Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
-
santamas
csendes tag
válasz
gtotti
üzenetére
Nekem is tényleg jó volt az első ChiMei panel. De most hogy AUO-t nézek valóban zizis volt az is.
Ezen nincs semmi olyan, mint amit írtál és én is láttam. Nincs az a csillogó porszem hatás.
De én még a legelső szériából vettem a gépet, azóta biztos javították a paneleket.
Viszont az amit cserére hoztak ChiMei-t az is első szériás lehetett, mert a rev is megegyezett.
Azt most nem tudom, pontosan mi volt, de szereléskor leelenőriztük a szervizessel. -
santamas
csendes tag
válasz
gtotti
üzenetére
Nekem is ChiMei kijelző volt az L702X-ben (1.5 éves a gép). 1 év múlva három helyen is kifényesedett a kijelző. Cserélték garanciával egy ugyan olyan típusra, ami 1 hét alatt jött meg. Annak viszont csak annyi hibája volt, hogy a panel két sarka között teljesen más volt a betekintési szög. Ami a jobb alsó sarokban szürke volt, az a bal felsőben csillogó fekete. 30 perc után rá sem lehetett nézni a kijelzőre annyira zavaró volt. Ezt is cserélték, másnapra! megjött a kijelző ami viszont AU OPTRONICS. Hihetetlen változás. A legelső panel nem volt azért olyan rossz amíg nem fényesedett ki, de utólag azt mondom, hogy az is hihetetlen silány minőségű volt az AUO-hoz képest.
Azt nem tudom garanciában mit lehet kezdeni a dologgal, de a Humansoft rendkívül korrekten áll a dolgokhoz és nagyon meg vagyok elégedve velük. A szervíz miatt választottam a Dell-t és azt nem is bántam meg.
Eddig amúgy a következő alkatrészek lettek cserélve: 1 x alaplap, 1 x I/O board, 2 x USB board, 1 x hangszóró, 2 x LCD. Következő hibával talán elindíthatnék egy csere igénylést, de a Dell-t elnézve és amit a Humansoft mondott többnyire esélytelen. Szerencsére jelenleg fél éve nincs már probléma a géppel, remélhetőleg nem is lesz.
-
Micha3l
tag
válasz
gtotti
üzenetére
A folia leszedheto, DE ugrik a garancia, es igy jarhatsz mint a peldaban az illeto.
igy
Igaz a pelda egy DELL monitor, de kivitelezheto, nem biztos hogy jol jarsz vele, szedtem mar le kijelzorol kicsit babras de megoldhato hazilag.
Neha egyes fenyviszonyok alatt nekem (U2412M) is zavaro a "kristalycukor" effekt de elviselheto.
Neked kell merlegelni, hogy megeri e elvesziteni a garanciat. -
SzaboZE
addikt
válasz
gtotti
üzenetére
Ez egy érdekes felvetés, ugyanis az xps l702x kifejezetten jobbfajta kijelzővel készül szép mély sötét színekkel. Azt sem értem, hogy ha be van kapcsolva, akkor hogyan csilloghat. Dehát te tudod
Garanciálisan nem fogsz bele más kijelzőt kapni csak ugyanolyat, mint amivel készült.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Garanciálisan nem fogsz bele más kijelzőt kapni csak ugyanolyat, mint amivel készült.