- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Sziasztok!
Minimális segítségre lenne szükségem. Van egy kész forrás, a [link] címen. Ez egy delphi forráskod, kb 100 sor kód. Nos, ez egy plugin a Poptray nevü programocskához, ami annyit csinál, hogy a háttérben figyeli a leveleket, és ha jön egy levél, elkezdi villogtatni a Scroll-lock lámpát. Nos, mivel nincs delphi fejlesztőm, és nem is szoktam iylet, légyszi, vki irja át, hogy ne a scroll lock villogjon, hanem a NumLock! Minimális programozási ismerettel rendelkezem, mindössze pár szót kell kicserélni a forrásban, és leforditani, de nekem nincs hozzá környezetem, sem tudásom. Téynleg pofonegyszerü dolog, ha vki ráér 5 percre, légyszi csinálja meg nekem! A compile-t pedig küldje el nekem! yash (kukac) vipmail (pont) hu
Ha programocska pedig a http://www.poptray.org/ cimen érhetö el, ennek a plugin-je. Ingyenes, kicsike. Csak éppen a pluginja nem megfelelő számomra, és sajnos nem is konfigolhatóHa vki konfigolhatóra megcsinálja, az nekem hab a tortán, de nem kérek iylet direktben! Nekem elég, ha a NumLock villog szépen.
Nagyon szépen köszönöm!
ui: azért fontos a lámpacsere, mert a notebookomon a scroll-lock nak nincs lámpácskája
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest