Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Dell Inspiron 1501-esem van másfél hónapos. Nagyon bírom a kicsikét, 2 giga rammal meg is ajándékoztam. Kérdések, hátha tudtok segíteni: Ki milyen drivert használ a vga-jához, mi a legjobb? (pl. ami tudja a hd ready tv méretet, olyan létezik?).
Illetőleg: 3500+ Sempron van a gépben, milyen alternatívák vannak proci minőségi cserére a későbbiekben, a fogyasztás szintentartása mellett?
Harmadsorban: Mit ér egy 3500+ C'NQ Mobile Sempron, és el lehet-e adni manapság?
Egyébként ez a gép nekem bejön, megérte az árát, robosztus és letisztult. Fogyasztása példásan alacsony, mégis kezesbárány.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
turho
addikt
válasz Steven21 #6393 üzenetére
Na akkor ennek előtte vagyok....A másfél hónapommal. Van egy x-akta még nálam is, a hülye energiagazdálkodással. Mindig belövöm hogyha lecsukom a tetőt ne csináljon semmit, és 5 perc után kapcsolja ki a kijelzőt ha nem piszkálom. De semmi mást sose állítson le. Mérgemben már az összes profilt átállítottam ilyenre, de pár óra napközbeni működtetésalatt egyszerűen magától visszaáll. Észreveszem, mert lecsukom a gépet és a marhája készenlétbe áll egyszecsak Fent van a Dell Quickset, remélem az a xar....ötletek?
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
turho
addikt
válasz JoseyAdams #6505 üzenetére
Ez engem is érdekelne....gyönyörű a 1501 glare fényes kjelzője, de azt sem tudom ezt mivel szabad majd pl. takarítani hogy ne karcolódjon meg :S
-
turho
addikt
Kérnék tapasztalatot ha van valamelyikőtöknek. DELL 1501-esben a gyári 3500+ Sempront szeretném lecserélni. Nehéz művelet? Illetve kinek mire sikerült és megérte-e? Köszi!
-
turho
addikt
Sziasztok DELL-szakik. Bajom van, de nem mai gyerek a notim, hátha tudtok segíteni, illetve megfejteni az okot.
Dell Inspiron 1501, azaz a DELL első AMD-s notija. Bios legfrissebb, ram 2x1GB, oprendszer egy 1.5 éves de karbantartogatott XP. HDD lett benne cserélve tavalyelőtt 500 GB-osra, majd idén pedig 750 GB-os WD került bele.
Hibajelenség: ha sok böngészőablak van nyitva (Maxthon bővítmény) illetve mellette Chrome is 6-8 ablakkal, megy egy utorrrent, esetleg MSN is, és még végzek fájlműveleteket is (iso-csomagolás, rar-olás stb) plusz böngészgetek is, egyszercsak valami "besokall" a rendszerben. A HDD led szinte állandóan világítani kezd, mintha a végtelenségbe swappelne a gép, és lelassul minden őrült módon. Gyakran, sőt legtöbbször egy újraindítás oldja meg. Felmerült már bennem hogy a 2 giga memória kevés már ennyi minden megnyitásához és azért akad ki. De nem vagyok benne biztos. A kiakadás mellett 2 abléakváltási művelet közt akár percek! is eltelhetnek. Mellette a CPU-terhelés 1-25% körül ingadozik, tehát abszolút nem a CPU ül le.
Van ötletetetek?Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
turho
addikt
válasz cadeyrn #19589 üzenetére
Értem...de ezen már nem segít ha bezárogatok mindent, az sem? Mert az állapot fennmarad...lomha és állandóan teker, látszólag udma2 vagy azalatti sebességen, és tetű lassan nyit meg bármit. Csak reboot segít
-
turho
addikt
válasz gyenge47 #19591 üzenetére
registry, temp mappák, töredezettség, felesleges fájlok....komolyabb win karbantartókat nem ismerek ami nem működne rejtelmesen lényeg a lényeg: hiába kapcsolok ki mindent, lépegetek ki minenből, akkor ismegmarad ez a hdd tekerés és a lelassult betöltések.
-
-
turho
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- Asus 19V 1.75A (33W) 4.0x1.35mm gyári új töltő
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest