Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LinX
tag
UP!
Valaki esetleg nem tudna valami jó tippet a border eltüntetésre úgy, hogy a maximalized módban is látszódjon a tálca?
Még senki nem írt ilyet, vagy csak én vagyok túl aprolékos, hogy még a fejlécet is megtervezem?
-
LinX
tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Oxi. Köszi. Megprobálom, ha hazaértem... Amúgy kikapcsolni a keretet eddig is tudtam valahogy, csak akkor maximális ablakméretnél full képernyős lett, tehát a tálcát is eltakarta. Mig amikor keretes, akkro maximálisnál a tálca is látszik.
Megnézem, hogy így mit reagál...
[Szerkesztve] -
LinX
tag
Sziasztok!
Még most ismerkedek a témával, de olyan kérdésem lenne, hogy:
- hol lehet kikapcsolni, hogy ne legyen a form-nak kerete
már egyszer sikerült, de akkro maximalizálásnál egész képernyősbe ment át
Nekem meg olyan kéne, hogy ne legyen windows keret, csak a form, viszont úgy, hogy maximális nagyság esetén a tálca még látható legyen...
Remélem nem komplikáltam túl a kérdést...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest