Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talma
tag
válasz
sirály69
üzenetére
Az komoly. Én 3 hete adtam be az enyémet hivatalos szervizbe, azóta "alkatrészre várnak". Utolsó 2 vizsgámra készülést, meg tantárgyfelvételeimet egy internetkorcsmázóban ejthettem meg. Azért tértem át dzsunkaPC-ről, mert untam a gányolást, de már most már k****ra bánom, mert ha azzal baj volt, akkor pár óra alatt megcsináltam.
-
Attila75
tag
válasz
sirály69
üzenetére
SzaboZé szerintem láthat valami mozgást... vagy rá tud Delléknél kérdezni....
Így az ünnepek körül minden le volt lassulva gondolom, ami ugyebár érthető, de mondjuk nem elfogadható....
Én mondjuk Dell-ékkel maximálisan elégedett vagyok.. De ha ez így sikerült, milyen lehet a többi... bele se merek gondolni....
-
sirály69
őstag
válasz
sirály69
üzenetére
Lassan eltelt 1 hónap és a Világ 1 ik legnagyobb számítástechnikai eszközöket gyártó cége még mindig nem tudta kicserélni a működésképtelen notebookomat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elfogadták a csereigényemet, de minden noszogtatás ellenére sem történik semmi!!!!

Valaki segítsen, hogy mit lehetne tenni...

Várnám az építőjellegű hozzászólásokat!
-
bi_bean
csendes tag
válasz
sirály69
üzenetére
Mostmár meg. Nincs, nem szerepel.
Viszont mikor megrendeltem, akkor nem ismertem a service tag-et, csak amikor átvettem. Persze ez sem segített volna rajtam, mert akkor sem néztem utána, amikor a wwan kártyát megvettem. Azt hittem, hogy ez minden 1558-asban van. Ezért utaltam rá, hogy a hülye saját kárán tanul. -
hugoo
aktív tag
válasz
sirály69
üzenetére
szia,
Természetesen nem jellemző, hogy egy géppel ilyen gyakran és ennyi gond legyen, és ez nem csak a dell-ekre igaz...
Pozitívum a dologban, hogy garis a gép még jó sokáig, persze attól még kellemetlen, hogy ennyiszer kell szervizeltetni.
Nem tudom van-e más lehetőség, mint javíttatni állandóan, ha gond van vele, talán kérdezd meg a szervizt. Hova 'jársz vele egyébként'?SMILIX: meg kellene nézni a gép alját, hogy mi van azon a részen. A proci ill a hűtése lehet, hogy 'beállt', telement porral pl. Szerviz ki tudja pucolni, gondolom még bőven garis a gép. De ezzel a problémával egyébként is érdemes felkeresni őket.
üdv
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
sirály69
üzenetére
Gyakorlatilag az asztali gépem teljes kiváltására kerülne sor

(#15632) Rocko007: Tulajdonképpen mindenre kíváncsi vagyok. Leginkább az érdekelne, hogy a konkrét típussal bármilyen szériahiba, tipikus hiba vagy előnytelenség van-e, illetve a support minősége is érdekelt

-
Rocko007
aktív tag
válasz
sirály69
üzenetére
nincs külön tápegység a gépben, a töltő/akku dolgozik az áramellátáson. ilyen baja még nem volt senkinek a fórumon. valószínűleg kifogtál egy gyári hibás gépet, aminek kb 10000:1 az esélye, szerintem. ha nem alaplap, akkor passzolom. intel procit még nem láttam hibásan.
-
Rocko007
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de i5

Majd ha nagyon zavaró lesz akkor lehet felhívom a szervízt