Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Köszi,
'' 'startup plus' kenyelmi szolgaltatas rogton az elso rekordot allitja be a kepernyon', ez az idezetem copyrightos ''
Ne félj, nem idézem, sehol, főleg nem a védésnél, mert arra nagyon adok, hogy
amiről csak 1 mondatot tudok mondani, vagy mástól hallottam, azt nem mondom, mert egy járulékos kérdésre már nem tudok válaszolni, és jól beégek.
Igyekszem a védésnél majd azokról a részekről beszéni, amit én találtam ki.
Viszont egy orosz lapon találtam egy kész algoritmust, hogy lehet a StrinGrid mezőiből ideiglenesen Combobox-ot csinálni. Ezt egy az egyben beillesztettem,
csak nem 1 oszlopra, hanem 4-re csináltam. Na ezt még azért át kell tanulmányozni, mert néhány részről nem pontosan tudom, mit csinál, és ha belekérdeznek, marha cikis lesz. Magamtól viszont nem említem meg.
Próbálkoztam a debug-gal, de képtelen vagyok megtanulni.
PL. Tegyük fel, hogy van egy while ciklusom, hogy
i:=0;
while...... do
begin
...
i+:=i+1;
end;
és az i-t szeretném figyelni. Akkor hova tegyem a breakpointot? Aztán mit csináljak, hogy lássam az i változását?
A Computerbooks-os Programoozzunk Delphi 7 rendszerben c. könyvet használom, meg pár ilyen algoritmusos könyvet, de ez sehol sincs leírva.
Van egy ilyen államvizsga tétel is, de gyakorlatban sosem csináltuk az egyetemen, hiába kértük az oktatót. Folyton azt mondta, nem lényeges, nekünk
sosem lesz rá szükségünk. (egyetemi képzés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest