- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Most hogy a bőgést már befejeztem, összefoglalom a mai államvizsga élményemet.
Nagy kegyesen megérkezett a témavezetőm, aki az egész félév során oly sokat segített, hogy mással kellett elolvastatnom a szakdolim.
Azt mondta, mindent összekészít. Mondom, szeretném látni, még a védés előtt, hogy a fut a progi, meg minden. Ilyet szól, hagyjam készüljek csak!
Megbíztam benne, mégiscsak egyetemen tanít.
Elkezdődött a védés. EGY SZEPTEMBERI VERZIÓT TETT BE!!!! Semmi nem ment rajta, az még csak formok tervezete volt.. Kínos csend közöltem, itt a pendrive-om tegyük fel arról. Nem volt WinRAR kitömöríteni.
A net persze nem ment. Ezalatt a közjáték után elkezdtem vetíteni a prezentációt, amikor is mondták, letelt a rendelkezésre álló idő.
Most nem az, mert a végén 5-ös lett a diplomamunka, meg a védés is, gondolom, most befogták a pofámat, de így ledegradálni más munkáját. Az összes évfolyamtársam sokkal lazább témából írt. Látszott, hogy az én tudásomhoz képest nagy falat volt az Oracle+Delphi, de végigcsináltam. És akkor így belémtaposni. Egy államvizsgán rendelkezésre kellene állni minden eszköznek a zavartalan lebonyolításhoz. Valszeg ma még arra a winyóra, ahol ez megy kiadom a format parancsot, összetaposok minden CD-t, és azt is elfelejtem, hogy valaha ezt csináltam. Ott egy tanárnak, akivel nagyon jóba vagyok, mert nappaliról ismerem, mondtam, hogy én nem a jegyért csináltam, hanem mert bizonyítani akartam.
De azért köszi a szurkolást. Mától hivatalosan középiskolai informatika tanár vagyok. Papíron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest