a barátlistára Delta végett :D

Új hozzászólás Aktív témák