- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
-
turho
addikt
Sziasztok DELL-szakik. Bajom van, de nem mai gyerek a notim, hátha tudtok segíteni, illetve megfejteni az okot.
Dell Inspiron 1501, azaz a DELL első AMD-s notija. Bios legfrissebb, ram 2x1GB, oprendszer egy 1.5 éves de karbantartogatott XP. HDD lett benne cserélve tavalyelőtt 500 GB-osra, majd idén pedig 750 GB-os WD került bele.
Hibajelenség: ha sok böngészőablak van nyitva (Maxthon bővítmény) illetve mellette Chrome is 6-8 ablakkal, megy egy utorrrent, esetleg MSN is, és még végzek fájlműveleteket is (iso-csomagolás, rar-olás stb) plusz böngészgetek is, egyszercsak valami "besokall" a rendszerben. A HDD led szinte állandóan világítani kezd, mintha a végtelenségbe swappelne a gép, és lelassul minden őrült módon. Gyakran, sőt legtöbbször egy újraindítás oldja meg. Felmerült már bennem hogy a 2 giga memória kevés már ennyi minden megnyitásához és azért akad ki. De nem vagyok benne biztos. A kiakadás mellett 2 abléakváltási művelet közt akár percek! is eltelhetnek. Mellette a CPU-terhelés 1-25% körül ingadozik, tehát abszolút nem a CPU ül le.
Van ötletetetek? -
turho
addikt
Kérnék tapasztalatot ha van valamelyikőtöknek. DELL 1501-esben a gyári 3500+ Sempront szeretném lecserélni. Nehéz művelet? Illetve kinek mire sikerült és megérte-e? Köszi!
-
turho
addikt
válasz
JoseyAdams #6505 üzenetére
Ez engem is érdekelne....gyönyörű a 1501 glare fényes kjelzője, de azt sem tudom ezt mivel szabad majd pl. takarítani hogy ne karcolódjon meg :S
-
turho
addikt
válasz
Steven21 #6393 üzenetére
Na akkor ennek előtte vagyok....A másfél hónapommal. Van egy x-akta még nálam is, a hülye energiagazdálkodással. Mindig belövöm hogyha lecsukom a tetőt ne csináljon semmit, és 5 perc után kapcsolja ki a kijelzőt ha nem piszkálom. De semmi mást sose állítson le. Mérgemben már az összes profilt átállítottam ilyenre, de pár óra napközbeni működtetésalatt egyszerűen magától visszaáll. Észreveszem, mert lecsukom a gépet és a marhája készenlétbe áll egyszecsak
Fent van a Dell Quickset, remélem az a xar....ötletek?
-
turho
addikt
Dell Inspiron 1501-esem van másfél hónapos. Nagyon bírom a kicsikét, 2 giga rammal meg is ajándékoztam. Kérdések, hátha tudtok segíteni: Ki milyen drivert használ a vga-jához, mi a legjobb? (pl. ami tudja a hd ready tv méretet, olyan létezik?).
Illetőleg: 3500+ Sempron van a gépben, milyen alternatívák vannak proci minőségi cserére a későbbiekben, a fogyasztás szintentartása mellett?
Harmadsorban: Mit ér egy 3500+ C'NQ Mobile Sempron, és el lehet-e adni manapság?
Egyébként ez a gép nekem bejön, megérte az árát, robosztus és letisztult. Fogyasztása példásan alacsony, mégis kezesbárány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Katana GF76 11UG 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest