Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mecsek20
tag
Service tag alapján meg tudod nézni a dell honlapon, hogy milyen garancia van rá pontosan. Latitude-ra általában 3 év NBD (next business day) garancia van, azaz másnap házhoz jön a szerviz és megcsinálja helyben. Ez érvényes Magyarországon is. Fizetni ebben az esetben nem kell semmiért. Ha másfajta garancia van a gépre, akkor elképzelhető, hogy a munkadíjat ki kell fizetni. Úgy tudom ez elsősorban egyes magyar disztribútorok által behozott gépeknél van, hogy fizetni kell a munkadíjat, úgy emlékszem ilyenkor "parts only" garancia van feltüntetve. Amikor vettem a gépet, én is felhívtam a dellt, mivel Németországból hozattam. Javasolták, hogy csináljam meg a tag transfer-t, de ez nem feltétele a garanciának. Ez egyébként csak annyiból áll, hogy egy adatlapot kell kitölteni és e-mailen elküldeni. Válasz kb. 2 hónap múlva érkezett. A tag transfer ingyenes.
-
mecsek20
tag
Eladni nehezen tudod, főleg itthon. Eleve kevés embernek van xt-je, és a legtöbben kaptuk a géppel együtt. Garancia: szerintem ahhoz a géphez van rendelve, amelyikkel a dell szállította. Service tag alapján tudják azonosítani. Külön garanciapapír nincs hozzá, ahogy a géphez se volt. Próbáld meg ebay-en eladni, sokat nem fogsz kapni érte..

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
? Nem lesz baja hosszu tavon a gepnek vagy az akkksinak?